Új hozzászólás Aktív témák

• Bodz

nagyúr

Beyer A1-re belülről erősen hasonlító, diy(?) produktum véleményezése következik.
    HLLY RMK-5
    Specifikáció: ismeretlen. Nagyrészt az M-Stage-é köszön vissza a leírásokban. :Y
    Retail doboz, használati útmutató nem jár. Egyetlen tartozéka egy tápkábel volt, amit nem tudok az istennek se beledugni. Így a már jól bevált, dizájnos kábelem használtam. :D Az eladó (hlly_headphone az ebay-en) üzenetében valami 24 órás burn inről mekegett. Mármint, hogy ez náluk megtörtént. Nem tudom, de élég büdös volt mikor kivettem (az amúgy remekül kipárnázott) a dobozból, biztos megsült.
    Maga a külső teljesen rendben van. Nagy, fekete, fém, tök jó.
    Kezdjük a potival (Alps Blue). Balansz problémák nem lesznek, mivel nem lehet nagyon alacsony állásban használni (túl halk). A kellemes hangerő a DT 880-nal 10:30 körül van, meg minden mással is. Gyanús, hogy itt is 100 ohm lesz a kimeneti imp, mint a múzsánál.
    A hangját már rövidebben össze lehet foglalni. A tér mélysége nem az igazi, ettől eltekintve nem könnyű belekötni. Csodák csodája, nem torzít. Nem is színez. Csilingelnek a magasak, feszesek a mélyek, minden a helyén van. Hideg és kíméletlen, szarul kevert dolgokkal büntet. A szabvány szöveg szerint nem ad hozzá és nem is vesz el a zenéből. Ez itt teljesen megállja a helyét, de csak és kizárólag a 2 600 ohmos Beyeremmel. A többiek annyire nem tolerálják ezt a kimeneti impedanciát (legyünk optimisták, maradjunk annál, hogy 100 ohm lehet ez is).
    Liciten nyertem 99 dolcsiért + 32 szállítás futárral. Megérte, nagyon megérte.

contaxg
    A nálad lévő A1 is ilyen? :)

Szerk: Ja, a rendszer, mer le leszek ba... :D ESI Dr. DAC prime+Supra EFF-ISL+RMK-5

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák