Aktív témák

• remington2

senior tag

válasz Ijk #47635 üzenetére

Nekem ilyenkor az jár az eszemben, hogy anno azon a bizonyos imolai futamon 2 ember halt meg, egy harmadik pedig kis híján, mire valaki ráeszmélt, hogy talán esetleg valamit tenni kellene. Szóval lehet szidni Webbert is, mert lobbizik, hogy ne versenyezzenek pl. extrém esős helyzetben, de minden mögött ott a veszély, hogy emberek halhatnak meg. Nekem sem szimpatikus pl. Webber a fenti akciója miatt, de ha imolára és az ott történtekre gondolok, valahogy megértem.

szerk: ha valaki megnézi (megint) azt a bizonyos videót, a távolban, nem is annyira messze láthatja Rubens kocsiját. Annyira azért nem nagy távolság az, és az egész pillanatok alatt játszódik le (a komplett egyenesen, a becsapódással és gumifallal együtt 15 sec), nem értem, miért olyan elképzelhetetlen, hogy pont arról a kocsiról essen le. Éppen lőtávolban volt. Vagy nem ismernék valamilyen körülményt?

szerk 2:
    (#47643) JJános

Hehe, az ilyen "De sok értelmes ember van itt" --- "Ennyi hülyeséget nem olvastam még" stb. hozzászólókat én is bírom. De nem ír ő sem semmit, pedig néha félek, hogy megvakulok itt a monitor előtt, amikor majd valamelyik hozzászólásban szembe jön az EGYETEMES NAGY IGAZSÁG.

Aktív témák