- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- A GravaStar egyedi megjelenésű fémegerei is beléptek az ultrakönnyű szegmensbe
- 520 Hz-es monitorok duója az ASRock védjegyével
- CL 30 alá mennek a G.Skill hamarosan debütáló RAM-jai
- Játékra (is) szánt, ultraszéles OLED okosmonitorok az LG műhelyéből
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
válasz fericske #56600 üzenetére
"Az EQ-val kapcsolatban annyit kértem tőled (amit sajnos hiába tettem), hogy nézd meg légyszíves nálad hogyan működik, ugyanis ilyen hibák alapján szűrtem ki hogy hibás terméket kaptam, ki kell cserélni, de ugyanez a hiba megmaradt a következőnél is"
Szerinted ha két egymást követő darabnál u.a. a hiba akkor mi a teendő?
Visszaküldöd a másodikat is, hogy a hiba ennél is tapasztalható. Garis? Igen. Oldják meg ők. Aztán ha a 3. is xar, kérd vissza a pénzt, amúgy se jött be.A kérésed a következőképpen szólt:
"Az EQ flac-kal és mp3-mal működik nálam, wav-val és ape-val nem. Illetve az MSEQ más-más hangzás változást csinál flac-nél meg mp3-nál. Más hiba vagy bibi nincs"
Semeddig nem tartana megnézni, de sem mp3, sem ape nincs. Wav is macerás lenne, konvertálgatnom kellene, és tesztelni. De ha a flac jó, miért nem ezt használod? Neked is azt tudom ajánlani, mint a példámban említett úriembernek, ha mindenevő lejátszó kell jó hanggal, akkor nyúlj mélyen a zsebedbe, és dobj hozzá még 40k-t. Kompromisszum a Flac? Szerintem nem. Eszem ágában sem volt még flac mellett wav, ape, mp3 hallgatása. Továbbá leírtam, hogy ezen az EQ dolgon kár "rugózni", mert nem lesz jobb a minőség, csak rosszabb. Nem csak IHIFI-nél, hanem az összes lejátszónál. De csak erőlteted, hogy neked az EQ hektikusan működik a különböző formátumok alatt.
Honor Magic V3 5G 12/512GB <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest