Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házimozi haladó szinten
- Bejelentette a következő EPYC generáció gyártástechnológiáját az AMD
- Húsz százalékot ver az 5060 Ti elődjére?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bluetooth hangszórók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szenesember
aktív tag
válasz
#16820480 #69304 üzenetére
Van benne valami!
f4lcon #69307- Az én választásom nem mérvadó, és nem áll szándékomban védeni sem, mivel kategóriájában vannak jobb iem-ek is, vagy legalább is ugyan olyan jók biztosan... azért választottam ezt konkrétan, mert többre nem futotta, és csak ezen márkán belül tudtam garanciával vásárolni. (Mellesleg nem tartom magam vájtfülűnek sem, mielőtt valaki ezt szűrné le az eddigiekből).
Én kérek elnézést, ha félreérthető voltam!Mindössze kifejtettem bővebben néhány szubjektív (!) gondolatomat arról, h hogyan is ítélhetőek meg az adott kategóriákban elhelyezkedő IEM-ek, különböző körülményeket figyelembe véve. Elnézést kérek érte, ha esetleg ez offtopic volt, vagy elszaladt velem a billentyűzet! Néha nem veszem észre magam.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Tudományos Pandémia Klub
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amatőr csillagászat
- Prince of Persia: The Lost Crown - Befutottak az iOS és Android kiadások
- Milyen légkondit a lakásba?
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest