Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Pánik a memóriapiacon
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Blu-ray lejátszók
Aktív témák
-
bdav
őstag
Huuuuuu de jó volt ez a brazil cucc. Barichellot azért sajnálom, mert a csapat szurta el neki (elfogyott a benzin, de lehet hogy B hibája volt), Fisichellát detto, ő megérdemelte volna hogy nyerjen (de hányszor volt már hogy nem az nyert aki megérdemelte volna), másrészt sztem bárki aki megtette azt az 53 kört az megérdemelte volna hogy nyerjen. Schumachert azt végképp nem sajnálom, sztem egyszerüen elkényelmesedett, zavarja ha nem övé az első 2 rajtkocka egyike, és nem gyorsabb az autója 1,5-szer a többinél, ennyi. Alonso remélem hogy nem lesz komolyabb baja (télleg eltört a lába?) ugyanis ő a 3. jelen pillanatban a világbajnoki pontversenyben, abszolute jogosan (és télleg jól nyomja a srác). Raikonnen rulz! DC is :) McLaren is :)
Ja észrevettétek, hogy Frentzen egyáltalán nem volt kint tankolni? (boxbol indult, ott telenyomták, de a leintésig nem állt ki :) Csak nem veszik el a pontját ezért (na az szemétség lenne). -
Dalai Láma
őstag
Lehet, hogy a korosztálykülönbséggel van a baj. Az ''idősebb'' generációnak már sok, amit a Palik csinál. De elgalább színt visz egy kicsit a közvetítésbe. Bár amikor 100adszorra ellövi ugyanazt a poént, és ugyanazokat a mondatokat ismételgeti, az már kicsit gáz. De a Knézynél rosszabb nincs, legalábbis F1 közvetítésben.
Az pedig sztem mégiscsak jobb lenne, ha többféle esőgumit vihetnének. Ezen nem tudom, miért kelett változtatni. Így veszélyesebb, úgy viszont a kerékcsere miatt lett volna még izgalmasabb.
PITSTOP2 rulez!
LOAD''PITSTOPII'',8 RETURN -
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
na attól a ''mély hangtól'' kaptam még hülyét, mikor 20 évvel korábi élményeit mesélgette, miközben az idióta palik visított a semmin...
-
Dalai Láma
őstag
Emberek! Aki még egyszer meg akarja nézni a futamot, kapcsoljon a HRT3-ra! Déliek előnyben! Itt a határ mellett pécsett jobban jön a horvát, mint az rtlklub!
Egyébként a Palik régebben volt jó, mostanában egyre hülyébb. Régen volt mellette egy mély hang, aki háttérinfókat mondott, és ő pedig az izgi dolgokat mondta. Én bírtam. Hallgatom most a horvátoknál. Monoton az egész, és bár nem értem, de érződik, hogy nem izgalmasan közvetítenek. -
roPHka
senior tag
Hali!
Rövidke hozzászólásommal csak azt szeretném kijelenteni, persze nem akarom ezzel bántani a McLaren-en kívüli csapatok rajongóit. Szal, az idei FIA szabályokat kissé durvának találtam, sőt még mindig annak, és annak is fogom. Megszokni max a szezonvégére tudom csak. Viszont a mostani szabályokat alapul véve, sokkal izgalmasabb idényben lesz részünk, és a szabályok miatt kijelenthetem hogy innentől kezdve az F1 jóval inkább a taktikai csatákon alapszik. Sok jó versenyző van, pl. M.Schumi, de úgy érzem idén nem rúghat labdába, értem ezt úgy hogy idén nem lesz világbajnok. Ez a tegnapi verseny nagyon ott volt a szeren, igaz sajnálom mindazon versenyzőket akik kiestek. A lényeg, hogy a szabályok érvénybelépésével a Ferrari elvesztette ezt az egész idényt.
Hi. -
yenkee
csendes tag
Akkor is FERRARI!!!!
Lesz még ennél jobb is, vagy szerencsésebb ;] -
neduddki
nagyúr
HI!
Hat nem az????? Akkor meg neszoljunk, vegre volt egy verseny, amin se elaludni, se olvasni nem volt erdemes. Felreertes ne essek, nem a verszagra vagyom, sot az Alonso fele masodik fal volt ami igazan elborszasztott, de lattunk mindent amit kehetett, VERSENY volt, csupa nagy betuvel! Meg a vegen visszaszokok a f1-re? Neha nevecseges, hogy a biztonsagra hivatkozva mennyire strelille teszik a futamot, verseny neven, oszt csodakoznak hogy a qtja nem kivancsi raja. Talan inkabb a teljesitmenyt kellene visszafogni, /votl mar ra pelda egy parszor/ illetve kiszorni azokat a pajjakat, mejjeket az edekeek /penz,penz,penz/ tart benn a f1-ban nem pedig a kvalitasai!
udv
neduddki
ps. remenykedem, hogy a tobbi futam is ijjen izgalmakat hoz, sulyos balesetek nelkul -
Den
veterán
A versenyzői tudás része, hogy tudni kell beosztani az autót, és úgy is jól kell tudni menni hogy nem nyomod ki a belét a kocsinak. A gyenge kanyarteknikát sok versenyző azzal ellensúlyozza hogy az egyenesben kitapossa amit csak a kocsi bír. Nézd meg hányszor van hogy a legnagyobb végsebességet nem a legjobb köridőt futó éri el. Ott van montoya, tavaly előtt többször is vezető helyen autózott mikor megállt alatta a kocsi. Egyszerűen széthajtotta a gépet.
Ez a taktikai képeség egyébként superbike-ban és motogp-n jön ki nagyon, mert ott nincs gumicsere. Nagyon sok versenyen van hogy egy versenyző, verseny elején elkezd szárnyalni, aztán 10 - 15 kör után elkezd visszacsúszni, versenyt meg valahol a 10 hely környékén fejezi be mert elfogy a gumija, míg a rutinosak csak motorozgatnak valamelyik helyen, aztán az utolsó 5-6 körben begyújtják a rakétákat. Rossi nagy mester ebben, szépen motorozgat 3-4-dik helyen, aztán a végefelé, egy egyenesben szépen lelépi az előte lévőket és a befutóra már több másodperc előnye van. -
iguana
őstag
értem amit mondasz. lehet, hogy sumi jobb, mint bari. sőt ez így is van :)
csak az az érzésem, hogy ennyire nem jobb.
bari szerepe gyakorlatilag abban merűl ki, hogy versenykörülmények között ''bétateszterkedik'' sumi javára. ő az állatorvosi ló. engem ez bosszant. ahogy már az előbb is említettem az ő autója vhogy mindig crap. -
Den
veterán
Én három kategóriába sorolom a versenyzőket. van a tehetséges első vonalbeli, akivel mindig számolni kel, rendszeresen dobogós és első, versenyben van a vb címért . a viták elkerülése végett csak egyet említek m sumaher. van a második vonal, akinek többször sikerül dobogóra jutni, szezononként, szerencsével egy-egy győzelem is bejön, és ha a csillagok együttálása, + kiemelkedően jó autó lehetővé teszi szerencsével 1 vb cím elsőség is összejöhet, pl. vilnöv, démon hill. Aztán van a harmadik vonal, a futottak még kategória akik csak úgy vannak töleléknek de egész pályafutásuk alatt csak néhány dobogós hely meg esetleg egy-két első helyezés jön össze.
-
Nimrod
addikt
Sok pilóta van ott (most nem pl. szegény Sato-ra gondolok :) akik azért tudnak, csak hát a kocsi hagy maga után kívánnivalót. Most magam ellen szólok ugyan, de ott van a Hová tűnt Demon Hill-féle Palik kiálltás, amikor is egy (gyakorlatilag) tragacsot hozott be jó eredménnyel, bravúrosan a Hungaroringen anno még az Arrows színei alatt, ami köztudottan a mezőny leggyengébb kocsija.
Na ezt a mondatot elemezzétek :DDD -
Den
veterán
barichelló örök vesztes, a ferrari csak azért tartja, nehogy véletlenül konkurense legyen suminak. Gondoljátok el ha tavaly a másik ferrariban montoya vagy raikönen ül, sumaher nem nyert volna ilyen simán, sőtt... Ezért a ferrari berakott a másik kocsiba egy harmadvolnalbeli versenyzőt így nincs csapaton belüli konkurencia.
-
iguana
őstag
nagyon izgalmas volt a verseny.
szerintem órási szerencse, hogy csak alonzo sérült meg.
csak szegény barit sajnáltam nagyon :( -
Den
veterán
Nézetek meg egy motogp-versenyt az ezrosporton, angol kommentárral. Na úgy kell versenyt közvetíteni. Remélem egyszer magyarországon is lesznek ilyen rlyenek. Akkor talán f1-et is nézni fogok.
-
The_Tom
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!'' tehetnek, csak a csapatok nem azt valasztottak. Mivel csak 1 esogumit lehet valasztani a hetvegere, ok az intermediate mellett dontottek. (meg is voltak lepodve a gumigyartok...)
Üdv. -
marcee
addikt
Szerintem üdítő, hogy ez a Wéber Gábor némi háttérinfóval is tud néha szolgálni, átlátja a taktikákat és az ok-okozati összefüggéseket (legalábbis a Palknál én mindig korábban jöttem rá, hogy miről van szó, de a Wéber az jobb nálam :) )
Viszont a Palik poénkodása, félrebeszélése, ''stílusa'' kifejezetten hiányzott. :D -
tomcs
őstag
nem tom en meg mindig birom ezeket a kozvetiteseket akarki is csinalja. jol kitoltik az idot ket tortenes kozott, azt meg hogy mi van ugyis a kepbol tudom. jo persze ha radioban nyomnak ilyen dumaval le7 en is tuntetnek ellene :))
de most komolyan mi lenne a jobb? es most nem azt mondom hogy csinald jobban csak azt hogy szerinted hogy lenne jobb (ertse magara mindenki aki nem birja) -
authenticDViD
tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK, akkor ezetnul Te csak Juni Gyorgyot (vagy hogyhijjak) hallgathatsz... pff...
-
authenticDViD
tag
Ez a brazil nagydij valami bitang durva volt... meg szerencse, hogy Alonso meguszta (Webber is, meg a tobbiek), johogy folvettem videora... Huhh..
Masik meg, bar nem teljesen fair modon, de kedvencem, Raikkönen nyert. Wheee :)) -
LukE
veterán
háát azért Paliknál jobbak voltak. Mit sikítozott volna a futam alatt? Meg a mai krúban jobb volt az ECC is.
-
SuPeRNoVa
csendes tag
ezt a palyat tenyleg bezarjak, vagy legalabbis kotelezik oket, hogy epitsek at.
azert remelem valaki csinal egy osszevagott videot, arrol, ahogy a kocsik porognek, zenei alafesteskent meg mondjuk valamelyik kerigot hallgatni:) -
leontm
tag
hat paliknak lehet tapasztalata van de hüjeségben néha ezeken is tultesz pedig ma is téptem néha a hajam...
-
Spensers
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, Palik a leg jobb az F-1 közvetítésben!!!
Hát mikor egy ídőben Knézy volt:O hát az nem volt semmi szerintem majd el aludtt a közvetítés közben:t!
Palik legalább egy (kicsit:P) bele is éli magát a szitukba ezért jó mikor ő közvetíti... -
Vertic
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Hát szerintem sokkal jobb, ha a nem látható hátteret (is) mondja a kommentátor, végülis ez nem rádió, látod, hogy mi van... Palikot ki nem állhatom, mert ő aztán tényleg csak baromságot képes mondani, a saját szavába is belevág, ordítozik ok nélkül stb, ez már sokszor el lett mondva. Nekem felüdülés volt Palik után ez a két ürge. Legalább gyorsan észrevették ha hülyeséget mondtak (legtöbbször) ):)
-
Dalai Láma
őstag
Nekem a mostani riporterek sem tetszettek. Rohadt sok baromságot mondtak, és általában nem arról beszéltek, amit a tévében lehetett látni. Éppen megy egy előzés, ezek meg a statisztikákról beszélnek! Én szeretem, ha azt közvetítik, amit látok! Az egyik leghülyébb mondatuk valahogy így hangzott: '' Villnőv leszakadt első kereke az egyik pályabíró életét okozta''. És még sok ilyn van. Nem mondom, hogy a Palik a kőnig, de ők elég gyengén nyomták. Meg aztán a Knézy sem volt egy nagy űbermájszter, amikor ő kommentált. Nagy véletlen kellett ahhoz, hogy eltalálja az éppen látható versenyző nevét. Ráadásul nem is értett igazán hozzá. A Paliknak meg már van egy kevés háttértudása, meg tapasztalata is. Elég régóta ő közvetít.
A verseny meg rohadt izgalmas volt. Így, hogy nem Kultárd nyert, örülök. Bár jó lett volna, ha Fizikella nyer, vagy esetleg Frencennek sikerül valami. De így is jó volt. Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!
Arra azért kiváncsi leszek, hogy mit fogok ezek után álmodni! -
Elrood
őstag
válasz
Spensers
üzenetére
SPA-t ''bezárják'', itt meg törnek az autók.....
Azt hozzák fel mentségül, hogy ez az egyetlen dél-amerikai pálya ami ''alkalmas'' forma-1-re. Meg sok ferrarit adnak el dél-amerikában.
Hát, inkább SPA mint ez a pálya! ( SPA-ban is voltak azért rendes ütközések eső ideén:) ) -
Spensers
aktív tag
Baz nem volt semmi ez a futam!
Baricsellot nagyon sajnálom na meg Fizikellát:((+ Alonsót...
Remélem Jól megbűntetik a brazill pályát! -
SuPeRNoVa
csendes tag
szerintem a safety car nyerte a futamot!
-
Manitou
veterán
Bunda
-
LukE
veterán
válasz
Phantom Lord
üzenetére
formula1.com: 55. körben leintették a versenyt, és a szabályok szerint az 53. kör eredményét vették figyelembe. De hogy miért?
-
Manitou
veterán
Kész cirkusz volt ez a verseny.:)
-
Phantom Lord
aktív tag
És miért Raikonnen az 1.??????? :( :(
-
Phantom Lord
aktív tag
Hát ez tényleg nem volt semmi. De most akkor ki a harmadik?
-
Elrood
őstag
Hát elképesztő...... Aki nem látta, nem tudja mit hagyott ki.
-
Elrood
őstag
Button és még jó páran OTT csúsztak meg. Ilyet se láttam még!
-
Elrood
őstag
Ilyen izgis verseny rég nem volt (bár még tart).
Firmannak elszáll az első kereke és telibe kapja Panis-t.
Pizzona megcsúszik és PONT Montoyába csúszik aki PONT ugyanott csúszott meg.
1 perccel később M. Schumaher és PONT ugyanott csúszik meg és majdnem Pizzonia autójába rohan:D -
zetecR
addikt
Webber, óóóóóóóóóóóóóó.................
-
janati
őstag
Hát ez nagy király verseny volt!!!!!
Az rtlklun meg bekaphatja, hogy a magyar embernek csak felvételről dukál az f1....
Német RTL Rulez! F1 Rulez!! -
Superman
nagyúr
Na én is tudom már a végeredményt. Semmit sem mondok már a Williams BMW gyászos szerepléséről.
-
The_Tom
senior tag
ez jo, eredmenyhirdetes de nincs 3. helyezett :)
Üdv. -
biker
nagyúr
percenként más a vége.
hivatalosan a piros zászló előtti 2 körrel végeredmény! -
The_Tom
senior tag
ez az utolso nagyon brutal, vagy 250-nel nekiment egy kereknek a celegyenesben aztan az nekivagta a gumiagynak. :( de most latom hogy is kiesve is dobogos lett, mert Webber utan intettek le! (remelem igaz)
Üdv. -
biker
nagyúr
a net szerint épp négyen vannak a pályán, a többi ''PIT'' :DDD
-
biker
nagyúr
lehet hogy ez nem a ferrari éve :DDD
-
The_Tom
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
19:00-tol van eloben. pl: tf1, rtl, rai uno.
Üdv. -
Dalai Láma
őstag
Nem értem... Rtlklubon 22:40-kor kezdődik, addigra meg rég vége lesz a sziklának is. Addig nem érdekel a végeredmény. Vagy akkor lesz élőben?
-
The_Tom
senior tag
nezzetek a versenyt mert jo! ocsem ezek elozgetnek! :)
Üdv. -
PrinczA
őstag
A fenet ! Majd a merdzsók !!!
-
The_Tom
senior tag
ma este idomero. remelem eso nem lesz mint tegnap. a 2 renault lealazza a mezonyt! ;]
Üdv. -
Den
veterán
Bocs f1 fan-ek hogy ide merészkedek csak szeretnék egy érdekes dolgot mutatni hogy ilyet is lássatok :DDD
Results Phillip Island - Race 2
Name Team Time
1 Neil Hodgson (GBR) ........ Fila Ducati ......................... 34:44.425
2 Ruben Xaus (ESP).......... Fila Ducati......................... 34:44.495
3 Pierfrancesco Chili (ITA). Team PSG-1 ...................... 34:50.733
4 Regis Laconi (FRA) ......... Caracchi NCR .................... 34:50.834
5 James Toseland (GBR) ... HM Plant Ducati .................. 34:58.827
6 Chris Walker (GBR)........ HM Plant Ducati ................. 34:58.834
7 Gregorio Lavilla (ESP)..... Alstare Suzuki ................... 34:58.851
8 Troy Corser (AUS) ......... Foggy Petronas Racing ........ 35:13.070
9 Steve Martin (AUS)........ D.F.X. Racing..................... 35:18.519
10 Marco Borciani (ITA).... D.F.X. Racing ..................... 35:19.233
11 Ivan Clementi (ITA) ..... Kawasaki Bertocchi............ 35:19.345
12 Mauro Sanchini (ITA)... Kawasaki Bertocchi ............. 35:20.092
13 Nello Russo (ITA) ........Team Pedercini .................. 35:20.198
14 Lucio Pedercini (ITA) ... Team Pedercini ................... 35:39.844
15 Juan Boria (ESP) ......... D.F.X. Racing ...................... 35:45.839
Az első- második; harmadik-negyedik; és az ötödik-hatodik-hetedik helyezett időkülönbségét nézzétek.
Na ilyen egy izgalmas verseny eredménytáblája ;] -
Jozsué
tag
Ja no meg a schumi
-
Jozsué
tag
Ferrari rulez the world
-
Zsiba
senior tag
Ha MS-t megbüntették mert aggresszívan érkezett, akkor Pizzoniát kétszer annyira meg lehetett volna büntetni.
Kép:
[L]http://www4.online.rtlklub.hu/forumkepek/1434683.pict[L]
Szépen legyalulta a williams hátulját... A lassításnál jól látszott, hogy vadállat módjára érkezett a kanyarba a Jaguar. -
biker
nagyúr
hát igazság szerint, ha a képek, és a szöveg sem segít, akkor elég hosszú lenne elmagyarázni, alapból csak mondjuk a felfüggesztést sztem 1 A/4-es lapon lehetne kitárgyalni, nem beszélve olyan kényes dolgokról, mint kerékösszetartás, dőlészög.......
szóval maradj a defaultnál, vagy találgass.
de egy komplett fizika oktatást nehéz tartani...
vagy kérdezz konkrétat, de ne úgy, hogy ''tudod, a bal alsó sarokba na kis jel mi?...'' -
Pypec
tag
CSÁO!
Hasznája valaki a valóságot imitáló F1-2002 programot?
Osszon már egy ki észt nekem a beállításoknál! Mi mit jelent? Mert negy a kavar a fejemben. Esetleg beállítást is.
Kockászászló..... -
bdav
őstag
Renault-ék nagyon tápolnak :) Miaz hogy az első két sort begyüjtötték időmérőn csak ugy? :) Csak igy tovább :) Tavaly is ő volt a legcoolabb már :)
Amugy ha DC nem ál meg akkor kettős merci győzelem lett volna :)
Schumacher: szvsz picit elkényelmesedett. Ha nem első sorból indul egyből balhé van (mint azt láthattuk most). -
Pypec
tag
Hi !
Most veszem csak észre! Itt nyílott egy F1-es topic?
Nem volt éppen rossz ötlet! Dícsértessék a Teremtő!
Kapcsold az 5. sebesssssééégeeet..... szólt régen egy slágergyanús sláger.
Ma persze már régen túl vagyunk az ötödiken! Inkább 7-et használnak.
És emellé tesznek cirka 850-999 LE-t (mert ugye azt senki nem hiszi el,hogy egy 3.0 L-es 10 hengeres motorból turbók nélkül ki lehet hozni annyit. Hozzá kell tegyem,a jelenlegi technika mellett. :-)
Na meg a 19.000 és a 20.000-es fordulatszám!
De szeretjük azért,ezeket a kéthetente épp eszüket egy kormányra bízva 3kiloval száguldozó fickókat,nem.
Én személy szerint a Mercedes-t terelgető Kimi Raikönennk drukkolok és a többi titánnak,akik színt és izgalmat vihetnek ebbe a szerencsére már amúgy izgalmassá vált versengésbe.
Csak így tovább Kimi és Alonso és Trulli és Panis (bár ő már régen debütált)!!
Üdv -
róland
veterán
Palik egész hétvégén szörnyű volt. De legalább jó versenyt láttunk. S végre - megérdemelten - győzött egy ifjú titán. :))
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gyúrósok ide!
- Battlefield 6
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Gamer PC - Intel i7-10700K, RTX 3070, 32GB DDR4 RAM
- BONTATLAN! Samsung Q800F 5.1.2 ( HW-Q800F/EN 5.1.2) hangprojektor/soundbar/hangszóró
- Gigabyte RTX 4070 Super Windforce OC 12 GB (2 év garanciával)
- Új, csomagolássérült Philips, TrueLife, Lovi cumisüveg melegítők/sterilizáló/mellszívó - garival! -
- Sok garis asztali gép! ( 7950X3D, Nito+ 9070XT, 32 GB , 1 TB, 850 80+Platinum ) + LG OLED monitor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 PLUS Seasonic 750W
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest