- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Everest / AIDA64 topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Fellép a hamisított paszták ellen az Arctic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A hajtogatós kijelző már biztosnak tűnik, de nem hinném, hogy visszateszik a vakut, főleg ha marad a kis méret. Én mondjuk egy olyan változatnak örülnék, ahol nagyobb evf van (és jobb eye cup, ami kizárja tényleg a fényt), illetve több tárcsa, de ez is teljesen valószínűtlen.
-
Jön II. verzió a 27/2.8-ból is. Jó kis kompakt gép lenne egy E4-gyel.
-
mikrofon
veterán
válasz
Mr.Csizmás #33942 üzenetére
E3 + 10-24 nagyon jó kombináció. én nagyon szeretem
de sajnos a fix kijelzőt nem tudom megszokni. Nagyon hiányzik legalább a billentés, emiatt várom az e4-et vagy ha az nem lesz "elégjó" akkor rendelem is az s10...mondjuk nekem nagyon hiányzik a 10-24 fölé a 16-80...
-
Mr.Csizmás
titán
amikor tavaly nyáron a friss salátaubi mellé 340€-ért adták az E3-at, akkor lengettem Merci orra előtt, hogy vegyen ő is, most mindennek felment az ára, miután vettem egy fekete hármast, rá az XC35-el és boldog vagyok velük. (minap vettem egy 10+16 ext ringet, és csábít a 10-24, főleg ha lezárul az adóévem és kapok vissza belőle.)
-
Mercutio_
félisten
Tök jó, hogy jobban tudod mint én, hogy mire gondoltam
A "mikor lesz 1 parci az X-E3" témában írtam, hogy "az idő nekem dolgozik"Egyébként nem vettem semmit, sőt most sok dolgot (nem elsősorban fotós, inkább IT, bútor, könyv, bor, etc.) eladni szándékozok. De ez már nagyon off, lapozzunk
-
taranis
addikt
6-án rendelt obimra ezt írja az eglobal: We apologise for the delay, we are following up your order to get it delivered to you as soon as possible.
Ezúttal nem sietnek. -
Matska
senior tag
válasz
vakablak93 #33920 üzenetére
Köszi! Postaköltség az mennyi volt, és melyik futárcég hozta?
-
mikrofon
veterán
Hamár így szóba jött az E3 használt piaci ára, akkor mennyi az most ténylegesen kb?
-
gorgo
őstag
Én is nagyon várom az E4-et. E1, E2 után kell valami, vagy az vagy S-X10. Utóbbiban a stabi tetszik, de szakít a Fuji felépítéssel, kopasz tárcsák (oké, hogy azt teszel rá amit akarsz) amin nem látod, hogy milyen értéken van az amit beállítottál
, nameg a PASM, na az baromira nem kellett. És elég csúf szerzet lett, olyan semmilyen. Joystick nem tom milyen, nem használtam, de eléggé szakít minden más fuji vázzal.
Az IBIS/ergonómia (felteszem elég jó, így szemre) azért nagyon vonzó. Jó kis dilemma! Izgi...
Felteszem az E4 meg vaku nélkül jön(buzik:).
-
törölt tag
válasz
lugosi #33919 üzenetére
Igen, én is a tárcsák és a jobb/nagyobb evf miatt nem adnám szívesen a T3-at. Mondjuk az is igaz, hogy ha megkapná ezt a két filmszimet, akkor soha nem vennék új vázat, mert minek
(na jó, egyszer majd ha lesz global e-shutter és mellé 16 stop dynamic range).
madgie: Ha ennyi idő alatt sem tanultál meg vakon komponálni, akkor már úgyis mindegy
-
madgie
titán
válasz
vakablak93 #33920 üzenetére
LR-ban minden Fujira van CN, csak egy fájlt kell átírni hozzá :)
-
vakablak93
őstag
válasz
Matska #33915 üzenetére
Én a német mpb-től többször is vettem obikat, asszem 18 f/2 és 35 f/2-t gyorsak és korrektek voltak, adtak bolti garit mindkettőre, a 35-ösben volt pár porszemcse de nem is titkolták odaírták rendesen.
Szerintem meg lehet bízni bennük.
Szerintetek van remény hogy ezt az új filmszimet a T-30 számára ha nem is a vázba firmware-ral, de mondjuk C1-ben mint a classic neg-et elérhetővé teszik utólagos konvertálással? Előbbiről nem is álmodozom.....
-
taranis
addikt
válasz
madgie #33917 üzenetére
A view assist is és az összes filmszim is pár gombnyomás lenne, hogy megkapjuk. Elég bosszantó, tőlem is várják már a Classic Nega LUT-ot de csak emiatt nem fogok X-T4-re váltani, vagy bérelni. És akkor jön ez az új Nostalgic Negative, ami borítékolhatóan soha nem csorog majd le. Mondjuk nekem már a C. Nega is elég nosztalgikusnak tűnt, de ahogy "a kemény részek még keményebbek lesznek", úgy a nosztalgikus részek is még nosztalgikusabbak lehetnek. Meglátjuk.
-
madgie
titán
válasz
#16820480 #33916 üzenetére
Mostanában felmerült, hogy kipróbálnám, milyen, ha HDR-ben csinálok meg egy anyagot. Na, az X-T3-nál van a HLG, ami elvileg out-of-cam HDR szabvány, viszont jóindulattal is tippelsz azon az LCD-n, mi van, meg az F-Log, ami jól grade-elhető, de csak az X-T4-ben van View Assist, hogy ne csak lapos nézőképen lásd, mit csinálsz.
Tudom, vegyek egy Atomos Ninja-t -
törölt tag
-
Matska
senior tag
Úgy néz ki elmegy a T20. Valaki vásárolt már bármit mpb.com-ról?
-
törölt tag
-
madgie
titán
-
A neten összegereblyézett rumor infók alapján X-E4 bejelentés lehet január 29-én, tehát jövő péntek.
-
El Joe
tag
válasz
randras_83 #33906 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. A fix sorhoz szerintem a lite lesz a jó választás.
-
Mirman
őstag
válasz
El Joe #33902 üzenetére
Ugyan T2-t nem , Slide Lite-ot viszont használok. Bőven elegendő egy T2 méretű vázhoz szinte bármilyen obival a Slide Lite. Ha csak képen láttan eddig akkor meglepetés lesz szerintem hogy milyen széles. Szélesebb mint a legtöbb gyártói pánt szvsz.
Én Nikon Z6II-vel használom és teljesen okés.
-
El Joe
tag
Aki használ Peak Design nyakpántot, a T2-hez elég slide lite, vagy kényelmesebb a sima slide-dal?
-
El Joe
tag
válasz
Elektrosokk #33900 üzenetére
Akkor én szerencsés vagyok, mert eddig 2 hét volt a leghosszabb idő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Üzletelni a Hardveraprón lehet csak!
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest