Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-NoVa-
addikt
válasz onkelz #87369 üzenetére
Egyszer -20 fokban kettétört a hősokktól egy comply szivacs fülbedugáskor, az kicsit meglepő volt
Illetve az akrilház ridegségéből eredően történhetnek váratlan open-back konverziók:
Ez sem feltétlenül a hűvösebb idő eredménye, mint inkább a kezdeti széria (remélem csak a kezdeti) egy gyengébben sikerült darabja. A hangját nem befolyásolja egyáltalán, a DD is csövezve fut benne, nem kapkodtam el eddig a javítást.
Amúgy meg sál/sapka alatt, bőr mellett szorosan futtatott kábellel kevésbé van kitéve a hidegnek a fülesed, a testhő miatt nem hűl ki túlságosan. De ha félted (jogosan), szerezz be valami olcsóbb utcai mászkálósat mellé.
-
Pocak89
senior tag
válasz onkelz #87362 üzenetére
Én voltam aki szemezett vele és be is szereztem egyet, tegnap érkezett meg. Még ismerkedek vele, sokat nem tudtam hallgatni Nagyon jó már csak kézbe venni is, fura hogy nem vmi műanyag izé, hanem van benne anyag rendesen Mély van benne, de amennyire bass cannon-nak írták szerintem nem túlzóan sok. Final gumiharangot raktam rá. Hát Jó nehezen lehet cserélni rajta, de legalább nem pottyan le róla az is biztos A kábele viszont fura. Az anyaga is meg, hogy ilyen vékony.
Video games ruined my life!!! Good thing I have two extra lives
-
-
Tulku
veterán
válasz onkelz #86850 üzenetére
Félre ne érts, semmilyen ordas hibát nem hallottam, csak nekem olyan semmilyen benyomást keltett...lehet, hogy egy teljesen sima, nyugodt, kevésbé élénk hangképet kedvelőnek bejön, nekem unalmas volt...
Vegat hallgattam mellette, abban volt élet, de hiányzottak a közepei, hiszen erősen V...
És persze hozzá kell tennem, hogy ekkoriban épp volt egy Solarisom is...[ Szerkesztve ]
-
vicze
félisten
válasz onkelz #83004 üzenetére
"Sony XBA H3,nem egy nagy szám, de cserélhető kábeles."
Ennek azért nézz utána.
Igen cserélhető kábeles, de a Sony saját szabványát használja, ami bár kompatibilis az MMCX-szel, amennyiben nincs rajta a két pöcök, hogy a forgást megakadályozza, szinte biztos, hogy egy idő után leesik. A kialakítás miatt a forgás alapból gond."érdemes e vesződni ezzel a balanced témával"
Nem. -
Tulku
veterán
válasz onkelz #80687 üzenetére
Én annyira nagyon mélyhiányosnak nem mondanám, szerintem klasszikus zenére, jazzre, vokális zenére elég mély van benne, már már analógos előadásmóddal, az tény hogy nem mélybomba...
A fülmonitor legfőképp a beszédhang visszahallására hivatott színpadokon, de úgy hogy magát a beszélőt ne zavarja, ezért a magasakat levágják...
Tény hogy a Shure a 425-öt nem igazán zenei fülesnek szánta... -
vicze
félisten
válasz onkelz #80682 üzenetére
Tapasztalat nincs, DE a két füles köszönő viszonyban sincs egymással.
A H3 egy pouláris hangzású közepes V hagképpel rendelkező füles az EX600 pedig egy stúdió monitor jellegű magas kiemelt készülék. Manapság az EX600 rettentesen elavultnak számít, a Vsonic-tól megkapod a hasonló hangzást töredék áron. -
Tulku
veterán
válasz onkelz #64662 üzenetére
Az eddigi leírások alapján az Onkyo nagyon jó hangképpel rendelkezik...
balanced kimenetes,ami megfelelő kábellel párosítva a térleképezést javítja.De itt már nem mindegy mit hajtasz meg vele....illetve cserélhető kábeles füles kell hozzá, hiszen a balanced kábel más felépítésű...
AK100 és 120 között nagyságrend beli eltérést nem tapasztaltam, kissé szélesebb (és a térszéleken dinamikusabb) tér és nagyobb dinamika...de van itt olyan aki semmi különbséget nem hallott...
Persze szerintem ez is hangkeltő függő....
AK100 egy igen jó kompromisszum...én arról léptem feljebb AK240-re....de sokáig nem talált legyőzőre (Plenue1 és Fiio X7 nem tudott annyit nyújtani, hogy pénz után kapálózzak...az AK240 igen )
-
törölt tag
válasz onkelz #64662 üzenetére
Az első generációsok esetében én nem hallottam igazán számottevő különbséget a 100 és 120 közt, a második generációsokat nem próbáltam. Ezt az Onkyo-t sem nagyon hallotta még szerintem senki. Érdekesen néz ki amúgy, bár én nem komálom annyira az androidos lejátszókat. Valamelyik Plenue esetleg?
-
törölt tag
válasz onkelz #64649 üzenetére
AK100-at inkább Se425/535 mellé ajánlanék, a 215-höz nem szükséges. Nagyjából érdemes úgy választani, hogy a forrás, és a füles ára összhangban legyen (egy kategóriában), bár vannak kivételek, akik nem ezt vallják.
Én szerettem a 215-öt, de az tény, hogy felment az ára, és manapság már lehet annyiért, vagy olcsóbban is kapni jobb hangot. Anyagminőségben, kényelemben és tartósságban viszont kiemelkedő továbbra is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest