Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED TV topic
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- RAM topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Gearbest-ről rendeltem én is egy Piston 3-mat.
15 dollár nem pénz érte.
-
zack
nagyúr
válasz
K1LLMy53Lf #55693 üzenetére
Androiddal megy a távirányító, vagy csak iPhone-nal?
-
bladekettő
tag
válasz
K1LLMy53Lf #55693 üzenetére
köszi
ez a bass sound hamisítvány?
[link] -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bladekettő #55692 üzenetére
egyébként ha p3at szeretnél, akkor én inkább most gearbest-rol venném, ott jelenleg $15
(még 18órán át
)
-
bladekettő
tag
válasz
crazygamer #55691 üzenetére
igen+telszám
te is beírtad a megyét? -
crazygamer
tag
válasz
bladekettő #55690 üzenetére
Nálam irányítószám Hungary előtt van, és még kértek telefonszámot.
-
bladekettő
tag
válasz
crazygamer #55689 üzenetére
Értem
Szállítási címem úgy jó,ha így jön sorba?:
Nevem
xy utca, xy város, Pest megye, Hungary (irányítószám) -
crazygamer
tag
válasz
bladekettő #55688 üzenetére
Nekem 2500 huf volt,(Geekbuying 2074 huf-ot írt) gondolom van egy kis átváltási különbség a bankok között.
-
bladekettő
tag
válasz
crazygamer #55687 üzenetére
Értem,én piston 3-at vagy 2-őt szeretnék,csak 2 nincs most aranyban,így 3-lesz valószínűleg
Tehát azt az árat ami ki van írva geekbuying-on vehetem úgy,hogy annyi lesz ateljes összeg? -
crazygamer
tag
válasz
bladekettő #55686 üzenetére
Itt a fórumon írták, hogy hangzásban szinte teljesen a Piston 3, az anyaghasználat viszont teljesen más, full műanyag, lapos kábel, nem aranyozott a jackcsatlakozó és sima papírdoboza van, nem a dizájnos műanyagdoboz.
Nekem nem volt vám, de állítólag ilyen kis értéknél nem is kell tartani a vámolástól (ha jól tudom 22 dollár felett vámolnak) -
bladekettő
tag
válasz
crazygamer #55685 üzenetére
köszi
miben különbözik a sima 3-tól?
vámot kell fizetni? -
crazygamer
tag
válasz
bladekettő #55684 üzenetére
Én ugyaninnen rendeltem meg Piston 3 Youth-ot 2000 ft-ér 07.10.-én (PayPal-en keresztül fizettem) és ma (pont 2 hét) ért ide.
-
bladekettő
tag
válasz
K1LLMy53Lf #55682 üzenetére
most a piston3-le van ennyire árazva?
[link]Hogyan kell rendelni,hogy megy a szállítás stb?
-
crazygamer
tag
Ma megérkezett a Piston 3 Youth fülesem.
Hangzást egyenlőre nem értékelem, valószínűleg kell neki a bejáratás.
PC-ről és telefonról gond nélkül szól, viszont mp3 lejátszónál, nagyon fura a hangja. Lányomnak van egy kis jack átalakító/adapter kütyüje, amit egy fejhallgatóhoz kapott, na azzal rendbe jön a hangja mp3-lejátszoról is.
Tudja valaki mi a hivatalos neve ennek a kütyünek? Esetleg boltot ahonnan beszerezhető? -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
bladekettő #55681 üzenetére
ha jó a fehér szinu is akkor pl geekbuying-on
-
benfolds
őstag
válasz
bladekettő #55679 üzenetére
Nem, az eredeti műanyag dobozában S M L felirat van, nem ikonok. Miért nem jó a biztosan eredeti 17 $-ért?
-
bladekettő
tag
Sziasztok ez eredeti lehet?
[link] -
benfolds
őstag
Engadget szerint: The best in-ear headphones under $40
-
törölt tag
válasz
kemcso #55671 üzenetére
Elolvastam mielőtt postoltam, nem vagyok hülye.
A probléma az, hogy a 0-10k kategória tele van olyanokkal, amiket nem lehet kapni itthon. Pl. vennék Soundmagic PL11-t vagy Xiaomi Piston 3-at, de Google és árukereső segítségével sem találtam olyan üzletet, ami itthon forgalmazná őket. De ha neked van ötleted, szívesen fogadom. ;D -
fericske
addikt
Üdvelet ProNép!
A minap tettem egy felfedezést a VSD3 fülesemen - a GR07 esetéből kifolyólag -, miszerint a VSD3 megvásárlásakor kaptam egy VSD3S-et is, kettőt az egyben
Mivel az utóbb említett füles átlátszó házikóba van csomagolva, nem volt nehéz felfedezni a bass-reflex nyílás helyét, a vetőcső mellett elhelyezve, hasonlóan a GR07-nél láthatóan. Ki is szúrtam a már-már célszerszámnak számító varrótűmmel és kaptam egy a GR07-hez hasonló hangkarakterű, mondhatjuk kiegyenlített hangzású fülest. Ugyan a VSD3S-t még nem hallottam, de 99%-ban biztos vagyok benne, hogy ennyi az eredeti módosítás, úgy is mint a GR07 Classic meg a GR07-BE között, legalábbis a monitor egységen, a kábelezést nem számítom ide.Ezzel a lendülettel vissza is tértem a GR07-hez, hogy valamit mégis játszadozok azzal a bas-reflex nyílással amivel a múltkor is. A szűkítés nem jött be, V-s lett nagyon és veszített a részletességéből a mély.
Gondoltam akkor most hosszabbítok, mélyítek azon a reflex nyíláson. Újból elővettem a sebtapaszt. Most 2 réteget tettem egymásra - amivel feltehetőleg megdupláztam a falvastagságot, vagyis a reflex nyílás mélységét - és a nyílás átmérőjét hozzá igazítottam az eredeti nyíláshoz (egy normál méretű varrótű felforrósított feje jó hozzá).
Na ez egy jó upgrade lett, merem ajánlani a vállalkozó kedvű GR07 Classic tulajoknak. Nálam ez meg fog maradni.
Valamelyest több lett a mély, de nem lett V-s a hangkép, nem ül rá a többi tartományra, és részletes, skálázható maradt. A közép is vastagodott kicsit, a magas nem változott, a térérzet mintha bővebb lenne egy-egy zeneszámnál, de sehol sem kevesebb mint eddig. -
törölt tag
Hali!
Főként rock, pop irányzatra keresek egy fülest (ha lehet fülbedugósat - IEM?), kisebb basszus kiemeléssel. A keret nagyjából 10k, és azért valamennyire szűrje ki a kültéri hangokat. Kábelvezetés mindegy, mikrofon/hangerőszabályzó jó, ha van. Fontos, hogy a kábele legyen strapabíróbb, mert az összes eddigi fülesem megtört a jack környékén. Jah, és ha lehetséges, akkor legyen forgalmazva itthon.
Előre is köszi! Remélem létezik ilyen. ^^' -
watchfun
tag
válasz
watchfun #55469 üzenetére
Tudatom az értem aggódókkal, hogy a Xiaomi Magyarország rendben elküldte a megrendelt fülest. Ugyan Magyarországon belül, Budapesttől 40 km-re történő kiszállítással az egy hetes teljesítést nem tartom kevésnek, de fő, hogy itt van és szépen szól, különösen flac-cal...
-
törölt tag
válasz
kemcso #55663 üzenetére
Szerintem jó lesz így. T10 mehet. ES18 maradhat, de ennyiért már nem kiemelten, E10 maradhat, de nem kiemelten, ahogy E30 is maradhat, de nem kiemelten. Ebben a kategóriában nem nagyon van választék, főleg nem otthon.
Kéne szerezni Ostry, Moxpad és Astrotec cuccokat, hátha bővülhet ez a szegmens ajánlatokkal. Meg esetleg olcsóbb kategóriában Philips, Pana, JVC, JBL akármi mást.
Tulku: Szerintem Kínában már ez a generáció lassan annyit tud csak a konfucianizmusról, mint mondjuk mi a lovagkorról és a lovagiasságról
Minden a pénz körül forog, és hogy minél egyszerűbben minél többet tudjanak bezsebelni. Ha ezt úgy érik el, hogy begyártanak másnak, akkor úgy érik el.
-
BloodRay
veterán
Sziasztok!
Rég jártam erre, gondoltam bejelentkezek.
Most kaptam múlt héten ajándékként egy Xiaomi Piston 2-t és gondoltam megosztom az én tapasztalataimat is röviden.
Csomagolása gyönyörű, igényes és maga a fülhallgató is szép darab.
Hangja ugyanakkor engem egyáltalán nem győzött meg sajnos. Nagyon sok, túlzó a mélye(számomra), és minden más is kicsit tompának tűnik a Sony-khoz képest. A jelenlegi füleseim közötti sorrend minőségben maradt a Piston 2 < Sony MDR-EX85 < Sony XBA-H1
Jövő héten kapok egy LG HBS-900-at is ajándékba, arra még kíváncsi vagyok mit tud bluetooth-os létére. Ha valaki kíváncsi írhatok majd róla. -
válasz
kemcso #55463 üzenetére
Az alábbiakat módosítanám az összefoglalón, kérnék rábólintást, a sorszámozottakra választ:
Törölni ajánlottakból:
Maxell Metallics
Sony MDR-EX50
Sony MH1 -> 1 helyen kapható, ott viszont 2e Ft, kérdés, hogy tényleg van-e készleten, ha igen nagyon jó ár, de valszeg már limitált a készlet
Sony MH1C -> 14-20 között van, úgy sztem már nem ajánlott
Vsonic GR06Új ajánlottak:
Piston 3
Piston 3 youth
Vsonic VSD2: kevesen hallották, de a VSD széria általánosan jó hangúKérdések:
1. Az RHA T10 legyen ajánlott? Kevesen hallottuk, sztem mehet, nem kiemelten
2. Soundmagic ES18 8500Ft lett, maradjon ajánlott és kiemelt az 5-10e kategóriában? Sztem ajánlott lehet, de ott már nem kiemelt
3. Soundmagic E10 13.000Ft lett, maradjon ajánlott a 10-20e kategóriában? Sztem ez kérdéses nagyon, egyetlen ok miatt tartanám ott: nem nagyon tudok mást, ami itthon kapható
4. Soundmagic E30 17.000Ft lett, maradjon ajánlott és kiemelt az 10-20e kategóriában? Sztem maradhatBejáratós zajok közé sheratan ajánlása: [link]
-
törölt tag
Egyrészt ugye a Vsonicnak nincs továbbra semCE minősítése, anélkül meg nem árulhat Európában semmit. Lehet, hogy csak simán nem prioritás nekik az EU piac, mert eleget tudnak eladni Kínán belül. De amúgy amióta megvették a lendmeurears webshopot, igazából nem is nagy cél nekik helyi boltokkal üzletelni, mert világszerte bárhova postáznak kvázi ingyen. A másik (harmadik) meg az, hogy ők utaznak elvileg OEM bizniszben is, tehát hogy mondjuk jön Hans a Beyertől és lead rendelést náluk mondjuk 5 millió fülesre, amire rányomják a Beyer logót, ez többet számít nekik biztosan, mint hogy valami magyar bolt rendelne 100 darabot ebben a hónapban.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #55660 üzenetére
Egyértelmű...és főleg nem a topik (nagyszerű, összeszedett) összefoglalóján akartam élcelődni, csupán az a furcsa, hogy megcsinál LI-Hao egy ilyen GR07-et (ez már nem koppincs, nem jappán nóhau) gondolom nézi a nemzetközi visszajelzéseket, oszt fapapucs...semmi nem történik. Mi lehet ez...egy kísérlet?
Nem szidva más gyártók termékeit...ez (GR07) nem 100 dolláros kategória...hangban biztos nem...ha egy súúr csinál(na) ilyet az 300 dodó körül lenne biztosan. Tehát a kérdés továbbra is az, hogy mi nekik ebben az üzlet?
Mert az tiszta sor ha Jörg elviszi az ákágé nóhauját, gyártási technológiát, és sok kis nindzsát összeszednek majd legyártják a szükséges 2 milliós mennyiséget az megéri nekik, de mit akarnak a saját kúfővel, ha nem terítik, nincs marketing? Nem akarnak konkurrenciát? Csak háttérből megmutogatni oroszlánkörmeiket? Valami lehet...
Te talán jobban rálátsz..ott vagy a "dzsungel" közepén...
-
törölt tag
Hidd el, hogy biztosan vannak próbálkozások, de nem olyan egyszerű dűlőre jutni az ilyen cégekkel. Attól, hogy valakinek van egy gyára valahol a rizsföldek meleltt, még nem következik, hogy ért az üzleti etiketthez, főleg nem az európaihoz. Vagy egyszerűen csak a kis piacra és alacsony rendelésmennyiségre tesznek magasról.
Amúgy a topik és az összefoglaló pont ezt tartja szemelőtt, hogy olyan ajánlatok is legyenek, amiket külföldről lehet csak beszerezni, és időnként a készséges topiklakók segítenek is a termékek kipróbálásában
kemcso: Meg azért sem, mert félévente válaszolnak egy emailre, amikor már ötször rájuk kellett telefonálni, hogy mi a franc van.
-
Ezek egy részével az a baj, hogy nincs CE jelölésük, anélkül meg az EU-ban nem lehet forgalmazni a termékeket. A Vsonic-nak tudomásom szerint nincs, ezért nincs Mo-n sehol.
Az ajánló formálódik folyamatosan, ha egy találkozóra eljut egy új füles és tetszik akkor ajánlott lesz.
-
Tulku
veterán
válasz
#16820480 #55650 üzenetére
Felvállalhatná már végre egy magyar cég is ilyen márkák forgalmazását...szerintem meglovagolnák azokat a usereket, akik nem zsennhejzerákágébejerdinamik egyenvilágot szeretnének (persze itt is vannak kiváló fülesek de több a marketing) és a külföldi tesztek alapján kipróbálnánakl ezt-azt.
Arról nem is beszélve, ha itthon meghallgatható lenne némelyik (mindegyik?) akkor máshogy állnának hozzá a hifisták is bizonyos termékekhez...
Csak ajánlani tudom az ilyen kezdeményezést...
Gyanítom hogy igen átformálódna a topik ajánló is
-
tipuka
addikt
válasz
contaxg #55649 üzenetére
Akkor nem tudom így kell-e nekem.
De akkor kérdezem mindenkitől, hogy mi jó van még, ami nincs a listáról és lehet rendelni neten?
8-15k körül mi van, ami mélykiemelt, normális kialakítású kellene?mikrofon nem fontos, de ha pici a felár, akkor jöhet. fül feletti kábelezés nekem nem jön be annyira, maradnék a simánál.
-
contaxg
veterán
válasz
pulutodurumo #55652 üzenetére
NM?
-
contaxg
veterán
Elvileg már most is lehet, de jobb lenne ezt a meghallgatást majd az új címünkön megejteni...persze ha Laci bácsi (a jelenlegi tulaj és egyben az eladó) is így gondolja.
(#55646) tipuka
Ha a FEDEX hozza be szerintem jó eséllyel lesz rajta +Áfa is.(#55647) sheratan
Azért még körbenézünk ebben a témában szerintem. Nem csak SM és VSonic van a világon. -
B3ny00
aktív tag
Megkaptam fullhallgatot, hát úgy gondolom jó lesz, kézbe fogva is elég korrektnek néz ki! Jól is szól, majdnem hogy a basszus is elég pedig ki se cseréltem még. Mostmar normális minőségű zene is kell
. Rha t10i a becses kliens.
-
tipuka
addikt
Épp a minap néztem az E10-et és az E10M-et, mondom a közeljövőben megveszem, de így...
Ebay-es rendelésnél honnan tudom, hogy eredetit küldenek? Meg nem szeretném ha a vámon még ráraknának vagy 3k-t.Ennél az eladónál néztem ki az M-es változatot, attól, hogy van mikrofon része, még gondolom ugyanolyan jól szól? Meg attól még jó géphez, androidos telefonhoz gondolom, hogy ipod meg iphone van írva?
-
contaxg
veterán
válasz
kemcso #55642 üzenetére
Szerintem újra pozicionáltak magukat. Egyébként egy Senni CX300_II is 15eFt normális helyről.
(#55640) sheratan
Azért nem jött még az új cuccokból, mert ment a huza-vona az árakkal.
Ennek most vége. Lesz belőle, de az E50 kb 20eFt lesz várhatóan.
Ami egyébként állati jó füles szerintem. Én legalább is imádom -
válasz
eastsider #55636 üzenetére
Normál postával nekem még nem vámoltak fülest, de ez nem jelenti azt, hogy ne vámolhatnák meg (el kell fogadni, hogy vannak vámszabályok...)
Elvileg tudnod kell bizonyítani, hogy kiküldted javításra (arról vmi postai papírod talán van) és ha ezt beküldöd, akkor nem vámolják. -
eastsider
nagyúr
Sziasztok,
VSD3S-t kuldenek cseret LMUE-rol, megtort a kabele tobb helyen...
vajon megvamolhatjak?
amit eloszor kaptam azt nem vamoltak meg
jul9-en adtak fel, de meg nem erkezett meg egyebkent az orszagba :/ -
Az összes DHL és társai vámoltat, nem vacakolnak ezzel. Durván 30%-ot számolhatsz (27% az áfa, vmi kezelési költség is van, vám sztem még ezen az értéken nincs, de az 3% lenne).
Kitöltheted, hogy ajándék, de nem hülyék ülnek ott, sokan próbálkoznak ezzel, nem fognak sokat szarozniA Massdrop bármit írhat rá a dobozra, nem az alapján vámolják, ha vámolják (és az összes futárcég vámoltat!). Bekérik a vásárlás adatait, bizonylatait, ott meg feketén-fehéren ott van mennyiért vetted. Külföldi rendelésnél bele kell kalkulálni a vámot az árba, úgy kell megnézni, hogy megéri-e. Ha megúszod mázli és jól jársz...
-
törölt tag
A massdrop egy hivatalosan bejegyzett cég, nem valami ebay-es magáneladó, ők nem írkálhatnak rá csak úgy akármit a küldeményekre, a DHL meg minden csomagot eleve vámra visz kivétel nélkül. Ha mellékelték a csomagban a számlát, akkor szerintem hiába töltöd ki, hoyg ajándék, főleg hogy a feladó egy cég, nem magánszemély, a vámosok sem teljesen hülyék, ráadásul akármit töltesz ki, azt nekik jogukban áll felülbírálni (úgy tudom).
-
zack
nagyúr
Kellene egy kis segítség! Ilyen ügyintézésem még nem volt.
A rendelt mp3 lejátszó vámolás alatt van, és kaptam 2db A4-es papírt, amit kitöltve el kell küldenem email-ben.
Az IHIFI 770C-ről van szó. Kitölthetem a papíron hogy ajándékba kaptam? Nem tudom mennyi lesz a vám, de ha lehet, elkerülném. Meg lehet ezzel dőlni?Ha megdőlök, visszaküldik a feladónak.. Ennyi esze nem volt a Massdrop-nak, hogy feltüntesse "ajándék küldemény"? 2,5 hónapja érkezik, és még a vámon is ülni fog 2 hetet szerintem.
-
válasz
MaxxDamage #55630 üzenetére
A drága $-t kell sajnos megfizetni... Külföldről rendelve olcsóbb, de hamisítják (de lehet, hogy a selejtes darabokat adják el), így abban van rizikó...
-
törölt tag
válasz
MaxxDamage #55627 üzenetére
Ez az az E30, igen.
-
válasz
MaxxDamage #55627 üzenetére
Az a baj, hogy kitétel a Mo-i rendelés...
Ha ez nem lenne, akkor ott a Vsonic VSD1-VSD2 pl, amik hozzák ezt a szintet olcsóbban (a drága $ sajnos minden árát felvitte, az E30 régen olcsóbb volt) -
B3ny00
aktív tag
Ma elméletileg megjon a fülhallgató
. Majd írok róla.
Más, valaki használ headamp ot? -
törölt tag
válasz
al_age #55623 üzenetére
A Sennheisernek nem fő profilja az IEM fülesek készítése, ahogy amúgy a többi igazán neves márkának sem igaz (AKG, ATH, Beyer...), így nem igazán fordítnak semmi erőforrást erre a vonalra. Kihoztak úgy 10 éve valami terméket, és azóta azt adják ki újra, átnevezve, átcsomagolva, de technológiában nem fejlődtek szinte semmit. Ezzel szemben a feltörekvő márkáknak muszáj fejleszteni, mert a nevük nem adja el őket, így szépen le is hagyták az utóbbi években a nagy neveket az alsó kategóriában. Mert mondjuk amíg egy Soundmagic az kb ilyen 50 dollár alatti termékekkel nyomul kizárólag, addig a Sennheiser mondjuk csinál mást is, a felsőbb kategória már bőven százezer felett van, de a CX sorozat az bőven alsó kategória.
-
pulutodurumo
őstag
válasz
al_age #55623 üzenetére
Így másodsorból
azt mondanám, hogy majd' 9 év alatt sok víz lefolyt a Dunán. Akkor tényleg jó volt az a Senn'. Most már sok gyártó jutott el arra a szintre és még feljebb, közben pedig a "nagy márkák" nem izzadtak a nagy fejlesztésektől (már ami az alsó- és középkategóriát illeti).
tl;dr : Ma már sok jobb lehetőség van. -
al_age
senior tag
Sziasztok,
Majd' 9 éve vettem egy Sennheiser CX300-ast az iAudio G3-asomhoz. Nagyon imádtam mindkettőt, a lejátszót időközben leváltottam okostelefonnal, viszont a füles megmaradt, minden telefonomhoz ezt használtam. Mivel a fülembe nem férnek bele az earbud típusú fülhallgatók (az egyikből szinte egyszerre kiesik, a másikban elég hülyén, de bentmarad), nagyon örültem, mikor megjelentek az IEM típusú lehetőségek. Volt egy valamilyen Panasonicom először, de az sem maradt teljesen a helyén, ez után vettem a CX300-ast, ami a legkisebb szilikonnal tökéletes volt.
Most viszont úgy néz ki elhagytam valahol és rettentően sajnálom. Jelenleg egy Sony Z1 Compact-on hallgatok zenét utazások alatt, gondoltam hát kipróbálom a hozzá adott headset-et (MH750). Sajnos a szilikondugó és maga a fülhallgató anyaga is silányabbnak tűnik, maga a füles picit nagyobb és nem is szól úgy, mint a Sennheiser.
Nézegettem a topikot (és úgy általában a webet), és a Soundmagic E10 / E10S-ről elég jókat olvasok. (Az E10S dugóján lévő kapcsoló mondjuk elég ótvar, ezért inkább az E10 játszik, ha amúgy nem annyival rosszabb.) Láttam olyan véleményt is, hogy a tulaj szintén CX300 után használta és jobban is tetszett neki. Árban ott vannak, amennyit még hajlandó lennék rákölteni, csak furcsa, hogy egy nagybetűs "made in china" terméktől vannak ennyire elájulva. Lehet páran megköveznétek most, valószínűleg elfogult vagyok (még), de nem értem, hogyan lehet egy Sennheiserrel egy lapon említeni.
Dorgálások előtt leírom, isten ments, hogy bármit is fikázzak, csak egy tényleg méltó utódot szeretnék találni a CX300-asnak, ezért elsősorban olyanok véleményét várom, akiknek szintén van tapasztalata ezzel a fülessel.Előre is köszönöm!
-
válasz
MaxxDamage #55620 üzenetére
Mivel sportoláshoz kell én mindenképp fül felettit ajánlanék. Ha szempont az itthoni beszerezhetőség, akkor Soundmagic E30 a legjobb hangú szerintem az adott kategóriában.
-
válasz
MaxxDamage #55618 üzenetére
Ha kérdés van, csak nyugodtan, de elvben abban az árkategóriában sok más nincs, amit ajánlani szoktunk
-
válasz
MaxxDamage #55616 üzenetére
Az összefoglalóban lévőkkel mi a gond?
-
MaxxDamage
félisten
-
benfolds
őstag
válasz
MaxxDamage #55614 üzenetére
szvsz nem annyira alap az a füles, nekem is olyan van és sokkal jobb, mint a htc-hez járó beats vagy amivel az iphone jön. persze rengeteg sokkal jobb van, de tapasztalatom szerint 10 e alatti kategóriában egész jól helytáll.
-
MaxxDamage
félisten
Sziasztok,
Rég jártam erre, de a következő elképzelés volna.
Tesóm jelenleg egy Sony fülest használ (versenybiciklizéshez konkrétan) és most pontosan típust nem tudok mondani, de Sony xPeria Z-hez is azt adtak (gyárilag) és már szeretné lecserélni, hasonlóra. Mondtam neki, hogy az egy tök alap füles...(15-20 ezres max best buy fülesre gondoltam) ilyen Németből behozott (nem olcsó) mp3 lejátszóval használná.Külföldi rendelés nem a legjobb, mert gari is fontos tényező.
. (de ha van jó ajánlat akkor az is szóba jöhet! ) linkeket ,ötleteket előre köszönöm!
L
-
Pé
senior tag
válasz
K1LLMy53Lf #55612 üzenetére
Nem tudom milyen szabvány, de nagyjából minden hangforrással ezt produkálja.
Időközben azért javult kicsit a helyzet, mert találtam olyan zenéket és olyan beállításokat amivel szépen szól. Nem gyönyörűszépen, de sokkal szebben mint a gyári fülessel.(#55605) takacsbotond
Igen szerintem neked a P3 lenne a nyerő. Tényleg szép hangja van, és a kidolgozása is nagyon jó. Nekem kicsivel kevesebb mély és kicsivel több magas kéne, de összességében nem rossz.
-
válasz
takacsbotond #55605 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy a Piston 3 rossz.
Csak mivel a K518 viszonylag mélytöbbletes fejes így ahhoz ajánlottam fülest. Talán az E10 jobb, mint a Piston 2. -
vicze
félisten
válasz
takacsbotond #55607 üzenetére
A spanyol viaszt nem fogom feltalálni szóval ugyan tudom mondani mint amit előttem. Illetve ez nem feltétlen a legjobb vagy legolcsóbb tanács lesz.
Próbáld be a P3-at szigorúan Kínából rendelve, 4500 körül lenne(igen sok idő). Amennyire tudom gyengébb mint a E10, de egy relatíve jól kiegyensúlyozott füles(de V-s) kell mennyiségű méllyel az adott stílusokhoz.
A többségnek általában tetszik a hangja, de persze van, akinek nem. Nekem pl. a P2 nem jön be egyáltalán. Ennyi rizikót sajnos vállalni kell. (Vagy találsz valakit akinek van.)
Csak azért nem az E10-et mondom, mert tudtommal az mély orientáltabb, és 10e.
Ha nem fog tetszeni a P3 és ahhoz képest le tudod írni, hogy mi nem jó, akkor elég nagy valószínűséggel tudunk mondani olyat ami már megfelel. Amúgy többnyire mindig az ajánlóban leírt darabokra fog kifutni a dolog egy két kivétellel, nem véletlen vannak ott. -
vicze
félisten
válasz
takacsbotond #55605 üzenetére
"enyhén mély orientált fülesek jönnek be"
Ilyenkor az a kérdés, hogy hallottál-e már valaha olyan fülest, ami kiegyenlített, és elég lapos görbével rendelkezik. Mert ha nem akkor elég esélyes, hogy nem az enyhe mélyt keresed valójában, csak úgy gondolod, hogy azt, mert nem hallottál kiegyenlítettet.Mindenkit elé kéne küldeni RE-400-at hallgatni, hogy tudják milyen, amikor nincs bassz kiemelés.
-
takacsbotond
őstag
Az, hogy tetszik erős túlzás, de erre volt píz, és hordozhatónak megfelelt...
Esetleg tudtok javasolni egy helyet, ahol lehetőség van a Piston meghallgatására?kemcso: Ezzel most kissé összezavartál, mert mobilarena tesztben pont, hogy a Piston 3-at ajánlották...Viszont ez a Soundmagic E10 kifejezetten tetszik, lehet ő lesz a befutó.Szigorúan a hangzást figyelembe véve melyiket tudnátok jobban ajánlani?
A max keret 10k lenne, de használtban is gondolkodom.
Viszont fontos lenne az egyenes kábel, de a mikrofon nem lényeges, hangkarakterre nekem inkább az enyhén mély orientált fülesek jönnek be.
Elolvastam az összefoglalót, de több füles is tetszik, és nem igazán tudok dönteni.Egyébként volt Maxell Metallicsom, ami az ajánlottak között van, de számomra annak a hangja maga a pokol volt, a régi Nokiámhoz kapott fülesnek sem volt olyan szörnyű hangja....
-
válasz
takacsbotond #55601 üzenetére
Inkább Piston 2 vagy Soundmagic E10, azokban több a mély.
RaZroX összefoglaló, de én nem tudok olyanról, ami kábele rugalmas lenne és ne kéne vigyázni rá...
-
Tulku
veterán
válasz
takacsbotond #55601 üzenetére
518 van itthon (fiamnak) nem nagy szám...puffog, közepe alig...ha az tetszik inkább előbb meghallgatnám a Pistont...
-
RaZroX
addikt
Sziasztok!
Nokia Lumia 625-öshöz szeretnék 10 000 FT értékben vásárolni "agybadugós" fülhallgatót. Zenehallgatásra lenne edzés mellé, ami fontos, hogy rugalmas legyen a kábel, nem szeretném ha kontakthibás lenne 2 hónap mulva. Nyilván számít, hogy minél jobban szóljon és előny ha van benne mikrofon, de ez nem létszükség.
Előre is köszönöm a javaslatokat!
-
takacsbotond
őstag
válasz
anderzen88 #55598 üzenetére
Sziasztok!
Most egy AKG K518LE fejhallgatót használok utazáshoz, viszont nyáron a bőr párna miatt elég kényelmetlen, és kisebb utakhoz (pl túrázáshoz, vagy bringázáshoz a bukó miatt, esetleg iskolában) nem a legcélszerűbb, ezért elgondolkodtam egy Xiaomi Piston 3 fülhallgató beszerzésén, és az lenne a kérdésem, hogy ez hangminőségben mekkora visszaesés lenne?Eddig is csak a hangzás miatt nem használtam soha fülhallgatót.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Battlefield 6
- Mobil flották
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- ASUS routerek
- További aktív témák...
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- VW/ Skoda fejegység Android 13, 6/64gb eladó
- Lenovo Loq Gaming 15IRX9
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VS228DE FHD TN 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest