- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen házat vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Megy a levesbe az LCD-s Steam Deck
Aktív témák
-
remington2
senior tag
Nekem ilyenkor az jár az eszemben, hogy anno azon a bizonyos imolai futamon 2 ember halt meg, egy harmadik pedig kis híján, mire valaki ráeszmélt, hogy talán esetleg valamit tenni kellene. Szóval lehet szidni Webbert is, mert lobbizik, hogy ne versenyezzenek pl. extrém esős helyzetben, de minden mögött ott a veszély, hogy emberek halhatnak meg. Nekem sem szimpatikus pl. Webber a fenti akciója miatt, de ha imolára és az ott történtekre gondolok, valahogy megértem.
szerk: ha valaki megnézi (megint) azt a bizonyos videót, a távolban, nem is annyira messze láthatja Rubens kocsiját. Annyira azért nem nagy távolság az, és az egész pillanatok alatt játszódik le (a komplett egyenesen, a becsapódással és gumifallal együtt 15 sec), nem értem, miért olyan elképzelhetetlen, hogy pont arról a kocsiról essen le. Éppen lőtávolban volt. Vagy nem ismernék valamilyen körülményt?
szerk 2:
(#47643) JJánosHehe, az ilyen "De sok értelmes ember van itt" --- "Ennyi hülyeséget nem olvastam még" stb. hozzászólókat én is bírom. De nem ír ő sem semmit, pedig néha félek, hogy megvakulok itt a monitor előtt, amikor majd valamelyik hozzászólásban szembe jön az EGYETEMES NAGY IGAZSÁG.
Aktív témák
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Óra topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gaming notebook topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó Mobiltelefon Telefon tulajdonságai : Xiaomi Redmi Note Pro Plusz 14 Kártyafüggetlen 51
- Lenovo ThinkPad P53 i7-9850H 32GB RAM 256GB NVMe Quadro T2000
- HP ProBook 640 G8 laptop, i3-1115G4, ajándék egér és táska
- Lenovo ThinkPad X13 G2 13.3" -50% AMD Ryzen 5 Pro 5650U Hexa-core 16GB 512GB SSD FHD
- Gaming PC - R5 9600X,RTX 5070 12GB,32GB DDR5,1TB NVMe,850W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3971, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 11 64GB fehér / 12 hónap jótállással!
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest