Hirdetés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• RWD

tag

válasz Essejó #8033 üzenetére

Fogdostam a szöghajtást, én közel sem éreztem extrém melegnek. Pláne úgy, hogy tényleg meg tudtam fogni, kezemet se kellett elkapni. Csak 100-ast lát, könyv szerint írt keverési arányt betartom, és Husi gyári XP olajat kapja. A szöghajtásba is gyári kenőzsírt toltam, nem sajnálok tőle semmit. A fej az gyári, de nekem nincs vele bajom, az eredeti damillal se volt gondom, ahogy írtam.
    Az áztatáshoz nincs nagy reményem, de ártani gondolom nem árt, aztán max adtam egy pofont a sz@rnak. :F
    Még arra gondoltam hogy f@szul tekerem fel a damilt, de ahogy olvasom ez is kb hitvallás (ki mennyire hagyja lazán, áztat, nem áztat, mekka felé fordul és maga mögé köp közben, stb.) :)

Így csinálom Én is:
    [link]

Persze lehet nem így kéne. Furcsa mert a fejben van 1-1 furat is a damilnak, mintha be lehetne fűzni külön "sávonként" is a fejbe a damilt, külön szálra szedve a két oldalt. De hurkosan, félbe szedve is felmegy ahogy a videón is. Na majd lefotózom, bár biztos mindenki látott már Husqvarna damilfejet. T25 talán a neve, az 553rs gyárija az biztos.

Szerk.: Rákerestem, T35 lesz ez.

Új hozzászólás Aktív témák