Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
RWD
tag
Fogdostam a szöghajtást, én közel sem éreztem extrém melegnek. Pláne úgy, hogy tényleg meg tudtam fogni, kezemet se kellett elkapni. Csak 100-ast lát, könyv szerint írt keverési arányt betartom, és Husi gyári XP olajat kapja. A szöghajtásba is gyári kenőzsírt toltam, nem sajnálok tőle semmit. A fej az gyári, de nekem nincs vele bajom, az eredeti damillal se volt gondom, ahogy írtam.
Az áztatáshoz nincs nagy reményem, de ártani gondolom nem árt, aztán max adtam egy pofont a sz@rnak.
Még arra gondoltam hogy f@szul tekerem fel a damilt, de ahogy olvasom ez is kb hitvallás (ki mennyire hagyja lazán, áztat, nem áztat, mekka felé fordul és maga mögé köp közben, stb.)Így csinálom Én is:
[link]Persze lehet nem így kéne. Furcsa mert a fejben van 1-1 furat is a damilnak, mintha be lehetne fűzni külön "sávonként" is a fejbe a damilt, külön szálra szedve a két oldalt. De hurkosan, félbe szedve is felmegy ahogy a videón is. Na majd lefotózom, bár biztos mindenki látott már Husqvarna damilfejet. T25 talán a neve, az 553rs gyárija az biztos.
Szerk.: Rákerestem, T35 lesz ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- Casco és kötelező gépjármű felelősségbiztosítás
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Autós topik
- Anime filmek és sorozatok
- One mobilszolgáltatások
- Házimozi belépő szinten
- Trollok komolyan
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Akvarisztika
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi Robot Vacuum-Mop 2 Pro újszerű, nagyon keveset ment
- Rohnson R-9450 Steril Air UVC+ION légtisztító eladó JÓVAL ÁRON ALUL! Bolti ára kb 72ezer Ft!
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Ezviz C6N beltéri kamera, 1080p, éjszakai látás 10m, motoros pásztázás 360 , mozgás érzékelés
- EZVIZ 4K biztonsági kamera, 10400mAh akkumulátor, vezeték nélküli, napelemes 1,4W, Wi-Fi 6
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest