Új hozzászólás Aktív témák
-
Csapoati
nagyúr
válasz
ForRedGlory #699 üzenetére
És amikor az autóról átbillen a végén a 2 ezresre, ami a VIP-nek köszönhetően 4 azaz NÉGY ezer lesz?
-
Corpuscle
őstag
válasz
ForRedGlory #697 üzenetére
Én már azt hittem, hogy csak velem ilyen kegyetlen az élet.
-
.LnB
titán
válasz
Csapoati #690 üzenetére
Milyen a játék ati? Meg kell vennem?
Meg akarom amúgy, de ezt most csúszik kicsit.
Néztem videót YT-on egy srác ugyan olyan géppel tolja mint ami nekem van. Ultrán fix 60 fps van neki, sokszor felette. De olvasom mindenhol máshol, hogy teljesítmény problémák vannak, kíváncsi leszek.
(#689) sagem 480 elég szépen teljesít a játék alatt az alapján amennyit eddig láttam tesztekben.
-
sagem
addikt
válasz
ricshard444 #683 üzenetére
Hajrá!
Én is ráfüggtem a cuccra, szerencsére tök jól fut nálam a VGA upgrade után, igaz nem is ultrán nyomom
Impresszív PC-s debütálás lett, ezek után a Forza 7 jövőre..ajajaj mi lesz itt
-
cyberkind
félisten
válasz
ForRedGlory #684 üzenetére
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Két kér(d)ésem lenne.1: Hallottam hogy meg lehet venni jóárasítva a játékot, mi ennek a módja, és mennyit spórolok ezzel? Standardra pályázok alapvetően, nem áll szándékomban többet kiadni.
2: i7-4710HQ +GTX850M notebookon jól sejtem, hogy nem engedné a store futtatni a játékot?Akár privátban is jöhet a válasz.
-
Végre beszereztem a játékot, jövök!!
Mire lejön ez az 50GB ajajj..., felírom magam a listára.
-
myckie2
őstag
válasz
ForRedGlory #679 üzenetére
Semmi, egyszerűen felvettem a supportal a kapcsolatot és 3mp alatt kész is voltam. Konkrétan belejentkezel a microsoft fiókodba a microsoft oldalán -> nevedre rákattintasz -> view account -> Recent purchases - Se All-ra kattintasz -> megvásárolt játéknál Get order help -> csevegés/chat. Mondod szépen, hogy szeretnél refundot és ennyi. Már tudnak a problémáról, mert sok ember refundolja és így símán megy a dolog. (bár láttam olyat, hogy a csávó fél órán keresztül magyarázta a supportnak, hogy a PC-s Forzához nem kell Xbox live gold, mert a support nem akarta refundolni emiatt a játékot
)
P.S. ha jól tudom 7 napon belül lehet csak vissza kérni a pénzt, de nem néztem ez után.
-
Sz_Imre
senior tag
Akinek teljesítménybeli és nem tartja stabilan az fps-t, itt van egy fix (nem készítő által) állítólag bevált.
Az első post-on lesz a megoldás leírva. -
cyberkind
félisten
-
cyberkind
félisten
És az Expansion Pass idén van csak leárazva a VIP-s tagoknak?
-
SAABPEPE
tag
De írják azt is Hogy Októberben lesz egy Event és meg lehet majd szerezni.
-
BigStraw
senior tag
Én még mindig nem kaptam meg a pénzt meg az autókat. Pedig már tegnap bejelentkeztem a Forza Hub-ra.
Valami ötlet?
-
myckie2
őstag
Refundoltam a játékot... Majd ha javítják a teljesítmény problémákat, akkor újra megveszem...
-
STC Speed
őstag
Irányitást, Ti hogyan állítottátok be?
Nálam automata váltó (kivéve ha drift,akkor kuplungolok is)
+ abs
Minden más off.Akinek GTX 970 ese van,hogyan állította a grafikát?
Nálam simán high ra van. Vagy próbáljam nvidia expreriencel? -
cyberkind
félisten
Rohadt jó ez a Halo-s kocsi.
Ha jól értelmezem ez az Expansion Pass ami tartalmazza a 2DLC-t majd és aki VIP-s annak idén olcsóbb?
-
wjbhbdux
veterán
válasz
ricshard444 #650 üzenetére
A windows áruházban a kereső mező melletti felhasználó profil ikonjára, majd a legfelső sorban az email címedre és a + gombra kattintva lehet több felhasználót hozzáadni.
-
cyberkind
félisten
Halo-s kocsi van?
Tegnap összehoztam egy 2.5 millás skill point rekordot a repülőtéren.
-
STC Speed
őstag
Nagyon jo a játék, pc-n utoljára a nfs most wanted,undergroundokkal játszottam ilyen élménnyel
-
-
D4M13N
aktív tag
válasz
ricshard444 #650 üzenetére
A probléma hogy nincs xbone-om úgyhogy ha kell hozzá akkor ugye buktam.
Esetleg ha rájössz hogy kell megoldani akkor egy pü-t dobsz ha megkérhetlek?
Nem nagyon akarok szétoffolni itt mindent
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Tőzsde és gazdaság
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Háztartási gépek
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Tesla topik
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- HYNIX 1x4GB DDR3 RAM eladó
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! R7 5800X3D / RX 7900 XTX 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest