- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Androidos fejegységek
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
Beyer A1-re belülről erősen hasonlító, diy(?) produktum véleményezése következik.
HLLY RMK-5
Specifikáció: ismeretlen. Nagyrészt az M-Stage-é köszön vissza a leírásokban.
Retail doboz, használati útmutató nem jár. Egyetlen tartozéka egy tápkábel volt, amit nem tudok az istennek se beledugni. Így a már jól bevált, dizájnos kábelem használtam. Az eladó (hlly_headphone az ebay-en) üzenetében valami 24 órás burn inről mekegett. Mármint, hogy ez náluk megtörtént. Nem tudom, de élég büdös volt mikor kivettem (az amúgy remekül kipárnázott) a dobozból, biztos megsült.
Maga a külső teljesen rendben van. Nagy, fekete, fém, tök jó.
Kezdjük a potival (Alps Blue). Balansz problémák nem lesznek, mivel nem lehet nagyon alacsony állásban használni (túl halk). A kellemes hangerő a DT 880-nal 10:30 körül van, meg minden mással is. Gyanús, hogy itt is 100 ohm lesz a kimeneti imp, mint a múzsánál.
A hangját már rövidebben össze lehet foglalni. A tér mélysége nem az igazi, ettől eltekintve nem könnyű belekötni. Csodák csodája, nem torzít. Nem is színez. Csilingelnek a magasak, feszesek a mélyek, minden a helyén van. Hideg és kíméletlen, szarul kevert dolgokkal büntet. A szabvány szöveg szerint nem ad hozzá és nem is vesz el a zenéből. Ez itt teljesen megállja a helyét, de csak és kizárólag a 2 600 ohmos Beyeremmel. A többiek annyire nem tolerálják ezt a kimeneti impedanciát (legyünk optimisták, maradjunk annál, hogy 100 ohm lehet ez is).
Liciten nyertem 99 dolcsiért + 32 szállítás futárral. Megérte, nagyon megérte.contaxg
A nálad lévő A1 is ilyen?Szerk: Ja, a rendszer, mer le leszek ba... ESI Dr. DAC prime+Supra EFF-ISL+RMK-5
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
A topikban terméket, munkát, szolgáltatást hirdetni tilos!
- Elemzés Erősítők tápellátása 2.
- Tudástár Parazitaeffektusok az áramkörben 1.
- Tudástár Melyik áram merre folyik a NYÁK földhálózatán?
- Tudástár Erősítők tápellátása
- Bemutató DSD: divatőrület vagy a zene új dimenziója?
- Milyen autót vegyek?
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Napelem
- CES 2025: elkötelezett a Legion Go sikere mellett a Lenovo
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Melyik tápegységet vegyem?
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- New Game Blitz - 2025
- CES 2025: viszlát, TrackPoint!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest