-
PROHARDVER!
Kedves érdeklődők! Ez a topik a vezetékes fülhallgatókról szól. A vezeték nélküliek topikját itt találjátok: Vezeték nélküli fülhallgatók. Kérünk, hogy a kérdések előtt olvassátok át az alábbi összefoglalót, ahol támpontokat találtok a hatékony kérdezéshez. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shrike7973
senior tag
válasz
Alan[HUN] #24838 üzenetére
Előző: Sajnos konkrétan én sem értem a beszólást, de gondoltam azért ajánlom a Yamaha-t, mert soha senki nem említi, gondolom nem sok embernek van, ezzel szemben rohadt jó véleménnyek vannak róla interneten, és én is szeretem. Multi IEM review-ben még csak in progress, majd belekerül.
szerk.: Vásárlás előtt elég sokat olvasgattam a több száz oldalas head-fi topicot, volt olyan, aki Vsonic GR07-t cserélt erre, továbbá a maga 80 GBP-os ára mellett a linkelt cikkben a 300$-ig terjedő kategória kedvence az EPH-100; szerintem ezek az eredmények magukért beszélnek.
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
A topikban (terméket, munkát, szolgáltatást) hirdetni tilos!
- Motorola E40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMTÁS! Dell Optiplex 7050 SFF asztali számítógép - i7 7700 16GB RAM 256 SSD Intel HD 630 Win10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest