Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• net84

őstag

válasz Ariadne #1348 üzenetére

Egyébként a csillagszóró hadművelet elnevezésű akciójuk tecccik, de megint nem nézik a "nagyokat". Pedig ott lehetne nagyot kaszálni...hetente egyszer legalább megyek az egyik multiba kaját és minden egyebet venni. Nem kell nagyon keresnem és már találok is szabálytalanságot, mint fogyvéd, mint antsz oldalról. Téves, hiányos árazás, megbarnult, megpöndörödött húsok, jogszabály nem ismerete...de gondolom ezt nem kell bemutatni senkinek.

De pl. azt is támogatnám, ha lenne a fogyvédnek fejtágítós előadásos dolga (és mondjuk nem csak pesten)

Ace Ventura - a garipapíron nincs feltüntetve, hogy ki a beszállító vagy importőr? Egyébként meg mindent leírtak már az elöttem szólók...

tlac - aszerintem lassan elkezdhetsz bekeményíteni, max. visszaadják a szar alaplapot, meg a jó tápot. Aztán besétálsz velük a helyi fogyvédhez, meg viszel minden szükséges papírt, és kikéred a véleményüket. Szerintem a táp cserélésével elismerték a hibát, nem kell nagy ész ahhoz, hogy ki lehessen következtetni, hogy a táp nyírta ki az alaplapot.

Új hozzászólás Aktív témák