-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Mauzes #84075 üzenetére
AirPods Pro-t, csak kifogtam egy hibásat, úgyhogy most várok egy újabbra, az minden téren megfelel. Ha a következő is selejtes lesz, akkor maradok a Beats X-nél. Az AirPodsban nem rossz a hang számomra és minden funkcióban kiváló iPhone-nal, és a lehető legkisebb a tokja is.
Akkor lenne a legtutibb, ha valódi in-ear kialakítású lenne, de nekem nagyon tetszett. Lehet megköveztek, de nekem akkor is tetszik. 😃
Sennheiser Momentum True Wireless hangját imádtam, csak az merült kikapcsolt állapotban, telefonálásra használhatatlan volt és borzalom az érintés érzékeny kezelőszerve. Ezt a hármat leszámítva pedig nagyon imádtam. -
hajbel
addikt
válasz
Mauzes #84075 üzenetére
Sounpeats Truedot, Creative Outlier Gold. Soundpeats nem tetszik, de megmarad tartalékba. Az Xiaomi Airdotsnál persze mérföldekkel jobb, még úgy is, hogy £10-al drágább volt, a QCY T2C-nél egy kicsit jobb. A Creative Outlier Gold mérföldekkel rosszabb, mint a Lypertek Tevi, a Super X-Fi programra nyilván nem kell kitérnem külön, hogy parasztvakítás. Már otthon vár a Lypertek Tevi és a Melomania 1. Tevit £70-ért vettem, a Melomaniat £100-ért. Amelyikkel kevésbé leszek elégedett, megy az ebayre. Black friday után kb. árában el tudom majd adni.
-
mateus
senior tag
válasz
Mauzes #84052 üzenetére
Szerintem simán a Jabra szintjén van, kisebb tőle vmivel maga a füles, de ez látszik is a képeken, nem ül be úgy a fülkagylóba. Futáshoz pl. jobb a Jabra.
A Tevi a dokkolóba mágnesesen illeszkedik, ez előny a Jabra-val szemben, plusz type-c csatlakozós.
Számomra a basszus is rendben van, kiegyenlített hangképe van, ez ember- és fülfüggő valószínűleg.
Az IPX7-es vízállóság, brutális üzemidő és pl. aptX codec támogatás meg a Tevi mellett szól.Amúgy már egész sok véleményt és tesztet lehet találni a neten róla.
-
Dzsuri89
őstag
válasz
Mauzes #84052 üzenetére
1 hétig használtam, egyébként nagyon rendben van a cucc minden tekintetben, a hangzása számomra nem felelt meg, mert kevéske a basszus benne, ezért is adtam el. Talán annyit tudok felhozni, ami nálam azért számít, hogy maga a fülhallgató kinézete ilyen ócó kínai gagyi, nem egy Sennheiser Momentum, Airpods Pro vagy Sony WF-1000XM3, stb... de ez az én hülyeségem.
Telefonálni nagyon jól lehetett vele, stabilan benne maradt a fülben. Aksi tényleg brutál, az nem kamu.
-
-NoVa-
addikt
válasz
Mauzes #83967 üzenetére
A vezeték sok zajt felvesz, ezen a fül fölötti kábelezés sokat javít. Meg a jó minőségű puha szövött kábelek. Viszont az illeszték a füledben a saját testzajaidat a TWS-nél is hallhatóbbá teszi, pl a lépések döngése, rágás, stb. Erre az AirPods jelleg lenne a jó, az viszont az egész külvilágot engedi be. Nincs tökéletes, csak neked megfelelő.
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz
Mauzes #26014 üzenetére
Hát, a HD-25 az más liga azért, mint az M50...
De lehet, nekem pont van egy M50-em (pont itt fekszik az ölemben a reptéren), és én is hordozhatónak vettem, BKV-zok is. Így egy hónap után belakva repülőn is kellemesen izolál (halkan hallgatok zenét - 30STM, RHCP leginkább - egyébként), mondjuk Edith Piafnak vagy Vangelisnek nem mennék neki, ahhoz minimum autó kell. A kényelem most már remek, észre se szoktam venni ha rajtam van! (Képletesen persze!
) Logouton van egy tesztem róla, a blogomban megkeresheted (az az egy cikkem van
), ha érdekel!
Illetve, ha nem sürgős, lehet, hogy 1-2 hónapon belül lecserélem egy DT1350-re, és akkor elég gazdaságosan juthatsz hozzá! (25 körül)
A többit majd fejhallgatós topikban, vagy privátban, mert itt OFF! -
-
Dicker
őstag
válasz
Mauzes #25949 üzenetére
Szia!
Sony MDR-EX600 hangzása nagyon szép.
De szigetelésben talán jobbnak érzem: (persze attól is függ, hogy választod ki a harang, vagy szivacs méretét.)
Jvc HA-FXT90
-------
Amit még biztosra veszek, hogy ajánlani fognak, és én is ajánlok az a Shure SE215. Kicsit olcsóbb, mint az előtte lévő kettő. -
Ákos97
aktív tag
válasz
Mauzes #20466 üzenetére
Mindenképpen az Audio Partnertől érdemes vásárolni Senneheiser terméket, hiszen ott biztosan megvan a 2 év gari, másrészt a garanciális részleg kiváló, mind gyorsaságban, mind precízségben.
Harmadrészt most, aki volt ezen a Házimozi-Hifi Show-n , az hogy ha az Audio Partnernél a Show-ra hivatkozik, akkor MINDEN Sennheiser fejes(!!) és füles árából 20 % kedvezményt kap.Ami pl, az Ie8-nál a 70k-s ár pont 56-ra jön ki.
-
Luissimo
veterán
válasz
Mauzes #17605 üzenetére
1, nagy a nadrágod
2, kicsi a füled
3, hosszú a felsőtested
4, rövid a zsinór :-)
zack
nagyúr
válasz
Mauzes #17227 üzenetére
Ha valakinek van/volt custom, az szerintem slfln.
Én is vehettem volna custom fülest, de valahogy nem bízom bennük. Nem hang minőségben, hanem a gari ill. az utcai használat során nem elhanyagolható tartósságukat tekintve. Egy olyan IEM amit a széltől is óvni kell, számomra értéktelen. Nem is emlékszem olyan custom fülesre amire azt mondtam volna, hogy a buldózer is átmehetne rajta, olyan masszív kialakítású.
kessudio:
Ha továbbra is célod a hsz. gyűjtögetés, és az idióta hozzászólások, nem leszel hosszú életű a PH-n. A következő "értelemes" hozzászólásodat jelezni fogom a moderátoroknak.
Vagy normálisan szólj hozzá vagy sehogy. -
Luissimo
veterán
válasz
Mauzes #17216 üzenetére
az M1 nagyságrendekkel stabilabban ül a fülben, a foratervezése okán (nincs annyira hátul a sulypontja, könnyebb a háza )
És mindezekmellett még izolál is, a megfelelő méretü fülgumival.
naés a hangja sem az utolsó.
az én fülemben stabil.
csak javasolni tudom.(bocs, telefo rol írok)
-
slfln
senior tag
válasz
Mauzes #17155 üzenetére
Remélem segít a problémádon / másoknak is, akik még keresik a tökéletes hang/szigetelés bűvkör megoldását (remélem még nem volt) ---> Sensaphonics szigetelés tesztje. Le van írva világosan mit kell hallani és mivel. Lehet szórakozni. Csak iem-mel működik. Earbuddal/fejessel nem.
-
Shufny
őstag
válasz
Mauzes #10875 üzenetére
Olyan szempontból, hogy az IE8 a $200 feletti kategóriával versenyez. Ha valakinek ilyen árban kell Sennheiser hangzás, nem igazán van alternatíva. Viszont az IE7 állítólag $100 alatt állja meg csak igazán a helyét. Szóval egy 38k -s ár biztosan túl sok érte. Persze, ennél is lehet , hogy valakinek pont ez tetszik, de ebben a kategóriában kevésbé érzem indokoltnak az ekkora árkülönbséget. Az IE6 -ról meg egyöntetűen azt olvastam, hogy $140 -ért egy vicc. A DBA-02 -t tudtommal nem lehet ~36k alatt beszerezni, de engem is nagyon érdekelne egyébként. Csak sajnálok IEM -re ennyit... aztán ez majd lehet, hogy változik még. Nem hallottam még PL50 -et, de majd remélhetőleg schawo hamarosan megosztja a véleményét, hogy mint IEM gyűlölő mit gondol róla.
Az M2 és a K518 kapcsolatáról annyit, hogy 4 évig használtam a K81 -emet, szóval eléggé elfogult vagyok vele szemben. Eléggé más hangjuk van, nem igazán jelenthető ki, hogy melyik jobb objektívan. Jobb lett volna azt hangsúlyozni, hogy kb egy szint, mint azt, hogy nekem a K81 jobban tetszik
Fischer Audio Silver Bullet -ből megjelent a javított kábelű változat. Elvileg ez volt a legnagyobb probléma vele eddig. Gondolom a színeződési és kényelmi dolgok nem változtak, de aki a hangminőségért hajlandó ennyit áldozni, annak érdekes lehet.
MEElectronics M6 -ról röviden: "Value (9/10) – At $38, the M6 is a steal - Techno/Trance and Electronica listeners need not look any further, but nearly everyone is sure to be impressed. Definitely one of my favorites in its class."
Tudtommal a MetroFi -k erősen túl vannak áravza. Az idézett joker a MetroFi 220 fölé sorolta egész sokkal.
Kvazár: Már írtam a topicban, hogy nekem az jött le, hogy ilyen fülhallgatóknál nagyon sok múlik azon, hogy mennyire passzol a füledhez. Valószínűleg ezért az én véleményem nem is ér sokat, mert amiket próbáltam nem túl jók hozzám. Volt MX400 -am, de nem volt semmi basszusa. K315 -el ilyen gondom nem volt. Viszont az tuti, hogy alig szigetel. Hangban biztosan közelébe nincs például egy Brainwavz M1 -nek (ami agybadugós). Az átlag gyári füleseknél jobb mondjuk. Ez az egy garantált.
-
válasz
Mauzes #10884 üzenetére
"60 dollár, ó, az mehet, ez 120, ez már fizessen áfát"
Igen
Gyakorlat: A Fejhallgatós topicban sokan rendeltek 69 dolláros Audiotrak HD2 hangkártyát. Mind, egytől egyig vám és ÁFA nélkül ideért. A Hangkártyás és Fejhallgatós topicból ketten (amire emlékszem) rendeltek 85 USD-s ESI Maya44 hangkártyát, abból 1 ÁFÁ-val, 1 meg anélkül érkezett. Szintén Kínából rendeltem 4 fejhallgató erősítőt, amit két csomagba csomagoltak, csomagok darabja 140 USD körül volt, és mindkettő ideért ÁFA nélkül.
És mind rendes árumegjelöléssel és érték feltüntetésével érkezett.
Egy időben (2005 körül) rendszeresen (havi 1-2 alkalommal) rendeltem USÁ-ból egy hangszer alkatrészt, amit Mo-n nem lehetett kapni. A csomagok darabja 100 USD körül volt. 20-25 csomagból összesen 1 akadt meg a vámon, de az annyira, hogy mehettem érte az 1-es postára, ki is nyitották a beállított páratartalmú csomagokat, minden mehetett a kukába
.
-
fi:zi'k
nagyúr
válasz
Mauzes #10867 üzenetére
Legjobb tudomásom szerint EU-n belüli rendelés estén nincs vámkezelés, de lehet van vmi magas értékhatár, ezt passzolom.
EU-n kívülről érkező csomagnál van. Mégpedig 22 EUR-tól a legutóbbi állás szerint. Mellesleg macerás lehet a dolog. Én jelenleg 12 hete várok egy csomagot, amit vélhetően a "királyi" posta benyelt. Most épp a pénz visszaigénylés fázisában vagyok még.
Az amazon.com helyett esetleg nézz szét a co.uk végződésű társoldalon. -
Shufny
őstag
válasz
Mauzes #10867 üzenetére
IE szériából lassan ott tartunk, hogy az IE8 -nak lesz a legreálisabb ára.
Nem hiszem, hogy megérnék, de nem hallottam egyiket se. M2 -nek szerintem rosszabb a hangja, mint az 518 -nak (nekem mondjuk K81 van de, a lényegen nem változtat), de azért elég közel van. Sokkal többet nem tudok mondani, mint amit előtted 2-vel írtam. Egyébként az K518 -on dob, ha kiveszed a szivacsot belülről, de gyanítom neked úgy sem lenne az igazi. (és kényelmesebb sem lesz
)
mhorvat: A K330 -ról annyit, hogy nagyon erős mélykiemelése van, az az igazi középbe folyós. Emellett semmiben sem jobb, mint az M2 (talán mélyebbre megy, de így nem nehéz...). 12-t semmiképpen nem ér meg, de azért nem olyan borzasztó. Doboz hangúnak nem nevezném. (lehet túl lett vezérelve azzal az EQ -val egy kicsit?
Vagy nem passzolt a füledhez rendesen. Vagy csak simán a középelnyomós mélyet hívod doboz hangnak?)
-
nqmad
csendes tag
válasz
Mauzes #10867 üzenetére
Én innen rendeltem (igaz másolat, de teljesen jó minőségű) Sony Hybrid gumiharangokat fillérekért:
http://myworld.ebay.co.uk/lostearbuds
másfél hét alatt megjött. 1 szettet rendeltem (3 méret, hogy tudjam, melyik lesz jó), de küldtek még ajándék 3 pár közepes méretűt (végül a nagy lett jó).
Sz'al, ha valakinek kell 1 közepes méretű, modjuk egy sörért átpasszolhatom
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Milyen egeret válasszak?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Háztartási gépek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- One mobilszolgáltatások
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- ZIDOO médialejátszók
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- BESZÁMÍTÁS! 1TB WD Black SN750 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest