- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- Home server / házi szerver építése
- Milyen asztali médialejátszót?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kiderült mit tud a Nintendo Switch 2 rendszerchipje
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Azta, de kitalálta a PR osztály
Akkor minden 3 az 1-ben valójában 5 az 1-ben. Gondolom a levelek felaprítása nem külön gombnyomásra történik. A hátós kidobást meg hagyjuk.
Al-ko nyírom kosaras, csak abba tud nyírni. Direkt ilyet vettem én marhamert azt gondoltam nem fogom a füvet itt rohasztani, begyűjtöm és zsákban kihordom az erdőbe, mert érzékenyek vagyunk a porra, stb. Ez pár hétig ment, de meguntam hogy pár percenként megállni és a tele kosarat zsákba öntözni, és minden nyírás alkalmával 12-15 nagy fekete 100 literes zsáknyi jött össze. Nem volt vicces kedvem, amikor hordani kellett. Pár hét után már levettem a kosarat, a takaró fedelet átfúrtam és egy zsinórral felemelve rögzítettem. Így hátra dobált, egyenesen a lábszáramra. Szóval a 4-es pont egy nagy baromság, senki se használná ha van más választása
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest