Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ventur@
senior tag
Napi 100-as ajánlat:
2017-es Ford Focus RS PO
-
NoMagix
addikt
326 718 224 egy új Goliath! 59km! Nyár aszfalt reggel és bármivel!
Az összes régi alkotásomat kukáztam, jelenleg ez a második a sorozatomból! -
rdt89
addikt
válasz
huszoli #18096 üzenetére
Szia!
Ezeket a kocsikat most már 2 helyről szerezheted be: 1. aukciósház 2. Forzathon bolt és 3 de ez nagyon nem biztos, jutalompörgetésnél. Hetente változnak a kihívások, és amiket adnak új autókat a játékhoz, azt emlékeim szerint többet ne mteszik be a kihívás sorozatba. De így is van bőven autó a játékban és 1-2 hónapig nem fogsz unatkozni vele az biztos.
Jó játékot hozzá és sok-sok ritka/különleges autót a garázsodba.
-
huszoli
csendes tag
Sziasztok, új vagyok még a Forza világában, ezeket az előző eseményeket semmilyen módon, online, eldugott archívum, stb. nem lehet megcsinálni, pótolni?
-
NoMagix
addikt
Érdekes ez az ajándék Pagani, a garázsban piros, ha kilépek vele akkor színes lesz!
Szerkesztettem egy rally pályát, mentésnél látom az összes régi alkotásomat, de nem tudok velük mit kezdeni! A megosztó kódott másik játékos sem látja!
Hopp, érkezett FH4-re 1,5GB frissítés!
-
Qkackca
őstag
válasz
AsakuraDave #18087 üzenetére
Nagyobb a büszkesége
Joccc07: hát ha beleszólhatok az alkotói szabadságba, akkor anything goes lenne minden pálya, szeretem kipróbálni a legkülönfélébb kombinációkat
de ez csak egy vélemény
#18085: sima piros verzióból is feltűnően sok volt az ah-ban. Személy szerint még nem vettem át, a garázsom szabad helyeit az új toyotáknak tartogatom, ezt meg majd átveszem vmikor.
Kár, a te pályáidat is kedveltemlanszelot: az üzeneteid között keresd, ajándék a fejlesztőktől
-
szTotyy
őstag
válasz
AsakuraDave #18087 üzenetére
A férfias festés miatt lehet
-
AsakuraDave
őstag
Csináltak valamit a Hyuaraval? Esős, vizes sprinteken is úgy tapad és lehet neki nyomni pedig RWD
-
NoMagix
addikt
válasz
Qkackca #18072 üzenetére
Jó volt a "vizes nyolcas" pályád!
Azért a pálya hosszából kb. 80% vízmosás és patak kicsit sok, de ez csak az én véleményem!
Legalább 5 alkalommal borítottak fel a vízből kiálló kövek és ugratók!Más:
Visszatöltöttem a kreatív központomba 100 matricát, kb. 50+ festést, 30+ képet és 14 tuningot, de az általam tervezett pályákat nem lehet visszaállítani!
Példa, Costwolds-nél van 3 tervrajzom, ha ott belépek akkor látom a pályáimat, de a megosztókódot már nem tudja megmutatni, hibaüzenetet ír ki!
Ha a rákeresek magamra ott azt írja nincs semmilyen pályám!!
Így viszont ezek a pályák már nem számítanak bele a letöltésekbe!
A nyomoronc support sem válaszolt még a kérdéseimre!
Apropó ti is kaptatok ajándék Paganit? -
Qkackca
őstag
válasz
Joccc07 #18071 üzenetére
Ez tetszik, az útvonal is, a hossza is egész jó (pont 4 perc körüli, előre tudtad, mi?
)
Esetleg az autóválasztékon bővíthetnél, mert jó lenne más gépeket is kipróbálni.Amúgy mostanában mintha sokkal agresszívabbak lennének a botok, vagy csak azért mert expertre (szakértőnek való) raktam őket?
Illetve kaptam Huayra-t a forza közösségi csapattól, ez mire fel van?
-
elod22
senior tag
Valaki nem tudja mi a mai napi 100 pontos autó? Köszi!
-
Ventur@
senior tag
Napi 100-as ajánlat:
1994-es Nissan Fairlady Z Version S Twin turbo
-
lanszelot
addikt
válasz
Nyethuszar #18070 üzenetére
Örülök, hogy sikerült.
Akkor mehet a multi -
CJ4567
nagyúr
Új frissítés patchnote-jai: [link]
Új autók: -
Qkackca
őstag
válasz
barcabome #18063 üzenetére
Érdekes kérdés, de szerintem nem.
Nem találkoztam még ilyennel. Nálam meg kb sose jönnek legoval, mindegy hol vagyok.Viszont míg nem volt klubtag addig viszonylag változatos volt a drivatarok autóválasztása, azóta viszont...gyakorlatilag 3-4 típust ad be minden versenyre (tts, focus, impreza
), 1-2 kivétel akad csak. Teljesen jó mikor van 6 tts, 4 focus, esetleg vmi más, meg én...
-
barcabome
aktív tag
Horizon 4-ben be lehet állítani, hogy mikor nem a lego dlc-ben vagyok, akkor a drivatarok ne jöjjenek lego kocsival?
-
elod22
senior tag
Jelenleg melyik autót adják 100 pontért?
-
zsiz
őstag
válasz
NoMagix #17907 üzenetére
Van egy csomó, aminek 10 million cr a neve meg hasonló, aztán keresek vele 10-20 perc alatt 80 ezret. Oké, nincs kimaxolva a nehézség, mert a kézi kuplungos váltót nem tudtam megszokni, meg a sérülés is csak optikai, mert párszor beleálltam a falba hosszú sprintversenyeknél a pálya utolsó 20-30%-ánál aztán alig bírtam bevinni a kocsit
Úgyhogy továbbra is érdekelne mi a titok, hogy sok-sok millió CR-em legyen.
-
lanszelot
addikt
válasz
parandroid #18050 üzenetére
Nem lett kirúgva.
Time out -ot kapott, és azzal minden törlődik. /1 hétre vagy hogy/
Nem tisztázott miért. Ő azt állítja nem csinált semmit, mások mást mondanak. -
homerhamm
addikt
Na meglett a Cougar Elminator is.
(És 100%, hogy nem botokkal játszottam, mert a playercardjuk is kiírta hogy elminátoroznak, vagy ez is kamu?) -
Kisgépkezelő
senior tag
Ha másik játékostól töltesz le tuningot, azt nem tudod módosítani. De szerencsére egy egyenesben gyorsan menő kocsit nem olyan nehéz összehozni. (Az még az amerikaikanak is megy.
) Tegyél bele egy 6.5V12-őt, turbót, motortuningnál "mindentbele", meg nagyjából minden másból is "mindentbele", kivéve a bukócsövet, mert az csak plusz súly. Futóműből jó lesz a verseny, gumiból is a verseny, hajtásból meg amelyik kényelmes. Hátsókerékhajtással talán egy lehelletnyivel gyorsabb, de összkerékhajtással meg sokkal könnyebb egyenesen elindulni. Én délről szoktam nekifutni a körforgalomtól.
-
FNZ
őstag
válasz
Kisgépkezelő #18046 üzenetére
köszi, kipróbálom majd
a tuningot lehet majd módosítanom? -
lanszelot
addikt
Tuning rajta van...no de milyen tuning?
Egyáltalán nem mindegy.
A Ferrarim 400-al megy x999-en, ugyanaz az autó, másik tuning X999 majdnem 500 a vége. Pedig még a számok is ugyanazok /indulás, gyorsulás,fékezés...stb/
X999-nél és 1íes számnál nem számol tovább, és igen nagy a különbség X999 ek között ugyanannál az autónál is.
Nekem DJS tuningjai vannak meg, de azok már nem elérhetők sajna.
Volt egy másik tuning mester is, de azok is eltűntek.
DJS sok videójában megmutatja hogyan tuningolta fel, onnan le lehet másolni, és akkor küldheted. -
-
Qkackca
őstag
válasz
Joccc07 #18032 üzenetére
Tetszik, csak kicsit rövid magában (pont illik a játékhoz, de én alapból keveslem sokszor a pályák hosszát), esetleg a kocsi választékon lehetne bővíteni.
De jó hangulata van
Fél perc körül az a két fa kicsit megritkítja a mezőnyt, meg a hegyről leérkezve lehet jókat borulni, első próbára csak második lettem, olyat borultam, hogy hármat bukfenceztem a hegyről le -
Qkackca
őstag
Rali gumival is próbáld meg.
Pedig kezdem azt gondolni, nem eléggé terepesemény
Kicsit ültetett opel kadett c600 awd, rali gumi, 9,5 perc, ha ezzel végig tudok menni akkor nem tudom milyen 'terep' ez.
Valamelyik nap is mentem online verseny, s1 900 terep, aztán ültetett bogár (a földig) bejött a második helyre, mondom, ja az nagyon terepre való...Joccc: régen játszottál?
Most próbálom a pályád, a neve már tetszik.Szerk: vki próbálta a legós trialt? kicsit mintha túl lenne tolva a harmadik pálya... mondjuk akikkel összesorsolt a játék, azok is eléggé fogalmatlanok voltak
-
FNZ
őstag
azt néztem, hogy van fórumtag, aki a mosler mt900 kocsival 450km/h sebességgel ment az autópályás traffipaxnál
hogy a p.... csinálta, nekem 417 volt a max és már csak ez az 1 tarfi hiányzik hogy fulloson legyen -
Joccc07
addikt
válasz
Kisgépkezelő #18025 üzenetére
És Qkackca: Dehogy mentem.
köszönöm megnézem.
Ez mióta van így? A régebbiek kódját le tudom kérni.
-
Joccc07
addikt
Nálatok megy a blueprint megosztás kód lekérése FH4?
Csináltam ma egy pályát de hibát dob kód lekérésénél. -
lanszelot
addikt
válasz
Nyethuszar #18021 üzenetére
-
NoMagix
addikt
Jól megszívatott a support!
Ugyan megmaradt minden festésem és matricám, csak úgy simán nem lehet őket újra megosztani! Előbb a szerkesztőben meg kell nyitni egyesével és rámenteni csak ezután lehet feltölteni, matricáknál ugyan ez a helyzet!
Lenullázták az összes letöltési számokat ellenben az elért szintjeim megmaradtak!
Fényképeim nincsenek, ha készítek egyet és elmenteném, akkor ott vannak a régiek (kb. 100db) és azt írja nincs elég helyem töröljek!
A tervrajzaim is eltűntek a kreatívközponból, ha rákeresek magamra semmi találat, viszont ha megnézek egy pályát ahol készítettem egyénit ott bezzeg megvan!
-
homerhamm
addikt
Az elmúlt két napban nem voltam otthon, mik voltak a 100as autók?
-
Qkackca
őstag
Szia, készítettem egy pályát, annak a kódja. Ha csinálsz valami saját festést, tuningot, pályát, azt meg tudod osztani másokkal, nem csak barátokkal, ha megadod ezt a kódot nekik.
Ezt pedig a Szünet menü/kreatív központ, középen a tervrajz események, aztán kiválasztod a Keresést és legalul be tudod írni a kódot. Esetleg az útvonal hosszát állítsd korlátlanra előtte.
#18013: de miért?
(Vagyis egész játékos kilépés?)
-
Qkackca
őstag
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca #18007 üzenetére
Sajnos ez ilyen. Nem tudom miért nem tudják listázni rendesen mint a tuningokat, de valamiért csak a legnépszerűbb 15 van a listában. Egyébként vagy úgy tudod indítani, hogy odaállsz az adott rajthelyhez, vagy rákereséskor szűröd őket rajthely, szakág, típus stb... szerint. Sajnos a forzáknak az UI sem az erőssége.
-
Qkackca
őstag
válasz
NoMagix #18006 üzenetére
Azt hittem a hajad hullott
Egyébként már látom a hillclimb-ot, de most meg másik tűnt el. Plusz 3 új sincs a listában.
Csak 15 saját eseményt listáz? Azok közül is a legtöbbet játszott/kedvelt az a 15 ami látszik?
A maradékot hogy érem, úgy mint ezt? Új pálya készítése végén, kilopom a megosztókódot ha van? Saját pályát nem tudok kedvencnek berakni? -
Qkackca
őstag
Egy vállalkozó szellemű jelentkező le tudná ezt tesztelni? Megosztókód: 194 056 310.
Csináltam egy terepeseményt, de nem látszik a saját tervrajzok között, viszont az össz darabszámba beleszámolja. Nem is tudom elindítani, csak ha létrehozok egy másik eseményt ugyanonnan, akkor adja be mint útvonal és egyedi esmény
Az lehet a baj, hogy utcai vagy országúti versenyhez tettem a rajtját?
-
barcabome
aktív tag
FM7-ben kicsit rákattantam a Mugello pályára, na meg a GT Racing Reborn versenyekre. Ma mentem pár versenyt Mugello-n, de ha összeadom a köröket legalább 70 kört mentem ma rajta.
16 körös futamon utolsó kanyarban lett meg az első hely unbeatable drivatarok ellen.
Amit hiányolok a játékból, hogy nem lehet időmérőt menni futamok előtt, meg az kicsit pofátlanság, hogy megvettem az ultimate editiont, de nem tartalmazza a formula drift autókat, míg a Horizon 4-ben igen.
Na meg azért azt sem értem az FM7-ben miért nincs Supra...
-
AsakuraDave
őstag
Ha valaki esetleg adakozó kedvébe lenne feltettem egy Speedtailt 20misiért
Dantenero72
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRCSÖKKENTÉS ASUS HD6870 videókártya
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari