- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Amazon Fire TV stick/box
- Melyik tápegységet vegyem?
- Mostantól biztosan nem kaphat modernebb AI lapkákat Kína a TSMC-től
- Projektor topic
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
D4M13N
aktív tag
válasz ricshard444 #650 üzenetére
A probléma hogy nincs xbone-om úgyhogy ha kell hozzá akkor ugye buktam.
Esetleg ha rájössz hogy kell megoldani akkor egy pü-t dobsz ha megkérhetlek?
Nem nagyon akarok szétoffolni itt mindent -
STC Speed
őstag
Nagyon jo a játék, pc-n utoljára a nfs most wanted,undergroundokkal játszottam ilyen élménnyel
-
cyberkind
félisten
Halo-s kocsi van?
Tegnap összehoztam egy 2.5 millás skill point rekordot a repülőtéren.
-
wjbhbdux
veterán
válasz ricshard444 #650 üzenetére
A windows áruházban a kereső mező melletti felhasználó profil ikonjára, majd a legfelső sorban az email címedre és a + gombra kattintva lehet több felhasználót hozzáadni.
/s
-
cyberkind
félisten
Rohadt jó ez a Halo-s kocsi.
Ha jól értelmezem ez az Expansion Pass ami tartalmazza a 2DLC-t majd és aki VIP-s annak idén olcsóbb?
-
STC Speed
őstag
Irányitást, Ti hogyan állítottátok be?
Nálam automata váltó (kivéve ha drift,akkor kuplungolok is)
+ abs
Minden más off.Akinek GTX 970 ese van,hogyan állította a grafikát?
Nálam simán high ra van. Vagy próbáljam nvidia expreriencel? -
myckie2
őstag
Refundoltam a játékot... Majd ha javítják a teljesítmény problémákat, akkor újra megveszem...
-
BigStraw
senior tag
Én még mindig nem kaptam meg a pénzt meg az autókat. Pedig már tegnap bejelentkeztem a Forza Hub-ra. Valami ötlet?
NBA = Where Amazing Happens :) ------ My belief is stronger than your doubt....
-
SAABPEPE
tag
De írják azt is Hogy Októberben lesz egy Event és meg lehet majd szerezni.
-
cyberkind
félisten
És az Expansion Pass idén van csak leárazva a VIP-s tagoknak?
-
cyberkind
félisten
-
Sz_Imre
senior tag
Akinek teljesítménybeli és nem tartja stabilan az fps-t, itt van egy fix (nem készítő által) állítólag bevált.
Az első post-on lesz a megoldás leírva. -
myckie2
őstag
válasz ForRedGlory #679 üzenetére
Semmi, egyszerűen felvettem a supportal a kapcsolatot és 3mp alatt kész is voltam. Konkrétan belejentkezel a microsoft fiókodba a microsoft oldalán -> nevedre rákattintasz -> view account -> Recent purchases - Se All-ra kattintasz -> megvásárolt játéknál Get order help -> csevegés/chat. Mondod szépen, hogy szeretnél refundot és ennyi. Már tudnak a problémáról, mert sok ember refundolja és így símán megy a dolog. (bár láttam olyat, hogy a csávó fél órán keresztül magyarázta a supportnak, hogy a PC-s Forzához nem kell Xbox live gold, mert a support nem akarta refundolni emiatt a játékot )
P.S. ha jól tudom 7 napon belül lehet csak vissza kérni a pénzt, de nem néztem ez után.
[ Szerkesztve ]
-
ricshard444
veterán
Végre beszereztem a játékot, jövök!! Mire lejön ez az 50GB ajajj..., felírom magam a listára.
Vannak dolgok...
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Két kér(d)ésem lenne.1: Hallottam hogy meg lehet venni jóárasítva a játékot, mi ennek a módja, és mennyit spórolok ezzel? Standardra pályázok alapvetően, nem áll szándékomban többet kiadni.
2: i7-4710HQ +GTX850M notebookon jól sejtem, hogy nem engedné a store futtatni a játékot?Akár privátban is jöhet a válasz.
[ Szerkesztve ]
hardverapro.hu/tag/chipman
-
cyberkind
félisten
válasz ForRedGlory #684 üzenetére
-
sagem
addikt
válasz ricshard444 #683 üzenetére
Hajrá! Én is ráfüggtem a cuccra, szerencsére tök jól fut nálam a VGA upgrade után, igaz nem is ultrán nyomom Impresszív PC-s debütálás lett, ezek után a Forza 7 jövőre..ajajaj mi lesz itt
[ Szerkesztve ]
„Nem azért felejtünk el játszani, mert megöregszünk, hanem attól öregszünk meg, hogy elfelejtünk játszani.”
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #690 üzenetére
Milyen a játék ati? Meg kell vennem? Meg akarom amúgy, de ezt most csúszik kicsit.
Néztem videót YT-on egy srác ugyan olyan géppel tolja mint ami nekem van. Ultrán fix 60 fps van neki, sokszor felette. De olvasom mindenhol máshol, hogy teljesítmény problémák vannak, kíváncsi leszek.
(#689) sagem 480 elég szépen teljesít a játék alatt az alapján amennyit eddig láttam tesztekben.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
Szuper játék, GOTY egyértelműen. Még a 2-höz képest is sokkal jobb. Amúgy nem tudom, hogy milyenek a teljesítménygondok PC-n, de szerintem biztosan javítják majd őket idővel.
cyberkind: Akkor jól emlékeztem.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
.LnB
titán
válasz Csapoati #693 üzenetére
Az nagyon vagány hogy a konzolosok és PC-sek is nyomhatják egymás ellen. Lehet majd csinálni jó nagy PH-s futamokat. Mondjuk akkor a szerver mit számol? Mert konzolon 30fps-sel fut a game pc-n meg 60-nal.
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Csapoati
nagyúr
Lényegtelen, ha a fizika nem függ az fps-től (Fallout 4 módra...).
Pacy: Gratula! A Fordból nekem is megvan a HE, kegyetlenül megy az az autó.
[ Szerkesztve ]
tehát a két csoportból a lassabbik legjobb idővel rendelkezőben lévők közül az ötödik legjobb időt futó indul majd a poleból.
-
Corpuscle
őstag
válasz ForRedGlory #697 üzenetére
Én már azt hittem, hogy csak velem ilyen kegyetlen az élet.
-
Csapoati
nagyúr
válasz ForRedGlory #699 üzenetére
És amikor az autóról átbillen a végén a 2 ezresre, ami a VIP-nek köszönhetően 4 azaz NÉGY ezer lesz?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Sweet.tv - internetes TV
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kupon kunyeráló
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- További aktív témák...
- Sigma 150-600mm Sports objektív ( Nikon ) -Újszerű-
- MICROSOFT SURFACE LAPTOP 2 - MEGKÍMÉLT ÁLLAPOTBAN (ajándék tok + USB hub)
- Újszerű Asus TUF F15 FX506HE - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB -512GB - RTX 3050 Ti - 2 év gar
- AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
- Samsung Galaxy Buds 2 Pro, vadonatúj, bontatlan, 2026.03.07.-ig garis
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest