Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Fujifilm X
- Gyári tuningot kínál az Intel az egyes Core Ultra 200S CPU-khoz
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dethroner
veterán
Azta, de kitalálta a PR osztály
Akkor minden 3 az 1-ben valójában 5 az 1-ben. Gondolom a levelek felaprítása nem külön gombnyomásra történik. A hátós kidobást meg hagyjuk.
Al-ko nyírom kosaras, csak abba tud nyírni. Direkt ilyet vettem én marhamert azt gondoltam nem fogom a füvet itt rohasztani, begyűjtöm és zsákban kihordom az erdőbe, mert érzékenyek vagyunk a porra, stb. Ez pár hétig ment, de meguntam hogy pár percenként megállni és a tele kosarat zsákba öntözni, és minden nyírás alkalmával 12-15 nagy fekete 100 literes zsáknyi jött össze. Nem volt vicces kedvem, amikor hordani kellett. Pár hét után már levettem a kosarat, a takaró fedelet átfúrtam és egy zsinórral felemelve rögzítettem. Így hátra dobált, egyenesen a lábszáramra. Szóval a 4-es pont egy nagy baromság, senki se használná ha van más választása
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 6 Motion Inverteres DirectDrive mosógép (F2J5WN4W)
- Új, bontatlan FÉLÁRON - LOVI Expert 3D Pro elektromos mellszívó - Még 1,5 év magyar bolti garival! -
- ÁRCSÖKKENTÉS Jura Impressa C5 fehér kávégép eladó
- Eging PV 410W silver napelem verhetetlen áron
- Genesis HOLM 510 - RGB, 160 x 75cm Gamer asztal + ÁFÁS számla
- FUTURA digital VDT-433 videó lakáskészülék
- FUTURA digital VDT-17S videó lakáskészülék
- FUTURA digital VDT-607C/S2 kaputábla
- Legrand 077404 Program Mosaic 4x2P+F DLP aljzat, sínezett, rugós, fehér Összesen 3db van belőle
- Legrand 077402 Program Mosaic 2x2P+F DLP aljzat, sínezett, rugós, fehér Összesen 10db van belőle
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX ONE X 1TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Targus Universal USB 3.0 - (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest