Hirdetés
- Aktiválható a DLSS 4.5 az új GeForce driverrel
- Fujifilm X
- Gaming notebook topik
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- SSD kibeszélő
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
janati
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Amiket eddig írtál, mintha a számból vetted volna ki.
Bárki bármit M.Schumi a legjobb pilóta. Annak idején (94-95) a Benetton és a Williams nagyon egyforma volt, és akkor rettentő kemény versenyekben is képes volt győzni. Azóta tapasztaltabb lett, és mitagadás, a legjobb verda is alatta van. De biztos vagyok benn, ha átültetnék a Mercibe vagy a BMW-be, ugyanezt tudná nyújtani. Ami fordítva nem lenne igaz: kultárd soha az életbe nem lenne jobb a Ferrarival sem, mint most. Tehetségtelen, nem lesz vb. soha.
Raikkonen viszont az lesz. Az idei szezon is közte és M.Schumi között fog eldőlni.
Ha Schumi búcsúzik, sztem én is a kortárs finnek fogok szurkolni.
M.Schumi előtt pedig még1x le a kalappal, hogy ilyen lelkiállapotban is győzött. Niki Lauda nyilatkozta ma róla, hogy az az igazi nagy tehetség, aki a legnehezebb helyzetben is képes a max-ot nyújtani. Ő ezt tette, hajrá! -
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
montoya mostanában sehol sincs....
na ja egyszer belemennek, ma a tankolórendszer vagy mi nem volt jó... igy nem is csoda -
Agyzuzo
addikt
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Az a bajom a Suhamérrel, hogy:
1) Túl jó kocsi van a segge alatt és ezért felistenítik, pedig bármelyik más csapat pilótájaként max. a dobogó alsó fokát csípné meg (ha megcsípné)
2) Ebből kifolyólag odáig van magától (ő a nagy német árja, ugyebár)
3) Disznó módon túl van fizetve, a nála jobb pilóták fizetése a többi csapatban a töredéke az éves gázsijának (ami ha jól tudom épp 40 millió dolcsi körül van!!!)
Meg amúgy is, az egész F1 arrók szól, ki tud frankóbb kocsit összerakni. Kicsit unom már, hogy 5 éve a Ferrari ez a csapat... Ez olyan, mintha az úszóversenyen az első versenyzőt rakétával a lábán indítanánk el, a többi gatyájába meg beletennénk egy 10 kilós sziklát. -
bdav
őstag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Akkor más volt a mezőny, más autók stb... De mostmár Schumachert egy pöttyet túlsztárolják a rajongói, szvsz a mezőnyben már bőven nem ő a legjobb pilóta.
-
Den
veterán
válasz
Dalai Láma
üzenetére
na attól a ''mély hangtól'' kaptam még hülyét, mikor 20 évvel korábi élményeit mesélgette, miközben az idióta palik visított a semmin...
-
The_Tom
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
''Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!'' tehetnek, csak a csapatok nem azt valasztottak. Mivel csak 1 esogumit lehet valasztani a hetvegere, ok az intermediate mellett dontottek. (meg is voltak lepodve a gumigyartok...)
Üdv. -
authenticDViD
tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
OK, akkor ezetnul Te csak Juni Gyorgyot (vagy hogyhijjak) hallgathatsz... pff...
-
Spensers
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Ezzel én is így vagyok, Palik a leg jobb az F-1 közvetítésben!!!
Hát mikor egy ídőben Knézy volt:O hát az nem volt semmi szerintem majd el aludtt a közvetítés közben:t!
Palik legalább egy (kicsit:P) bele is éli magát a szitukba ezért jó mikor ő közvetíti... -
Vertic
aktív tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
Hát szerintem sokkal jobb, ha a nem látható hátteret (is) mondja a kommentátor, végülis ez nem rádió, látod, hogy mi van... Palikot ki nem állhatom, mert ő aztán tényleg csak baromságot képes mondani, a saját szavába is belevág, ordítozik ok nélkül stb, ez már sokszor el lett mondva. Nekem felüdülés volt Palik után ez a két ürge. Legalább gyorsan észrevették ha hülyeséget mondtak (legtöbbször) ):)
-
The_Tom
senior tag
válasz
Dalai Láma
üzenetére
19:00-tol van eloben. pl: tf1, rtl, rai uno.
Üdv.
Aktív témák
- Apple iPhone 16 Pro MAX 256Gb, White Titan, Makulátlan állapotban, kártyafüggetlen, 3év , 100% akku
- Ultra Gamer PC - AMD RYZEN 7 9800X3D/RTX 5090 32GB/32GB DDR5/2TB NVMe/1000W
- Legion Pro 5 16ARX8 16" QHD+ IPS Ryzen 7 7745HX RTX 4070 (140W) 32GB 1TB NVMe gar
- GAMER PC - AMD RYZEN 7 7800X3D/RTX 5070 Ti 16GB/32GB DDR5/1TB NVMe/850W
- Panasonic Lumix G DC-G97 kit (14-140mm f/3.5-5.6 ASPH Power OIS) + G 25mm f/1.7 obi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD ROG RTX 3070 Ti 8GB Asus A31 PLUS TG ARGB 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 (DisplayLink)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G1 - Ryzen7 I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest