Hirdetés
- Szénszál és réz találkozik az Inno3D egyslotos RTX VGA-in
- Vezetékmentes és kompakt gaming klaviatúra a Cherry Xtrfy védjegyével
- Cserélhető filtereket biztosít az Elgato legfrissebb, 4K-s webkamerája
- A YouTube-ot is betiltják a gyereknél az ausztrálok
- Gyilkosságban és öncsonkításban akart segíteni a ChatGPT
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Haladó fájlrendszerek, de mire jók? Ext4 vs Btrfs vs ZFS vs APFS
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Predator2
addikt
Helló
Forza Horizon4-el kapcsolatban érdeklődnék.
Szerintetek megéri a felárat a Standard verzióhoz képet az Deluxe Edition vagy a Forza Horizon 4 Ultimate kiadás? Elég borsos áruk van, de ha megéri akkor talán beruházok rá.
Ha csak felesleges dolgokat ad, akkor nem pazarolnám rá a pénzt.
THX
-
DjDanee87
addikt
Van egy lego challenge, hogy menjünk neki modern izomautóval egy helikopternek. Merre van helikopter a mapon? Nem találom sehol
-
-
szTotyy
őstag
Jöhetne egy keleti blokk dlc is igazán! (nem távol-keleti)
Ezeket a francia, vagy a való életeben is elérhető kocsikat tehetnének bele még nyugodtan. Én is jobban szeretem az ilyesmiket használni, ezekkel versenyezni.
Hiper-szuper autókból van már elég. -
Daw93
senior tag
Ezeket én is szívesen látnám. Bár nem vagyok nagy francia autó fan. Viszont én a hétköznapibb autókat preferálom, kb 90% ban ilyeneket használok. A hypercar meg supercar csak "célszerszám" nálam.
Nagyrészt retro sima és super hot hatch-ekkel, saloonokkal, sportkocsikkal megyek.
Azt az új futurisztikus kinézetűt sem próbáltam még ki pedig talán 2 hete jött ki -
olloczky
senior tag
Hali
Pc-n nem frissit a jatek, haveromnak xboxon meg mar igen. Neki letoltodott ez a legos valami. Igy viszont nem tudunk egymashoz csatlakozni az eltero verziok miatt. Tudom valahogy manualis frissitesre rakni a jatekot?
Udv
-
rdt89
addikt
válasz
CJ4567 #12088 üzenetére
Na még az is igen. A felét ha felsoroltam a Ultimate előnyeinek és már azzal is jobb vételnek bizonyult, mint a standard.
Más:
Vajon meddig fogják a heti plusz 1 új kocsikat frissíteni a Forza-ba? Nagyon szép amúgy, hogy a Standard verzióval rendelkezőknek is kedveskednek ezzel. Én igazából pár autónak örülnék igazán a játékba, de szerintem a Forza annyira nem szereti a Francia autókat, hogy bele is tegye, pedig a fél karom (csak virtuálisan) odaadnám ha ezek bekerülnének:
- Peugeot 405 T16 Hill Climb / MI16/T16
- Citroen Xsara VTS
- Citroen C4 VTS
- Peugeot 106 S16
- Peugeot 208 T16 Hill Climb
- Citroen C5
- Renault Megane II Turbo
- Renault Safrane
- Peugeot Onyx
- Peugeot 306 S16
- Peugeot 206 GTI/RC
- Seat Leon minden generáció Cupra R modelljei
- Renaul Clio Phase 2 Williams
- Peugeot 508 Coupe
- Peugeot 406 sedan és Coupe
- Peugeot 407 Coupe és Sedan
- Peugeot 505 GTI
- Peugeot 308 THP
- Peugeot 208 THP
- Saab gépjárművek főleg az Aero-k
Ezek amik ha kijönnének egy autó pakk DLC ként is külön pénzért még fizetnék is értük. Hiányzik a Forza-kból a Peugeot nekem nagyon -
rdt89
addikt
válasz
parandroid #12083 üzenetére
Na még több minden azért +7k-ért az szerintem is baráti a Standard-hoz képest.
(#12086) gxcman:
Igazán nincs mit -
gxcman
tag
Köszi a segítséget, természetesen Ultimate lett
Az ajándékozás is megvolt:
- kérte az e-mail címét akinek ajándékba küldtem, + megjegyzést is kell ( lehet ) írni,
pld: milyen címen kapja az ajándékot....játékot.A címzett megnyitja az e-mail.-t, és letölti, telepíti a játékot.
-
DjDanee87
addikt
Ráment egy nap, de sikerült kirakni minden autó skillfáján a wheelspineket. Azokból, meg az utóbbi hetek playlist event rewardjaiból összejött 39 super és 1230 sima wheelspin, vagy 1347 wheelspin ha egy supert 3 simának számítunk.
A statisztika:
pörgettem 404 autót (30%a a wheelspineknek)
összesen 48,102,000 credit jött össze = átlagosan 51000 creditet ér 1 wheelspin ha pénzt ad
166 szint jött össze a trükkpontok elosztásáért (több mint 10k pont volt)Ritkább autók amiket el kell majd AHznom:
3x Hummer H1
3x Crown Victoria
2017 Raptor
2010 Golf R
Mercedes E 63
Aventador Forza Edition
Ferrari 250 GT Lusso
A többit töröltem.Na akkor mehet a heti playlist meg megnézem ezt a Lego világot is holnap
-
Csapoati
nagyúr
válasz
parandroid #12083 üzenetére
Ne is beszéljünk a 40k credites szuper pörgetésekről, ma egymás után 3 ilyenhez volt "szerencsém".
-
parandroid
félisten
Az ultimate verzióhoz a két kiegészítő mellett jár még egy játékosház ingyen, ami a forzathon pontokat duplázza (megvehető a játékban creditért is, de jó drága), jár a car pass, amiben minden utólag megjelenő kiegészítő autó benne van, illetve a vip pass, amitől gyorsabban jön az xp, illetve kapsz heti két szuperpörgetést ajándékba (az elején jó dolog, később már csak röhögök rajta, amikor kijön belőle 40k credit összesen). Meg lehet nélküle lenni, de főleg a kiegészítők miatt megéri az ultimate-et venni.
p
-
rdt89
addikt
válasz
gxcman #12080 üzenetére
Helló!
1. Az Ultimate-hez 42 autó jár + James Bond car pack , a 2 térkép kiegészítő /Fortune Island és lego land/ és az a plusz 7 ezer majdnem csak az egyik kiegészítőnek az ára. Szerintem jobban megéri ennek tükrében. Egy dologra készülj fel ha autójáték fanatikus vagy, ez a játék innentől decemberig az életed elveszi.
2. Ha a box-od régiója magyarra van állítva akkor automatikusan az lesz a játék nyelve /feltéve, ha van hozzá, ami jelenesetben van/
3. Nem kódot kapsz, hanem a fiókhoz aktiválja be, ami alatt megvásároltad
4. Az ajándék részt viszont nem tudom, de szerintem ott se kódot ad, hanem elkéri a fiók email címét amihez hozzátársítja, de ezt majd valaki aki jobban vágja megválaszolja.
-
gxcman
tag
Sziasztok!
Forza Horizon 4 Standard ~~~ 10k Ft
Forza Horizon 4 Ultimate ~~~ 17k Ft1. Megéri most ( akciósan ) inkább az Ultimate kivitelt választani?
2. Minden kivitel játszható Magyar nyelven?
3. Ha megveszem a Microsoft Store áruházban akkor kódot kapok, vagy az e-mail címehez lesz (kötve a játék?)...nem kapok kódot....?
4. Ha jól láttam létezik """"VÁSÁRLÁS AJÁNDÉKKÉNT""" lehetőség is, ebben az esetben kapok 1 külön kódot a játékhoz, amit pld: a tesómnak megadva mindketten tudunk játszani? ( az én bankkártyámra akarom megvásárolni..)
Köszi előre a válaszokat.
-
Nyethuszar
tag
Sziasztok !
Nem tudja valaki,hogyan lehet a FH3-ban az egész mentést "leresetelni" úgymond PC-n ?
Vagyis mindent a 0-ról kezdeni.. Tesóm is szeretné pörgetni az elejétől kezdve.
(de remélem az ultimate packhoz járó rakat ingyenes kocsi, meg amik voltak még hozzá ugyan úgy megmaradnak..)
Nekem VGA halál miatt a komolyabb játékok sajnos felejtősek egy jó darabig..Köszönöm a választ, segítséget !
-
DjDanee87
addikt
válasz
Darko_addict #12073 üzenetére
-
-
NoMagix
addikt
Csak nekem tűnik úgy, hogy sokkal csúszósabb a legó pálya?
-
rdt89
addikt
válasz
parandroid #12065 üzenetére
Nekem Golf 1-ből 9 volt a garázsban. 740 kocsinál a duplikáltakat hol aukciós házba-hol csak kidobtam a garázsból, maradt 565db.
-
parandroid
félisten
válasz
DjDanee87 #12064 üzenetére
Nincs semmi ilyesmi. Tovább dőlnek a 2000 creditek, meg az egyes golfok.
Kicsit kicentiztem a dolgokat amúgy, tegnap a Lego Mclaren a 750. autóm lett megint, úgyhogy mentem egy kört, és ötven zöldet megint kihajigáltam. Némelyikből volt már vagy 5-6 darab, pedig csináltam már korábban nagytakarítást. Majd kell még időt szánni rá, mert van még bőven duplikált.
p
-
DjDanee87
addikt
Lego ruhák vagy bármi újdonság jön a wheelspinekből? Végre van szabadidőm, és tegnap nekiálltam elkölteni a korábban resetelt trükkpontokat. Ebből lesz jó sok wheelspin és ha hoztak új cuccokat, akkor lehet unlockolnom kéne a lego szigetet majd mielőtt elpörgetem ezeket.
-
csabi0805
senior tag
Srácok!
Megnézné nekem valaki,hogy a Forza Motorsport 7-be neki ven e eső.
Mert én beállítom arra hogy essen az eső de nem esik. -
Norbi1974
tag
válasz
GhanBuri Ghan #12059 üzenetére
Az a baj, hogy szinte már mindent megvettem külön, de igen, most jó akciók vannak. Gyorsan meg is vettem a Dirt Rally 2.0 Deluxe Edition-t.
-
Daw93
senior tag
Ma én is kipróbáltam a lego dlc-t. Hát mit ne mondjak, a map elég jónak néz ki, így fél óra játék után nekem eléggé bejön. Viszont a lego autók meg a sárga emberkék szerintem nagyon elütnek a játék atmoszférájától, de idővel valószínűleg valamennyire megszokható.
Ha ugyanezt a cuccot kiadják nem lego stílusban, picit nagyobb mappal, szerintem nagyot üthetett volna. Jó kis utak vannak tempós kanyarokkal, rendes versenypálya is van, döntött kanyarral.
Szóval összegezve a map jó, a lego stílus nem jóSzerintem!
Rosszabbra számítottam.
Már várom a következő Gumimacik vagy Hupikék Törpikék DLC-t -
csab991
senior tag
Nos, igencsak előítéletes voltam, de szerintem egész jó lett ez a kiegészítő, színvonalban hozza a HW-t, az meg kifejezetten örvendetes, hogy maga a pálya viszonylag nagy, érdekes és gyors.
Nem rosszak a felnagyított LEGO autók, de azért elég nehéz észrevenni az eredetik védjegyeit, ha inkább Technik alkatrészekből lenne (pár darab helyett, pár ezer), na az lett volna igazán ütős.
Azért a nosztalgia faktor bejátszik pár helyen, ilyen kerek üreges sziklákról, a Rock Raiders készletem jut eszembe, amikből zöld kristályokat kellett bányászni. -
Micsurin
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #12053 üzenetére
Zen2 jó lesz várós de túl hypeolták szerintem...
Így érthető én új cuccokból indultam ki, úgy meg egyértelmű konzol win lett volna.Ne reménykedj, holnap a suliban majd jól bemagyarázzák egymásnak a dolgot és este már menne is a coop.
-
wollnerd
aktív tag
Mit tettek a Subaru Impreza 22B-vel??!! Elment a motorhangja a kedvenc subaru-mból!
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
Micsurin #12035 üzenetére
A gyerekek gépeibe mennek a régi alkatrészeim, ha bővítek, és már várok egy Zen 2 bővítésre
(bár valószínűleg sokkal kevesebbet fog hozni az előzetes elvárásoknál)
Viszont kézzel kellett elindítani a letöltést, magától nem szedte le.
A gyereket lenyűgözte a játék, de nem kérte el a kontrollert, talán megúszom
-
ProgenXL
őstag
Lego Racers 1-2 feeling.
több pályarészt is áthoztak ide. Ez külön tetszik.
-
.LnB
titán
Sziasztok,
A Forza Horizon 4 hogy fut sima Xbox S-en? Milyen felbontásban, fps-sel?
B kérdés: Ha aktiválok rá egy gamepasst akkor a FH4-ben a Legos kieg ingyen elérhető lesz? -
-
csab991
senior tag
Amikor Kockaváradra értem kifagyott a játék. Padlót fogok ezektől a fordításoktól.
-
-
CJ4567
nagyúr
6,78GB a frissítés a DLC-hez.
-
ProgenXL
őstag
Na akkor lássuk mit dobtak össze
-
Micsurin
nagyúr
válasz
parandroid #12036 üzenetére
Jogos!
Csak a gép fejlesztés miatt jegyeztem meg most annyiért megy egy One mint egy közép kategóriás VGA kb!
-
-
Micsurin
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #12033 üzenetére
Xbox FH4 edition jobb választás árban szerintem. És a DLC mellé.
-
Joccc07
addikt
válasz
GhanBuri Ghan #12033 üzenetére
Sajnos ez így elég valószínű. Nincs mese, a gyerek az első. Eleget kell tegyél neki.
-
ProgenXL
őstag
Az új dlc letöltve. Már csak várni kell
-
válasz
Mr.Franczy #12023 üzenetére
6k a Legos kieg.
Szerintetek lesz benne több Speed Champions autó a bemutatott három autón kívül is? (F40, Mini, Senna)
-
Mr.Franczy
aktív tag
Vajon, mennyibe fog fájni ez a legos cucc? Mozgatja a fantáziám, jópofa blődségnek tűnik! 😁
-
Joccc07
addikt
Ma jön a Lego kaland! Várjátok már?
-
Skeleton01
aktív tag
válasz
Redneck #12015 üzenetére
Ezt a magas sebességnél jelentkező szitut soha nem tapasztaltam, akkoriban egy X class Senna, Aventador FE, One:1 volt a csúcs, volt ott is top speed, de ilyenre nem emlékszem, asztalra ellenben párszor kidobott indokolatlanul, sőt olyan is előfordult, hogy 1-2 óra játék után kezdett elképesztően belaggolni, 16GB ram mellett, szerencsére dec. körül ez megszűnt.
Én megnézném még azt is, hogy online / offline módban egyaránt produkálja-e a game? Volt egy időszak, amikor bizonyos szolgáltatóknál online módban előjöttek különböző bugok, aztán úgy tűnt javították, végül később ismét sikerült belefutni. Lekopogom szerencsére nálam az év eleje óta stabil.
Nekem a Motorsport 7 a fekete bárány, bizonyos pályákon, meghatározott helyeken nagyon zavaróan szaggatott, frusztrált, ezért letöröltem, már azt is megbántam, hogy pénzt adtam érte (amellett, hogy ezen kívül szinte mindennel elégedett voltam), szóval átérzem a problémád. -
Redneck
nagyúr
válasz
Skeleton01 #12014 üzenetére
Nekem is menne Ultra fölött, fps gondom csak Extremen volt (min 54 fps rajtnál) de visszavettem és dinamikus optimalizálásra raktam, hátha megoldja. Nem oldotta meg, abszolút random jön az alacsony közvetítési sávszélesség üzenet, de leginkább 350 fölött. Highra ha nem muszáj, nem szeretném levenni, de majd kipróbálom. Alapból azt javasolta, de nem sokat nyomtam úgy. Hiba nélkül ment, de a játék elején nem nagyon mentem 400-zal a térképet átszelve, szóval ez nem mérvadó.
ETOM:
Én sem erőltetném, egyszerűen így van tervezve a rendszer, és sok program. Minimalizálni lehet, de kikapcsolni nem ajánlott. Elhiszem hogy nálad jó, ez a hiba elég random. Gyakorlatilag bármilyen vasat érinthet, nincs közös pont az ezért panaszkodókban. -
Skeleton01
aktív tag
válasz
Redneck #12007 üzenetére
Ez elég fura hibajelenség, én a megjelenése után nem sokkal kapcsolódtam be a játékba tavaly ősszel, akkor még egy R9 Fury vga-val, Ultra preset és 4-szeres élsimítás mellett gyakran bedadogott nálam is (főleg egy-egy verseny rajtja után közvetlenül), de az említett üzenetet ennek ellenére is max. 2-3 alkalommal láttam. High-on pedig teljesen rendben volt. Viszont, a Win energiaséma "teljesítménycentrikus" módban úgy tapasztaltam 10-15% pluszt hozott akkoriban, cpu húzva volt, ramok is XMP-ben mentek szintén.
Mikrofont és játéksávot szintén ajánlott letiltani.
-
ETOM
addikt
válasz
Redneck #12012 üzenetére
Úgy emlékszem nekem olyan SSD-m van amire a játékot raktad és semmi ilyesféle gondom nincs.
Néha az a távolban villanó textúra megvan, de az nagyon elenyésző meg másoknál is láttam.Lapozófájl alapon van nálam most a win kezeli. Régen meg jó sokat adtam neki mert hajlamos kilépkedni ha kevés. Szóval szerintem nem ajánlott kikapcsolni.
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #12011 üzenetére
Nem azzal van a baj, hogy nem elég 16 vagy 24GB RAM, hanem azzal, hogy vannak programok (játékok is) amik igénylik mert úgy vannak megírva. Ha ki van kapcsolva, összeomlanak.
Azon is gondolkoztam hogy megnézem kíváncsiságból egy modullal, vagy megcserélve a modulokat, de semmi nem indokolja.Elkeserítő, de úgy néz ki a hivatalos fórum hozzászólásai alapján, hogy erőműveken is hajlamos jelentkezni a dolog. Tuti megoldást még senki sem talált.
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #12009 üzenetére
Azt tegnap nem próbáltam, nem nagyon ajánlott úgy tudom. Anno szívtam vele Win 7-en ha ki volt kapcsolva, de a Win 10 figyelmeztetett is, hogy nem jó ötlet.
Egyébként fix 1024 MB-ra állítva annyira nem volt rossz, de úgy is megjelent egyszer az üzenet.
-
Redneck
nagyúr
válasz
GhanBuri Ghan #12006 üzenetére
Nekem a 15-ös Civic-kel lett meg elsőre. Kétszer nyertem és lassítottam a népet, egyszer második lettem mert a társam kilökött.
Este megpróbálom futás után a játszóteret, hátha. Jó lenne a múltheti szerencsét újra hozni, mert kéne a Civic
Próbáltam tegnap lapozófájllal játszani, hátha ki tudom iktatni az alacsony közvetítési sávszélesség hibát, de nem. Sajnos ez a random hiba mindenképp megvan Ultrán. Intel HT-t és XMP-t nem piszkáltam, más játékkal nincs gond.Kiéget.
-
GhanBuri Ghan
őstag
válasz
CJ4567 #12005 üzenetére
Játszótér elég kemény volt, első kört megnyertük, erre kilépett az egyik csapattag, végig 5v6 volt
De így is 3:0 lett a vége.
A Próba meg meglepően könnyű volt, a Játszótérre felkészített '92-es NSX a leggyorsabb volt, mindhárom futamban a legtöbb helyet léptem előre. (mondjuk 1.6-os ralimotor volt szegényben, nem igazán méltó hozzá)
-
szTotyy
őstag
válasz
parandroid #12002 üzenetére
Jaaa, és üzleti szempontból is hatalmas balekok ott a kiadónál.
Óriásit szakíthattak volna egy teljes értékű lego játékkal. Így meg csak megosztják a termékeik vevőit.
-
Redneck
nagyúr
válasz
parandroid #12002 üzenetére
Én is így gondolom. Külön játékként okés, és jó lenne split-screen mókázni, de nem való a Horizon 4-be. Annak pedig végképp nem örülnék, ha Lego autók kavarnának Edinburgh környékén.
Más:
A rage quitter majmokat miért nem szankcionálják valahogy? Forzathonnál is zavar, hogy nem akarnak melózni a pontokért és inkább lelépnek, de a játszóteres szarságnál különösen idegesítő. 1-2 kör után fele csapattal, nem sok esély van. Azt hiszem ha nem mákolom be mint múlt héten, ez nem lesz meg, mert eddig mindig a retardált pöcs csapatba rakott. -
parandroid
félisten
válasz
szTotyy #11996 üzenetére
Ezzel egyetértek. A külön játékkal meg főleg. Ez egy hatalmas partyjáték lehetne, főleg ha az osztott képernyős módot is megkapná. Azzal amúgy még nem is lenne bajom, ha az igazi autók megjelennek legolandben, de a ‘valós’ területen meg ne lássak egy lego-járgányt se, mert az azért betenné a kaput.
p
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Milyen okostelefont vegyek?
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Star Trek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Törékeny-e a Z Fold7? Ki van csukva!
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst mw1g3mg/a - 3 év gari - MAGYAR
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B550M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB ZALMAN I3 NEO Enermax 650W
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync