- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- HTPC (házimozi PC) topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Célegyenesben a Yettel TV
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
-
PROHARDVER!
Üdv a Fűnyíró topikban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ez nem ugyanaz, a régi kézi szivatós volt, ez meg egy fordulatú. A kézi gfordulatszabályzós más, magasabb fordulatot is birja, ahhoz van épitve a motor is, az állandó fordulatú Briggs motor gyengébb, anno amit vettem fuldoklott a 20 centis fűben, pedig 3.5 lóerős volt. Reméljük, hogy neked jobban bevállik.
A használt lutrihoz annyit tennék hozzá, hogy autót is vesznek használtan sokan 3 millióért, mert ami újjat meg lehet annyiért venni, azt inkább nem akarják sokan...(Lada, Dácia, stb). S a használthoz még annyit, hogy ha pl a Hondának baja lesz, akkor megjavittatom, felújittatom, de utána lesz megint sok évig jó fűnyiró, ami erős, sokat kibir...ezért döntöttem mellette. Az újban nem biztam, ha pár év után baja van, akkor felújjitás után megint annyit bir...
Új hozzászólás Aktív témák
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Politika
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Gitáros topic
- HTPC (házimozi PC) topik
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i7-8GEN I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest