- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Projektor topic
- A Sony még nem döntötte el, hogy miképpen reagálnak az USA vámpolitikájára
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- iPad topik
- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hobbyone
aktív tag
válasz
#16820480 #38498 üzenetére
Nem szeretek a fül mögötti elvezetéssel bíbelődni. Lehet, hogy pont attól fog megtörni, hogy igazgatom. Persze próbálok minél kisebb súlyt ráhelyezni a kábelre.
http://www.innerfidelity.com/content/couple-nice-improvements-astellkern
"The AK100 Mark 2 contains all of the same features as the current AK100, but lowers the output impedance to 3 ohms. This lower output impedance allows the AK100 to drive a greater range of headphones with more efficiency. "
-
hobbyone
aktív tag
Altec Lansing MZX736
Angol ebay-ről rendeltem 4400 Ft-ért. Hat nap alatt jött meg. Valószínűleg ugyanaz a 8mm-es driver van benne, mint az MZX436-ban. A különböző felépítés miatt a hangzásuk nem teljesen azonos, persze nincs nagy különbség.
Kiegyenlítettnek mondanám: tiszta, részletes hangja van. A képeken látható illesztékkel használom, fejjel lefelé történő behelyezéssel.
Szombaton érkezett. Éreztem némi változást a hangjában, de két napja már kb. ugyanazt nyújtja = bejáratódott a füles/agyam. A ház ahhoz képest, hogy milyen pici. elég súlyos + jól össze van rakva.
Samsung headset vs. Altec:
Ezen az oldalon további képek.
LG HSS-F700 Headset
Német ebay-ről rendeltem 3400 Ft-ért. Economy postával rendeltem. Egy héttel a feladás után, ma kaptam meg. Armatúrás füles, elvileg ugyanaz a meghajtó van benne, mint a már nem gyártott Etymotic Research ER-6-ban. A hangja kibontáskor nélkülözte a mélyeket. Pár óra után már elfogadható. Tiszta, részletes hangja van. Azonos hangerőn enyhén hangosabb, mint a többi fülesem. Ennél is fejjel lefelé behelyezve értem el a legjobb illeszkedést a gyári szilikonnal. Érdekes, hogy ezen az armatúrán nincs kivezető cső.
Valamennyire ezen a képen látható is.
-
Bavid
senior tag
Kicsit off, de lett egy meelec M9P-m, azaz mikrofonos, távirányítós kivitel, és kipróbáltam a telefonommal (Galaxy S I9000), és az a fura jelenség áll fenn, hogy elég tompán szól, viszont amikor megnyomom a felvevő gombot, rögtön megjön a hangerő, meg a hang. Kipróbáltam a Sansa Clip Zip-el, azzal nincs ilyen probléma, szépen szól.
-
Scap_HUN
csendes tag
Hétfőn megjött a fülesem, nagyon jól szól. Szerintem kipróbálom ezt a bejáratás dolgot. Még nem csináltam ilyet, de összefoglalónál egész jó cikk van róla. Viszont az ottani linkek már nem jók. Youtube-on meg egy rakás különböző hang van és nem tudom melyik lenne jó ilyen célra. Valaki tudna linkelni pár megfelelőt, akár youtube-ról, de a legjobb lenne ha letudnám tölteni.
Amúgy arra gondoltam, hogy ezt a háromféle zajt össze lehetne mixelni elvileg, nem? Aztán akkor elméletileg jóval gyorsabban meglenne az egész és ugyan az lenne az eredmény, mert egyszerre szólna a magas, mély és közép frekvenciájú zaj. Na de lehet hülyeséget beszélek...
-
bozont
veterán
Tegnap megrendeltem a VSD1 fülest, várom már nagyon, remélem még idén megérkezik.
Mondjuk picit tartok a mélyektől, azt olvasni róla hogy nincs hiány basszusból. Ami nem feltétlenül baj, mert szeretem (ha a minőséggel sincs baj), de remélem nem zavaróan sok. Ezért is gondolkoztam a VSD1S-en. -
Ati1979
veterán
válasz
Teszla_ #38485 üzenetére
Azért is mennek szét ilyen gyorsan.
Shure se215 akkor. Cserélhető evlár bevonatú kábel...
Kicsit drágább azért mint 10k.
(#38486) kp59
Haha.
A félreértések elkerülése végett:
Nem vagyok gazdag, csak szeretem a minőségi cuccokat.Nekem a hangminőség a fontos és inkább egyszer megveszem a jót, minthogy lépeskbe haladjak lefele a lejtőn.
Veszel eladok, veszel eladok, az csak veszteség...
Ezért veszek meg drágább lejátszókat, füleseket. Én erre költöm a pénzem. Más meg másra.Ezek a dolgok, giccsesek és nem is az én pénztárcámhoz vannak szabva. + telefonokhoz ajánják, ami jót nem jelent. Ezen kívül a külsején kívül szinte semmi infó nincs ezekről.
Kb. annak az értetlen modellcsajnak a fülébe való aki képen van. Majd újgazdag 60 éves barátja megveszi neki...
Ez a célközönség... -
Mentolka
senior tag
Hello,
Melyiket vennétek a kettő közül mainstream zene (rádió) hallgatásra: Sony MDR-EX50LP vagy Maxell Metallics?
(egy árban vannak) -
kp59
aktív tag
válasz
Ati1979 #38462 üzenetére
Gondoltam hogy érdekelni fog. Nagyot csalódtam volna benned ha nem így lenne
.
Az aranyoska (a neve Happy Plugs- hát nem egy elmebaj az ilyen név
) az potom 14.500 dollárba kerül [link].
Ha megveszed akkor te is Boldog Dugók (ez hangzik szerintem a legjobban) tulajdonos lehetsz ami igen előkelő rangot jelent a sok Boldogtalan Dugók tulajdonos között.
A kis gyémántosról pedig itt érdeklődhetsz [link] (amúgy 2008-ban 3.500 angol fontba került - de mi az neked
)
-
Teszla_
senior tag
válasz
Ati1979 #38484 üzenetére
Na ez az, az átlagember így teszi zsebre a fülest
De gondoltam hátha van valami vastagabb kábeles. Nézelődtem már és vannak olyan vékonyak is, hogy már akkor törnek, ha rálehel az ember...
Csak így meg az embernek nincs szíve sokat költeni rá, ha egy idő után úgyis megtörik a kábel. Akkor inkább néznék olcsóbbat és ha tönkremegy, kap egy másik, hasonló árút. -
Teszla_
senior tag
Sziasztok!
Barátnőmnek keresnék fülhallgatót, de ebben inkább a hozzáértők segítségét kérném.
Először is, a keret 5-10 ezer forint lenne, de az ár/érték arány lenne a fontos. Nem profi fülest keresek, mert csak alkalmi zenehallgatásra lenne használva. Ami fontos, hogy felvevőgombos-mikrofonos legyen és Nokia Lumia 520 típusú telefonnal lesz használva. Másik fontos dolog, hogy strapabíró kábele legyen, mivel női tulaja lesz, nem feltétlenül fog rá annyira vigyázniA lapított kábelesek nem tetszenek neki, ezt már kiderítettem, viszont a kék szín igen, mert akkor menne a telefonjához (az is kék hátlappal rendelkezik). De szerintem ha fekete lenne, akkor se dőlne össze a világ.
Csak új jöhet szóba, mert ajándék lesz és inkább helyben venném meg, nem szeretnék rendelgetni internetről. Media Markt, Euronics, Spar, Tesco, ahol szét tudok nézni szerintem. A garancia még fontos tényező. Lenne olyan, amire 1 évnél többet vállal a gyártó?
Remélem eléggé leszűkítettem a kört, hogy tudjatok valami jót ajánlani. Előre is köszönömAmit még elfelejtettem, hogy "agybadugós" füles kellene, legalább három különböző méretű gumival
A gyári headset-je a telefonnak nem is nagy szám, de legalább nem is tudja használni, mert mindig kiesik a füléből.
-
Roniroll
csendes tag
Kb 1 órája megjött a SoundMAGIC E30. Megvagyok vele elégedve eddig, remélem tartós is lesz.
Nagyon szépen szól még a telefon equalizerjét is visszaállítottam alapra, mert nem volt szükség több basszusra. Pont jó ahogy van.Köszi a segítséget.
-
Cece04
tag
válasz
Cece04 #38257 üzenetére
Sziasztok!
A tegnapi nap folyamán megérkezett a VSD1-em !
Köszi a segítségeteket mind a kiválasztásban, mind a vámolásban
Az első benyomásaim nagyon jók a fülesről( szerencsére mégsem kellett se vámot,se áfát ráfizetni)
2013.11.29
17:10Küldemény információ:
Küldemény vám elé állítva / Item presented to customs
2013.12.03
14:00Küldemény információ:
Postai vámkezelés alatt / Under postal customs procedure
2013.12.04
08:48Küldemény információ:
Vámkezelésre vár / Waiting customs clearance
2013.12.04
10:15Küldemény információ:
Betárolás a Postaimport raktárba / Storage for customs procedure
2013.12.04
10:18Küldemény információ:
Adatbekérés a vámkezeléshez a címzettől / Addressee contacted
2013.12.06
10:51Küldemény információ:
Megküldött dokumentumok feldolgozása / Processing customs documents
2013.12.09
05:53Küldemény információ:
Bejövő küldemény vámkezelve / Inbound item customs procedure -
SSlyTR
senior tag
válasz
nsgeri #38477 üzenetére
Pedig lehet, hogy érdemes lenne.
Én most keresek egy másodlagos (olcsó) fülest futáshoz. Régebben volt cx400am azt 5-6 km-en 3-4szer kellett igazgatni. A mostani vsonicomat pedig egyszer se. De most már nem használnám futásra, eléggé féltem, csak párszor futottam vele. Ha a füled mögött vezeted el a kábelt nem lesz gond vele, úgy bármelyik füles megteszi, nem kell külön csicsa rá.
Amit nézegetsz kb 15-16 ezer. Ennyiből kijön egy 3-4 ezer forintos, ami elég kondizáshoz, ott úgysem azt fogod figyelni, hogy mennyire tökéletes a zene minősége. És 12 ezerért még simán vehetsz egy versenyképes fülest, amit nem izzadsz tele, meg tartósabb lesz.
De ez csak az én véleményem. -
nsgeri
csendes tag
válasz
bucsher #38475 üzenetére
Igazából legtöbbet konditeremben, és néha futáshoz használnám. Külföldi tesztekben azt írják, hogy futásközben is megállja a helyét, de ami engem érdekelne az az, hogy hétvégente vonatozás közben is élvezhessem rajta a zenéimet, úgy hogy közben nem kényelmetlen a fülemnek. Meg kéne találnom a kettő közti kompromisszumot fülesben, mivel két különböző modellre nem tudnék beruházni.
-
nsgeri
csendes tag
Sziasztok!
IEM fülhallgatót szeretnék venni max 15 ezerért. Fontos hogy kényelmes legyen és jól is szóljon. Nagyon megtetszett az ajánlott listáról az Audio-Technica ATH-CKP500 , mivel nem volt még hasonló kialakítású sportos fülhallgatóm így nem tudom hogy ez hosszú távon mennyire kényelmes, mert nem csak sportoláshoz használnám. Elsősorban rock zenére lenne (Metallica, Iron Maiden, System of a Down, Nickelback )
Szóval a kérdésesem az lenne, hogy ezt a típust vegyem-e, vagy valami mást ajánlotok. ( sportoláshoz és általános felhasználásra)
Előre is köszi a véleményeket! -
spiky03
veterán
válasz
callmeakos #38467 üzenetére
Húú ez nagy királyság.
Haver ilyet vett, amikor napi akcióban volt az Edigitálnál. Ő huawei-el használja, de kipróbáltam a saját Xperia L-el is és működött minden funkciója.
Szerintem be is ruházok egyreThx
-
törölt tag
válasz
callmeakos #38467 üzenetére
Csak a régi androidos telefonok. 2011-12 utáni modellek már nagyjából mind ugyanazt a kiosztást használják, amit az Apple is.
-
SSlyTR
senior tag
Hello!
Szeretnék futáshoz egy fülest, ne a gr06 koszolodjon.
Mivel futás közben nem klasszikus vagy hasonló zenét hallgatok, elég az 5000 forint alatti árkategória.
Szóba jött a Sony MDR-EX50, a Maxell Metallics, a JVC HA-FR201 és a JVC HA-FX101.Melyiket ajánljátok? Az utolsó kettő között csak a távirányító a különbség? Van valakinek tapasztalata? Ezek 2 év garival vannak, a többi 1 évvel.
Ilyen árkategóriában még nem rendelnék külföldről, szerintem még nem éri meg.szerk.:
Nem olvastam a noxwill írását -
callmeakos
veterán
Az Extreme Digitalban levan akciózva a JVC HA-FR201es füles 3990 forintra. Be is szereztem belőle egyet, mert kapóra jött. Androidosoknak kötelező föltenni a hozzá kapott átalakítót, mert alapjáraton Apple cuccokhoz készült. Nem sokban különbözik az olcsóbb tesójánál, talán picivel jobban a mélyek, de nem sokkal. Viszont a szigetelés sokkal tartósabbnak tűnik. Ajánlom míg lehet kapni.
-
Narakh
senior tag
bal10
A Hama név már nem sok jót sejtet.Zunex
Ha külföldről rendelés is játszik, VSonic VSD1/VSD1S.Egyébként végül sikerült Sony Hybrid bogyókat szerezni, melyekért ezúton is köszönet pkaresz kollégának. Hang tekintetében a várttal ellentétben nem érzek sok változást, de ez nem is baj, egy hét alatt teljesen beleszerettem a fülesbe, a szibilánsaival együtt. Ellenben baromi kényelmes kis cuccok.
Külön meglepi volt, hogy fehérek. Nagyon kis helyesen mutatnak:
-
Zunex
tag
Sziasztok,
Segítséget szeretnék kérni fülhallgató vásárlásban. Többnyire rock/r&b/dupstepet hallgatok. Szeretem ha rendesen érezhető a mély, de ne vigye annyira túlzásba mint a mostani Sennheiser CX 400 II-m. A keret 8-9000 forint lenne rá. Agybadugós kialakítást szeretem, mert kizárja a környezetet és csak az zene marad. Ne legyen annyira mély orientált, de legyen mély elég. Nem tudom mennyire érthető, ha van kérdés válaszolok.
Köszönöm előre is és kellemes ünnepeket mindenkinek!
-
-
maszekember
aktív tag
Halkan jegyzem meg,hogy ha igazi arannyal és gyémánttal vannak beborítva,akkor elsőrangú befektetés mindkettő. BUY BOTH OF THEM!
Viszont Én is elhintem : szerintem elkezdek keresni egy jó erősítőt a PK1 alá (nem,még nem rendeltem meg,de szerintem nem fogom tudni visszatartani magam/tól
)
-
kp59
aktív tag
válasz
Ati1979 #38447 üzenetére
"Hogyhogy téged még nem bűvölt meg a világ legjobb fülhallgatója?"
Ez azért van mert amióta ezt a fórumot olvasom azóta fülhallgató téren igencsak megnőttek az igényeim
Már nem érem be akármivel ezért én most egy ilyenen gondolkodom:
[link]
....vagy esetleg egy ilyenen:[link]
Az elsőt így ajánlják ".....egyedülálló zenei élményt nyújt tulajdonosának"
A másodikat pedig így "...kiváló hangzást is biztosít" (ez valószínűleg a felhasznált 59 gyémánt érdeme)
Most a kérdés már csak az hogy melyiket vegyem?
Talán a legjobb lenne ha mindkettőt -
bal10
csendes tag
Sziasztok!
Hama HK-3023 fülhallgató vásárlásán gondolkodom.
Mennyire ajánljátok ezt a fülest ebben az árkategóriában, esetleg tudtok jobbat 2000 Forintig?Köszi!
-
Ati1979
veterán
válasz
monti0222w #38452 üzenetére
Egy vese vagy egy bal kéz kezdetnek elég lesz...
Rossz az aki rosszra gondoldol.
Nyugi nem arra...
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B460M i7 10700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB KOLINK Observatory TG TT 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R3 3100 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500XT 4GB BitFenix Neos Thermaltake 500W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M i5 7400 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB ZALMAN S3 TG Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest