Hirdetés
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- SSD kibeszélő
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen videókártyát?
Aktív témák
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát, én azért azt gondolom, hogy ha a Ferrari tényleg érdeklődik iránta, akkor a Ferrarihoz fog jönni.
Ez minden versenyző álma. Egyszer a Ferrari színeiben, és autójában versenyezni, hát ez valami.Mondjuk én miattam maradhat a Bömbinél.
Módosul az időmérő! Az első, és második etapban 5 - 5 versenyző esik ki. A Super Aguri kiesése miatt.
-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én is azt tenném a helyében.
-
pH érték
aktív tag
Én megmondom a frankót. Baumgartner Zsoltit tegyék a Ferrariba!

-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
jah és működik ez a fogadós dolog?
valaki próbálta már és nyert is?
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
oda már 0,7 kellett volna
egyszerűen olyan jó volt a ferrari hogy nem nyerhetett más...
mostmeg
de így a jó amikor izgalmas
és végül Kimi nyer 
-
Motion_Blur
félisten
Kiminek 1.9x-es, Haminak 6,5x-ös szorzója van a futamra.
Emlékszem a régi szép időkben Schuminak végig 1.1x körül volt

-
ddddd4
tag
Vége a Super Agurinak. [link]
Mi lesz Satoval?
-
brownus
veterán
Danica győzelme áttörést hozhat a női versenyzőknek
Nelson Piquet szerint Danica Patrick nem való az F1-be ehh, köcsög.... nagyon is idevaló

-
JJános
addikt
A Ferrari, és a Renault is érdeklődik Kubica iránt! Pfffff!
Ha volt már, bocsi.Ha így van, akkor nem a Lonzi jön a Ferrariba, hanem Kubica.
A másik lehetőség, és erre ne kerüljön sor: Kubika Renault, Lonzi .... de ezt nem is folytatom.
-
Enjoy
addikt
Ezen a héten lesz a Török Nagydíj, vagy még aludnunk kell egy hetet?

Én nem sajnálom az Agurikat, mert azért elég sokszor okoztak vmiféle bajt a mezőnynek, azt h lekörözéskor nem tudtak normális félreállni , arról már nem is beszélve - persze ez nem az aguri hibája, hanem a versenyzőjé.
De nekem nagyon nem szimpi ez a név, h SuperAguri...
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
A ferrari tényleg egy lépéssel mindenki előtt jár, és ha a McLaren, meg a BMW egymásra talál, annak is a Ferrari lenne a nyertese.
És tegyük hozzá, ez a pálya a nyers erő pályája volt.
És tegyük hozzá, hogy az én véleményem szerint.

-
Motion_Blur
félisten
-
manutdzoli
senior tag
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Hát nem egy súlycsoportba van massa kimivel.Kimiben azt bírom hogy tud tartalékolni,szóval nem megy fullon,de ha kell a maximumon megy.Pl.malajziában amikor a boxban megelőzte massát.Nem mondom massára hogy béna mert nem az,de egy normális előzést nem tud bemutatni.Vagy ütközik,vagy kicsúszik.Akkor idegeltem fel magam amikor 2006-ban a kínai nagydíjon(?) meleg gumikon nem tudta megelőzni valamelyik pilótát aki hideg gumin volt és vizes volt a pálya.Asszem alonso volt de nem biztos.
-
hunnylander
őstag
A Ferrari nem veti be az új orrkúpot Törökországban
Luca Baldisserri: Az elem sokkal hatékonyabban működik az olyan helyszíneken, ahol közepes és nagy leszorító erővel haladunk, de Törökországban az alacsony leszorító erőt részesítjük előnyben.
Valoszinusitem, hogy Monacoban ujra hasznalni fogjak.
-
AMD Power
titán
Coulthard a fiatalok útjában áll
Egyes sajtóértesülések szerint a Red Bull hamarosan helycserét javasol DC és Vettel között.
Meg se lepődök.

-
soulcube
aktív tag
Sajnálom az Agurit. Néha csodákat műveltek, ilyen költségvetés mellett is.
Talán jobb, hogy így alakult, a pilótáknak eléggé kiábrándító lehetett már ez az egész herce-hurca.
Jövőre szabad a hely a ProDrive-nak. Csak saját autót kellene építeniük.

-
Rick4
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
akkor mondhatnánk azt is, hogy Massza, meg Sumahher, mert hogy Czollner azt mondja szegény Vettelre, hogy Fettel, Fettl, Fetül az egy dolog, nem?

-
hunnylander
őstag
Ha az angol neven hivatkozunk ra magyar szovegben. De tobb portal is magyaritotta a nevet. Az, hogy ez nyelvtanilag mennyire helyes azt nem tudom es nem is erdekel kulonoskeppen.
Mindenesetre nagyon varom mar az isztambuli futamot, ami az Istanbul Park Circuiton lesz. Es ezzel most az ekezetektol eltekintve nyelvtanilag helyes voltam.

-
Jofi81
őstag
-
Pá
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Amiről Te beszélsz az a város neve.
De ne keverjük a pálya nevével, ami magyarul is Istanbul Park marad. -
JJános
addikt
válasz
Zé_Mester
üzenetére
Azt hiszem sokan így vagyunk vele. Drukkolunk Massa-nak, vagy mondhatnám Maszatnak, de szvsz. hiányzik belőle az, amitől a gyorsaságát körröl-körre tudná hozni. Tud nagyon gyors lenni, de nem tud koncentrálni. 20-30 kört tud nagyon gyorsan. A kvalifikációban is látni, hogy nagyon gyors, de a figyelme hamar elterelődik. Amikor neki áll a zászló, és ettől eltölti a büszkeség, eltölti a hibázás lehetősége is.
Sumiban is megvolt, hogy a verseny végére kiengedjen, amikor 50 körön ment az élen, erre találta ki Ross, hogy beszélgettek Sumival.
Masszának szerintem fejben kellene összeraknia magát, de ez az én véleményem. És a tiétek?

-
JJános
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
Kedves Mézes Mackóm!
Köszönöm a segítséget, bennem is m-el volt meg, de azért örülök, hogy megtudtam, a törökök máshogy írják, meg az angolok is. Érdekes. Kicsit nehéz n-el kiejteni.
Remélem már meggyógyultál, és ha nem, akkor állj neki gyógyulni ezerrel! Ez parancs!
-
Zé_Mester
őstag
válasz
manutdzoli
üzenetére
Massa-ról nekem is valami ilyesmi kép áll össze.
tud gyors lenni, meg számolni is kell vele, de sajnos a teljesítménye nem az a hűmegha, hogy folyamatosan, futamról-futamra hozza a VB címhez szükséges teljesítményt
de ne legyen igazam, drukkolok neki is, de azért Kimi-vel nem 1 súlycsoportba vannak
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Hát ez szerintem, a tipikus kell egy hír kategória.
Persze Lauda csak azt mondja, amit mindenki tud. Fontoskodik egy kicsit.

"Kimire kell építeni, de Massa is jól jöhet."- sok ilyen hírt ki lehet találni. Reggelig sorolhatnám.
-
JJános
addikt
Lauda- a Ferrari a gyorsabb versenyzőre épít- Kimi.
[link]Lauda ir Hamiról is!
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Valóban. Igazad van. Bár sok helyen rosszúl írják. De google earth-on megnéztem, Istanbul.
[link] -itt rosszúl írják!
-
JJános
addikt
Csak ne volna olyan távoli a hétvége!

De ez a hét is jól végződik, futam!
Istambul Park circuit. -
Thrawn
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
De, érdemes. A jövőbeli ifjú tehetségekre nem is gondolsz, akik egy kiscsapatnál kezdhetnék el pályafutásukat?
A Force India nem is volt rossz legutóbb
AMD Power: Sato san-t akarok!

-
AMD Power
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Nekem csak Davidson.
-
Thrawn
félisten
Super Aguri-t akarok!

-
Fooler89
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Az első zene a film alatt -- Armin van Buuren - ZoCalo (feat. Gabriel & Dresden) --
Hatalmas
Köszi a vidit.
-
proof88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Én az F1 Challenge-ben szenvedek ezen a pályán, nem találok jó beállításokat. Mindenki teljesít 1:30 alatt, én meg állandóan 1:31 - 1:32-ket szedek össze. Azt vettem észre, hogy jobban gyorsulnak mint én, pedig állítgattam a szárnyakat is és a váltást is gyorsulásra meg inkább sebességre, mint tapadásra, de valahogy nem akar összejönni. Még a guminyomást is csökkentettem, hogy jobb legyen a tapadása, ha már a légterelőket sebességre állítottam, így könnyebb volt irányítani az autót, de 1:36-ot szedtem össze.

-
soulcube
aktív tag
Ha ez igaz, akkor ... [link]
-
PazsitZ
addikt
Jones szerint Webber képes a győzelemre Ez számomra nem kérdéses
Jones: Webber sikeres lehet Úgy legyen
-
30z.Samu
titán
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Jól láttam? Néha szikrázott?
-
Kraptor
őstag
Mi értelme van ezerknek az utcai pályáknak azt nem tudom...
-
Motion_Blur
félisten
-
JJános
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Azért a végén egy kicsit megijjedtem, amikor keresztbe állt az autó, de a kacsintás helyretette a dolgot, hogy direkt volt.
Szép volt!
-
Thrawn
félisten
válasz
7Heads Drago
üzenetére
The exact cause of that failure is as yet unknown
-
Motion_Blur
félisten
-
gV
őstag
válasz
7Heads Drago
üzenetére
itt egyik szektorban sem volt Ferrari az élen, a végén viszont mégis csak csak pole leggyorsabb kör és 1-2 lett a vége

-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Igen.
-
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Monacoban?
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
hát de sztem az összes csapatnál a kanyarokon lesz a hangsúly
Ez az új Ferrari meg érdekes lesz ott
-
7Heads Drago
veterán
Itt a bűnös Kova balesetért: [link]

-
hunnylander
őstag
válasz
D@ni88
üzenetére
Atolvastam az eredeti angol hirt is, ez igy van ahogy mondod, de ez beallitasfuggo is vagy talan ejtsuk az eddigi hires mechanikai tapadast es elonyeit a a McLaren jellemzesebol?
A Meki jelenleg gyenge vegsebessegben illetve aeroban, ezert kevesebb leszorito erot alkalmaznak ennek ellensulyozasara, igy meg gyengek a lassu kanyarokban (egy atlagos palyan). De ez palyafuggo es ketlem, hogy Monacoban igy lesz, oda nem kell a speed, es a gyors kanyarvetelekre lesznek kihegyezve a beallitasok.
-
soulcube
aktív tag
Egy kör a valenciai utcai pályán: [link]
Nagyon közel vannak a falak...
-
D@ni88
addikt
válasz
hunnylander
üzenetére
az idézet pont fordítva szól

-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
ja csak ezt nem nevezném elönynek, mert nem ette a többi csapat sem (mindenki uazt a gumistratégiát alkalmazta)
-
hunnylander
őstag
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Szerintem tavaly is igy volt csak azota kozeledett egymashoz a ket konstrukcio. De meg mindig ervenyes, hogy a Meki a mechanikai tapadasban eros (ami kedvez a lassabb/elesebb kanyarok gyors vetelehez; Monacoban emiatt dominalhatnak), mig a Ferrari aerodinamikaban kiemelkedo, ami a gyorsabb nagyobb ivu kanyarokban elonyos.
Ron Dennis (aprilis 28.) "There's some things the car does very well, and generally it's really well balanced and handles well. But we need a bit more speed. We're pushing hard on aerodynamics and those things that can give you a tenth or two."
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Talán azóta már változtak az autók...
-
Oliverda
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
"A lassabb kanyarokban hátrányban vagyunk, a gyorsabbakban viszont jobban teljesítünk a Ferrarinál."
Hmmm... ha ez tényleg így van akkor a következő versenyek még akár jók is lehetnek.
-
shaggy
aktív tag
Hajrá Ferrari!!!!!!!!

-
gV
őstag
válasz
hunnylander
üzenetére
nem tudom számit-e neked vmit, de a mult hétvégi futamra is ezeket hozták a Bridgestoneosok
-
D@ni88
addikt
válasz
Motion_Blur
üzenetére
és lassan 3.

-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Senna-ról volt szó, azt hittem őt hiányolod abból a listából.
-
venember83
nagyúr
válasz
hunnylander
üzenetére
Érdekes cím, azt hittem nem engedi az FIA egyik testülete, de szerencsére nem ez a helyzet.
-
Fortissimus
őstag
Mosley-ügy: Radovan Novak nem vonja vissza, amit mondott
„Nem szeretnék arról beszélni, hogy milyen csapda volt ez, de úgy gondolom, hogy az volt és azért, ami nemrég történt. A FIA Mosley javaslatára jelentősen megbüntetett valakit, ezért az az érzése az embernek, hogy ezzel lehet összefüggésben."
-
Oliverda
félisten
válasz
Motion_Blur
üzenetére
Ez most nagyon idevágott.
Bár lehet hogy ezt akartad inkább:
Formula1 Pole positions Statistics:
1 Michael Schumacher 68 (27.2%)
2 Ayrton Senna 65 (40.1%)
3 Jim Clark 33 (45.2%)
4 Alain Prost 33 (16.3%)
5 Nigel Mansell 32 (16.8%)
.
.
. -
Motion_Blur
félisten
válasz
hunnylander
üzenetére
Megint sok köze van a címnek a tartalomhoz...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Arc Raiders
- E-roller topik
- Jövedelem
- Két generációval korábbi GeForce gyártása indulhat újra
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA ADATA 650W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3958
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1024GB/1T Újszerű Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

valaki próbálta már és nyert is?
Piquet hülyeségeket beszél.Tanítsa meg inkább a fiát vezetni nehogy beégjen
Szerintem marad a bömösnél.

Istambul Park circuit.

, de hozzátartozik, hogy a korábbi pályákon sikerült úgy összehozni a BMW-t, hogy tudtam első lenni időmérőn. Itt nem megy.