Hirdetés
- Dedikált NPU-t tervezne az AMD?
- És akkor egy fejlesztőstúdió rájött, hogy vissza is élhetne a felskálázással
- Száguld a Meta és a Microsoft, 500 milliárd dollárral lőttek ki az AI-részvények
- Jól áll az ARM-os Windows helyzete, de a játékoknál nem jön az áttörés
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen alaplapot vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Egér probléma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V.Stryker
nagyúr
A Motorsport 6-hoz a kiegészítőket digitális kód formájában valahol meg lehet venni?
-
Dtomka
veterán
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Dtomka #16093 üzenetére
Legelső gép amin játszottam a H4-et az egy G4560 + RX460 4GB + 1x8GB DDR4 volt, na ott voltak olyan gondok, hogy ritkán összeomlott a játék, vagy 30FPS felett input lagom volt, 2x8GB után már elmúlt minden gond, és meglepően jól futott a játék
(itt tanultam meg, hogy aki szerint a dual, és a single channel között nincs különbség, az hülyeséget beszél.)
-
lanszelot
addikt
válasz
Dtomka #16091 üzenetére
több ezer embernek nem indul el, írtam a fejlesztőknek, tudnak a hibáról, dolgoznak rajta, ezt írták. Nincs hiba üzenet, nincs semmi. Itt egy fórum ami ezzel van tele, ott se tudnak semmit.
FH1 xbox360 , FH2 Xbox one, FH4 PC
Lehet hogy az androidom nem elég friss?Ja FH3-al /pc/ nincs gondom , de ott csak a drift van azt pedig nem tudok.
Plusz a pc-n még több mint 80 játékkal nincs gond. -
lanszelot
addikt
válasz
H3XHUN #16086 üzenetére
Nekem standard volt, és megvettem az ultimate add on-t.
Iszonyat jó a legó 100% -ra kitoltam azonnal.
Fortune island -ról nem tudok mit mondani ,mert nem indul el 4 hónapja az a xar.
Amúgy ha pc-re veszed, akkor addig ne vedd amíg nem javítják a hibát, mert rengeteg embernek nem indul el, és nem lehet semmit se csinálni vele.Ezért tolnám 100%-ra a FH1 és FH2-t de az is hibás...jupiiii
-
Dtomka
veterán
válasz
parandroid #16087 üzenetére
Így van, hiszen a VIP bónusz által gyorsabban lehet fejlődni.
+ a Fortuna sziget dlc-ben lévő kincses térkép nem csak jó móka, hanem 10 milliót lehet összekeresgélni
Én 28 k helyet 14 k ért vettem meg az ultimatet, és ennyit tuti megért sőt... -
H3XHUN
tag
A Standard kiadást miért nem árazták le? Nem kell a legos, se fortuna island. Még a DLC autók se nagyon. Minek vegyem meg az ultimatet? Nem lehet valahol max 10e-ért standard kiadást találni Windowsra?
-
C4mp3r
addikt
jott uj frissites, akinek nem megy az online nezze meg, hogy telepitve van-e
-
V.Stryker
nagyúr
+1 kérdés: Szerintetek a game pass-ból kiveszik belátható időn belül a Horizon 4-et?
-
_stick_
őstag
-
csuvicsuva
addikt
válasz
DjDanee87 #16077 üzenetére
Azt tudom, csak furcsálltam, hogy eddig ilyen gondom nem volt AWD-kel, hogy bekapcsolva irányíthatatlanabb, mint kikapcsolva. Váltás kézi, minden más off. Illetve a törést/gumikopást kapcsolom ki, ha nem drivatarok ellen megyek. Hátsókerekesektől így is úgy is frászt kapok, főleg a sztoriknál, businesseknél, ahol ugye nem is tudsz hozzányúlni, TRC-vel is tudok velük szenvedni, esküszöm kipróbálom úgy, hogy nincs bekapcsolva.
-
V.Stryker
nagyúr
Esetleg láttátok valahol akciósan a Motorsport 7-et Xbox-ra?
-
DjDanee87
addikt
válasz
csuvicsuva #16074 üzenetére
Az összes segítség ilyen amúgy. Ezért felettébb vicces mikor valaki sír, hogy online miért nincs tiltva - mekkora előnyt jelent azoknak akik használják. Pont ellenkezője, minden segítség csak lassít, ha képes vagy adagolni a gázt/féket nélkülük, illetve manuális váltóval gyorsabban vált fokozatot a kocsi mint az automata, ABS-el hosszabb a fékút stb.
-
CJ4567
nagyúr
válasz
Nem változtattak semmit a patch-el, csak a traction control folyamatosan lefogja az autódat, összkerekes autókkal semmi értelme bekapcsolva hagyni, mert annyival jobban tapadnak az AWD autók, a hátsókerekekes autóknál van értelme, ha nem tudod megfogni az autókat. (Vagy mondjuk 1500 lóerőd van A osztályban.
)
-
Tibiajax
nagyúr
válasz
nem sikerült még mindig.. ráadásul nekem már be sem ad, egyet se.. néha rámegyek, percekig, semmi.. kezdem feladni
egy LM1-et csináltam meg, nagyon szép lett.. azzal akarnék villogni egyet, de hát az éjjel csak a hülye botoknak tudtam -
csuvicsuva
addikt
válasz
Tibiajax #16073 üzenetére
Jól értettem, hogy sikerült megvenned a Camaro PO-t? Tegnap is belefutottam négybe, de egyik sem lett meg.
Kipróbálnátok nekem valamit? Eddig bekapcsolt traction controllal mentem, tegnap kíváncsiságból kikapcsoltam és érdekes módon elsőre meglett a trial, illetve az autók sokkal inkább azt teszik, amit én szeretnék. Nem lehet, hogy a patch-csel elszúrtak valamit? Mennétek akár versenyt, akár csak simán ki/bekapcsolt TRC-vel összehasonlításképpen?
-
Tibiajax
nagyúr
na mi újság, megy már a live-szeró? ha este nem tudok online krúzolni, az elvonási tüneteim még jobban elhatalmasodnak rajtam
-
lanszelot
addikt
válasz
CJ4567 #16069 üzenetére
Nem az a lényeg ami eltűnt.
Az ami még nem arany de nem adja meg.
Ott a videó jól látható, szürke pedig jóval a határ felett vagyok.
Don Joewon Song 100%-ra kitolta, és az ő eredményei felett vagyok.
Én vagyok az első az ismerőseim listáján.
Még sem arany. Se FH1 se FH2-ben. -
Tibiajax
nagyúr
boxosok, nálatok megy a szerver?
nekem már egy órája csak offline.. -
lanszelot
addikt
válasz
parandroid #16061 üzenetére
Hello,
A videón az is látszik mennyi a csúcsom rajta, mikor ráviszem.
Az is látszik hogy a régebben teljesített arany csúcsom pedig eltűnt, de ott az arany.
Van ahol 400 feletti a csúcsom és akkor se adja meg.
Az egész játékba nincs olyan ahova 400 kellene, csak nem adja meg.
Wiki-n fent van melyikhez mennyi kell, és minddel túl vagyok rajta, de nem adja meg.
Developerek azt mondták már nem támogatott nem érdekli őket. -
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #16059 üzenetére
De a videón csak az látszik, hogy nincs teljesítve. Elvileg amikor átmész rajta, kiírja, hogy mennyivel mentél, és mennyivel ment rajta egy barátod, vagy klubtársad, akinek az eredménye a tiédhez legközelebb van, vagy éppen megdöntötted. Utóbbi esetben ‘adja meg’, de szerintem ekkor sem változik a színe, mert nem ez a feladat, hanem hogy 20 különböző kameránál legyen ilyen győzelmed. Legalábbis, ha jól értem. Itt is erről van szó amúgy: [link] .
Amúgy a FH2 a legszemetebb az online acsikkal. 200 online event, +50 storm islanden, összes coop bucket list, 100 playground...
Sose lesz meg, ezt már tényleg csak egymással összefogva lehet megcsinálni, de úgy is durván sokáig tart.
p
-
lanszelot
addikt
válasz
parandroid #16058 üzenetére
Hello,
Ha tudsz rá megoldást örülnék
Itt a videó a FH2 ből, ahol hiába teljesítem a zónákat/trafipaxokat, nem kapom meg az aranyat, teljesítetlen marad. Ugyanez van a FH1 ben is. -
parandroid
félisten
válasz
lanszelot #16055 üzenetére
A Horizon 1-ben látok ilyen acsit, hogy ‘Blast past 5 speed cameras and speed zones’, de ez nekem még 2013-ban lett meg, mindenesetre fura lenne, ha nem működne. Pár online acsi hiányzik amúgy itt is, meg a teljes rally expansion, sajnos azt nem vettem meg, amíg lehetett, most meg már sehol nem kapható. A FH2 F&F kiegészítőjével is ez a helyzet sajnos.
FH2-ben 20 különböző speed zoneban, vagy trafinál barátot, vagy klubtársat kell legyőzni, nyilván ehhez vagy sok (lehetőleg béna) barát kell, vagy be kell lépni egy népesebb klubba.
p
-
NoMagix
addikt
válasz
parandroid #16050 üzenetére
Nekem 64% 1925/3000 az FH3-as eredményem!
Most ránéztem hol tartok a 4-ben, a mai állás szerint 88% 2890/3250.
A Fast & Furious meglett 100%-ban!
Sajnos érezni, hogy kevesebben tolják a játékot! -
lanszelot
addikt
válasz
parandroid #16038 üzenetére
Én az 1-2-t akartam 100% ra , de nem lehet. Se a gyorsasági részeket, se a trafikat nem lehet megcsinálni.
Csak annyi hiányzik nekem és bukta
-
lanszelot
addikt
Hello,
A 6 és a 7 nem sokban tér el.
Bármelyik játszható kontrollerrel, én nyomtam azzal is, és G29 -el is.
A nagy különbség:
- FM6 pocsék kormánnyal, FM7 jó kormánnyal
- FM6 sokkal kevesebb autó, kevesebb minden
FM7 sokkal több tartalom, rengeteg autó még mai napig jön hozzá újdonság -
parandroid
félisten
válasz
NoMagix #16039 üzenetére
Köszi mindenkinek a gratulációkat. Igazából a legnehezebb része nem is a versenyek, bajnokságok grindelése, meg az ügyességi feladatok voltak, azt élveztem, hanem az online versenyek. Alig játszik már valaki online, órákat kell várni a lobbyban még csúcsidőben is, különösen Blizzard Mountainen, meg Hot Wheelsben. És még akkor sem biztos, hogy hajlandó veled versenyezni. Az utolsó két versenyhez már nem volt idegem, eszembe jutott, hogy anno a nagyobbik lányom egész sokáig eljutott a játékban, beléptettem a másik konzolon, és pikk-pakk meglett az utolsó két acsi. Ha ez előbb eszembe jut, többórányi játékidőt, és vagy 2 hetet meg tudtam volna spórolni.
Szóval ha valaki ilyesmire adja a fejét, és gondja van az online acsikkal, keressen meg bátran, szívesen segítek, egyedül várogatni random versenytársra totális agyhalál (game tag: tlnptr).
FH4-ben amúgy szintén két acsi hiányzik, mindkettő eliminátoros persze, most az FH2-t csinálom, de már látom, hogy ott is kemény lesz az online rész. Ha valaki esetleg kedvet kapott, és betársulna, azt szívesen látom.
Úgyis a nyakunkon a karantén, üssük el valamivel az időt!p
-
csuvicsuva
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #16040 üzenetére
És ez az egésznek a rákfenéje, hogy ha esetleg elkapod a fonalat, akkor egy csapattárs tesz keresztbe. Megvettem az RS200-at, olcsó volt, kipróbálom azzal is. Nem nyugszom, kell még egy a Hooniganből, az a kedvencem.
#16038 peterkeT: Gratulálok, ez nem semmi eredmény!
-
V.Stryker
nagyúr
Köszi mindkettőtöknek . Az ár mindegy... a 6. 5k, a 7 7.5k...tehát irreleváns a döntés szempontjából.
-
parandroid
félisten
válasz
V.Stryker #16045 üzenetére
Apróságokban sokat fejlődött a 7, meg persze sokkal szebb is. A játékélmény hasonló. Ha a 6 megvan, vagy számít az alacsony ár, nyugodtan játssz vele, ha telik rá, és választani kell a kettő közül, akkor inkább a 7.
Amúgy az FM6-ot már kivezették a store-ból (kivezetés előtt 1-2k-ért adták a fullos kiadást), szóval az max használtan, lemezesen beszerezhető, ha ez is szempont.p
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Ha az online multi annyira nem fontos, akkor szerintetek a 6 vagy a 7 ajánlottabb? Több tesztet néztem, többnyire mind odavan a Motorsport 6-ért, a 7-től meg kicsit sincsenek elájulva.
Kontrollerrel játszanám, ha ez esetleg fontos. Melyiket javasoljátok? -
Csapoati
nagyúr
Miért van az, hogy elérem mondjuk a 8-as ligát, erre a következő versenyen megint 9-es vagyok, megint a győzelem után felrak a 6.-ba, aztán megint a 9-esben találom magam a következő futamon. Kicsit érthetetlen ez számomra.
-
gduck
addikt
válasz
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
csuvicsuva #16024 üzenetére
Ne is mondd, Trialban a 900 pontos RS200 (nem Hoonigan, az S2-re van) eddig mindenhol jó volt, most úgy csúszkáltam vele, mintha jégpályára tettek volna. Pedig még a kipörgésgátlót is bekapcsoltam...
-
NoMagix
addikt
válasz
Hopp, erre egy nagy gratula jár!
-
-
Qkackca
őstag
Az miért van ha online-ba egy adott szakaszon érződik hogy gyorsabb az ellen, akkor nem rántom rá a kormányt, hagyok neki egy egész sávot, hadd menjen, erre csak azért is belém jön
Aztán ugyan ez még a verseny végéig, amitől azért megunom és berakom egy szembejövő kocsiba a cél előtt, de akkor is...
Komolyan nem értem az ilyet, ha gyorsabb hadd menjen, ha gyorsabb vagyok úgyis ott hagyom a legelső alkalommal. -
_stick_
őstag
válasz
parandroid #16035 üzenetére
Köszi!
-
parandroid
félisten
válasz
_stick_ #16034 üzenetére
Indítasz a térkép közepén a játszótéren egy dirt körversenyt, amiben a 3 bukkanó van egy más után, leveszed a difficulty-t valami alacsony szintre, a verseny elején elengeded a mezőnyt, aztán a harmadik kanyar után az ugratókon padlógázzal átpattogsz rajtuk. Ha nincs meg elsőre mind a 3, akkor visszatekered, és megint lehet próbálkozni. Tovább tartott ezt leírni, mint a feladatot megcsinálni.
p
-
_stick_
őstag
Sziasztok!
A 3 légi kitérés trükköt, ti hol csináltátok meg? -
csuvicsuva
addikt
Köszönöm a válaszokat. Csak azért csodálkoztam, mert múlt hónapban egyből kiléptem, most meg mind az öt versenyen dobogós lettem, mégis ugyanoda rakott.
Trial: tuning mantával majdnem meglett. Utolsó versenyen mentünk 100 ponttal, mondom most már csak meglesz. Besoroltam csapattárs mögé, két drivatar mögöttünk biztos távolságban. Emberünk elrontott egy kanyart, hátulról finoman egyenesbe állítottam, hogy a drivatarok ne előzzék vissza, majd elmentem mellette, erre mit csinál? Következő kanyarnál szanaszét trafál. Persze, hogy buktuk...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
csuvicsuva #16028 üzenetére
Igen, oda sorol be, ahol előzőleg végeztél, ha nagyon rosszul teljesítesz a besorolódon, akkor von le pontot, amúgy nem.
-
Qkackca
őstag
válasz
Nem oda sorol be, de ha hasonlóan teljesítesz akkor igen, de nem értek nagyon hozzá, majd a régi motorosak megmondják a tutit.
Az elején mikor még 10 meg 6 verseny volt a kvalifikáció akkor berakott engem 9-10-nek, mióta 1-3 verseny kell azóta csak 11 körül vagyok
A trial már megvan de nagyon szívatósnak tűnik, a saját kocsik irányítása elég nehézkesnek tűnik, miközben a drivatarakon meg mintha felfelé csavartak volna egy-két fokozatot. De igazából még mindig a saját csapattársaid a legnagyobb elenfelek...
Ha megelőzöm, akkor kilök, ha elengedem akkor meg megforog meg falnak megy meg mindent csinál csakhogy fel tartson téged, legalábbis abban a két menetben amit mentem.gduck, ott van az csak keresni kell, a Megane 20millaert ment még kb a múlthéten, gondolom annak most vége, nincs aktív aukció, a Macan meg kb kétszer volt (egyszer nyereményként egyszer a shopban azt hiszem) azóta nem igazán láttam.
-
gduck
addikt
válasz
"P" betűnél a Porsche-k között kerestem! Mivel a Porche Macan Turbo 2015-ös is ott van, nem értem a 2019-es miért van az "M" betűnél
Köszi az infót, látom már a Renault is, az is "M" betűnél van. "Logikus"
UI: már csak ez a két autó hiányzik
-
csuvicsuva
addikt
válasz
-
gduck
addikt
válasz
parandroid #16019 üzenetére
Köszi, akkor ez valszeg lehetetlen küldetés
Ugyanis keresni nem lehet rá...
-
CJ4567
nagyúr
válasz
csuvicsuva #16024 üzenetére
De, lentebb lehet csúszni a besorolt ligából, ha vesztesz, és elkezdesz pontokat veszteni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
csab991 #16022 üzenetére
Lehet, hogy kipróbálom. Az az érdekes számomra, hogy az eddig beton stabil kocsik össze-vissza csúszkálnak. Online Ranked-ben kedvenc Subarummal mentem télen (ami sajnos nem Rally Monster), mind az öt versenyen dobogón végeztem. Az egyetlen Rally Monster Subaru pedig hiába van belőve, semmit nem érek vele. Az A740-es Opel Mantát feltuningoltam, hátha az beválik.
És közben megint lemaradtam 2 db Camaro PO-ról.
Jut eszembe: Ranked Online-ban nem lehet a besorolt ligánál lejjebb csúszni? Eddig minden hónapban csak rangsoroltattam magam, de a tegnapi sikeren felbuzdulva megkockáztatnék egy kicsivel több fényt, mint Gandalf Moriában.
-
homerhamm
addikt
Miért lett Legendary a VW Bogár? Szinte minden pörgetésbe bejön... régen sima ződ volt.
-
csab991
senior tag
válasz
csuvicsuva #16021 üzenetére
Én visszabutítottam az RS200 Evo-t S1-re, az szerintem tökéletes. Könnyen nyertem az összeset, mondjuk más kérdés, hogy a csapattársak nagyon sokat szerencsétlenkedtek.
-
csuvicsuva
addikt
Pár hónapja volt Forzashopban, akkor azt hiszem elment 20 millióért. Most indítottam a játékot, elsőre beadott egyet 880 ezerért, persze elvitték... Renault-k nagy része ugyanez.
Más: Trialt sikerült már valakinek megcsinálni? Megvan az RS200, úgyhogy nem égető, de nagyon furcsa, hogy nem csak én, hanem a többi játékos is szenved, mint disznó a jégen. Talán Dirtben voltam eddig a legjobb, de bármelyik autóval megyek, esélytelen. Drivatarok párban állják el az utat, szinte képtelenség megelőzni őket.
-
csaba951
veterán
válasz
Anulu79 #16012 üzenetére
Na, végre leírhatom, hogy nálam, hasonló esetben mi volt a megoldás.
Vezérlőpult -> Programok és szolgáltatások -> WinPcap eltávolítása -> gép újraindítása.
Igény szerint újra fel lehet rakni innen.
Ha ezek után se megy, akkor esetleg ezt próbáld meg: Vezérlőpult -> Eszközkezelő -> Hálózati kártyák -> Itt törölj le mindent, majd indítsd újra a gépet. Az első belépés után az Asztalon várjál 2-3 percet, és csak utána próbáld meg a letöltést.
A lényeg az, hogy normálisan, stabilan megy maximális sebességgel a letöltés. Ha nem, akkor a gépünk valamilyen beállításában van a hiba.
-
Anulu79
addikt
Sziasztok!
Pénteken megvettem a Horizon 4 Ultimate csomagot. Amikor fel szerettem volna tenni a játékot akkor mindig 6-8 mp-ként leállt a letöltés és újra rá kellett kattintani, hogy elinditsa. Erre van valami megoldás vagy valami gubanc lehet?
-
tomas51
senior tag
Én a AZ OP Ferrarival csináltam meg, elsőre ment vele.
Azzal csináljátok! -
NoMagix
addikt
Vulcan FE - vel simán lenyomtam 10-12 másodpercet a legjobb saját időimre sebességzónákban néhány helyen, persze nem jó mindenhová!
-
Qkackca
őstag
válasz
Kisgépkezelő #16005 üzenetére
Én a Maseratival mentem, de teljesen egyetértek, elég jó vele menni, érezni, hogy a technika időnként másfele menne, de mégis egész kellemes élmény a gépészkedés.
szpeti40: én a castleview road ház melettin szoktam menni, az egész jó útvonal szerintem, nem is nehéz, meg 2,5-5 perc alatt megvan.
Ennek a Mclaren Speedtail-nek miért van ekkora kormányszöge, valami drift gépet lehetne belőle faragni?
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
szpeti40 #16006 üzenetére
Utcai rajthelyekről sajnos nem lehet egyedi útvonalat csinálni, és más helyről sem engedi, hogy utcai versenyt csinálj. Nem tudom miért nem engedélyezték. Én a fapadossága ellenére szeretem a pályaszerkesztő funkciót, és néhány utcai versenyes rajthelyről tök jó útvonalakat lehetne rajzolni.
-
Utcai versenyre nincsen ilyen easy win blue print? :/
-
Kisgépkezelő
senior tag
válasz
Qkackca #16003 üzenetére
Volt már párszor heti verseny amihez azok kellettek. Egyébként szerintem elég állatok. Az Auto Union Type D nekem az egyik kedvencem a játékban. Egyrészt gyönyörű, másrészt B700-ban egy igazi vadállat sprintversenyeken. Riválisokban simán oda lehet vele érni a top 1%-ba, és online versenyekre is meglepően jó választás. Meg úgy egyáltalán tök jó érzés, hogy épp annyira menne a saját feje után a kocsi, hogy kicsit küzdeni kelljen az irányításával, de azért még teljesen kiszámíthatóan viselkedik minden helyzetben. A
-
-
Qkackca
őstag
Ezeknek a '30-as évekbeli versenyautóknak mi az értelmük? Még nem találkoztam olyan eseménnyel ahol kérte volna, egyedül az egyik bentleyvel volt valami történeti cucc.
Volt régebben ahol kellett volna vagy inkább csak érdekesség/történelem ? -
AtKaSr
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a tippeket, délután újra nekifutok!
-
parandroid
félisten
válasz
Dtomka #16000 üzenetére
Akkor is megadja, ha folyamatosan tartod a sebességet. Pár másodpercenként bevillan újra az ultimate speed skill. Annyi, hogy fel kell építeni: speed - great speed - awesome speed - ultimate speed (ha nem hagytam ki semmit). Másfél kör kellett hozzá nekem az autópályán körforgalomtól körforgalomig, de egyszer sikerült ütköznöm is.
Amúgy a Clio Williams-et használtam, mert azon még nem volt se festés, se tuning, szóval akkor már legyen, meg az autógyűjtemény pontokat is kivettem belőle egy füst alatt.p
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Battlefield 6
- Formula-1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Bluetooth hangszórók
- További aktív témák...
- Dell Precision M4700- I7 4. generációs - 16Gb - Nvidia Quadro
- Panasonic Toughbook CF-MX4-1 12.5" Érintős- - Akár 8-10 órás akkuval
- Gyermek okosóra GPS nyomkövetővel, Wonlex CT06PRO-L 4G lila, új
- BH Fitness Prisma M30 futópad kedvező áron, első tulajdonostól
- Weboldal készítés verhetetlen áron! - Vállalkozásoknak, Portfóliónak, Cégeknek
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 IPS 256GB notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest