Hirdetés
Aktív témák
-
BRAAJEN
tag
De azért ugye néztétek a TV-t? :P
A PRO-7-en is nézheted, vagy hang nélkül. -
elmo
aktív tag
Ez a Palik télleg nagyon gáz, nem tudom, hogy az illetékesek, akik őt odatették, nem nézik a közvetítést? Biztos, hogy nem.
Kár, h. róla szól a verseny; nélküle most már tényleg igen élvezetes lehetne egy F1 futam. A Weber gyerek azért kicsit utánaolvasott a témában, és legalább nem annyira Sumi-buzi, elnézést a kifejezésért... :D -
JulWCZar
senior tag
válasz
JulWCZar
üzenetére
azaz Paliktól, bocs...
Mellesleg én anno a Summer-buziságát nem bírtam benne. Állandóan róla áradozott, és ha pl.: Hekinen (nemtomhyogyírák) egy picit is betett neki, Palik elkezdte fitymálni: ''hülye kis finn, huzzá vissza, mennyé innen, hogy merészelsz''
A legjobb az volt mikor múlt évben végig fitymálóan beszélt Montoyáról, aki ugye nem csípi a Ferrari üdvöskéjét...
Szal nagyon egy idegesítő alak, még a Ferrari drukkerek szerint is. Csak benyalta magát a magyar forma1 világában (éljen a politika), ő ugye most egy kisebb isten idehaza. -
JulWCZar
senior tag
Ez ma hangzott el Plaiktól:
''Aki egyszer megszagolja a vér szagát...'' -
biker
nagyúr
válasz
Satan-Claus
üzenetére
egyszer próbáld ki a következőt:
egy eurosportos kerékpár közvetítést, ahol ifjabb knézi kiccsávó meg egy 60+ éves vén f@sz Sipos jánoska, aki anno kicsit tekergetett közvetít.
hát ahhoz képest palik az a közvetítők atyja...
folyamatosan alázzák a versenyzőket, a nevükkel poénkodnak, szóviceket űznek a nevekből, doppingolással vádaskodnak, egymásra licitálnak, kis szerint ki látható a képen, stb.
szerintem abból meghallgatsz 10 percet, és azt mondod, palik a gyöngyszem.
nem tudom, knézy papa mit szól ahhoz, hogy fiacskája a legszánalmasabb ember a tv történetében? mikor a papa meg egyik legnagyobb alak, amióta vitray visszavonult, meg dávid sándor.
szóval, ne szidjátok, amig igazán rémeset nem hallottatok.
és az a legrossza, hogy írtam anno az eurosportnak, fr-be, de ugy látszik nem törődnek vele, hogy itt szemétkednek közvetítés helyett...
bár hallhatnám az eredeti angol hangot :((:( -
tomcs
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
hat ez a mostani ahogy fogadasokat kotottek meg monikashow-sztajl beszelgetes ment mar tenyleg sok volt egy kicsit... mindamellett altalaban birom palikot, megadja a hangulatot elegge. de ha te nem szerinted hogyan lenne jo? (baaaar... igaz... nagy a veszelye hogy lemaradok jo jelenetekrol amig a fejem fogom :)))
-
Satan-Claus
senior tag
Nekem még mindig van egy óriási problémám az F1-gyel, és ez a Palik. Tudom, hogy már többször elhangzott, hogy mennyire gyenge a pasi, de amit ma csinált az már komolyan idegesített. Ezt a bődületes inkompetenciát, és a szánalmas poénokat értelmes ember nem hiszem, hogy el tudja viselni. :(
Komolyan gonolkodtam, hogy levegyem a hangot a tévéről. És még ő kritizálta a maláj rendezőt.... -
biker
nagyúr
ha jól tudom, sumi 94(vagy 93?) óta versenyez, és versenyzett senna idejében, mert ugye ő 94-ben hunyt el.
tehát bocsi, de tudja milyen a kézi váltó, és a kipörgésgátlótlan autó, mert a benttonnál nem volt anno olyan... 94-ben pláne.
de ha jól rémlik, 93ban is versenyzett már, csak nem benettonban .. -
tomcs
őstag
konnyen le7 hogy schumacher nem tudna sokat kezdeni az akkori autokkal de az is kb ugyanannyira valoszinu hogy senna nem tudna mit kezdeni a mostaniakkal. ami tavaly volt az nem a szabalyok miatt volt meg nem a felhold voros arnyeka miatt volt stb hanem azert mert a ferrari nagyon elhuzott technikailag. az uj szabalyokkal tenyleg nagyon felkavartak a sz@rt, tobb szerepe van a szerencsenek de ez nem feltetlen baj, vegulis elvezhetobbe tette az egeszet. de ha annyival gyorsabbak lennenek megint ugyanugy otthagynak a mezonyt. szal sennat es schumachert is a sajat mezonyehez kene hasonlitani, rengeteg nagy igeret volt akkor es van most is de a bajnoksagok korlatozott szama (evente 1 van ugye? :DDD
-
anulu
félisten
Nagy verseny volt, és külön gratula Räikkönennek! :DD:DD:DD
-
Turmoil
senior tag
Engem 1 dolog érdekel az eljövendőkkel kapcsolatban. Ha kitiltanak pár műszaki kütyüt, azzal ugyan nehezebb lesz vezetni, de sok műszaki problémától is megszabadulnak. Kipörgésgátló, automata váltó, ezek mind érzékenyek. Ha nincsenek, kevesebb a műszaki hibalehetőség... Érdekes lesz.
Amúgy gtarula a mai dobogósoknak. Montoyat sajnalom, hülye jaguáros ráléphetett volna a fékre időben... -
The_Tom
senior tag
nem arrol van szo, hogy divatbol nem szeretem Schumachert. Elismerem, vilagbajnok, sot 5x-os, de ha abszolut ertekben egymas melle teszuk amit o tett azert, hogy az legyen, es amit pl. Sennanak, vagy (szinte) barki masnak aki akkoriban, azokkal a technikai feltetelekkel, szabalyokkal, stb voltak az elmezonyben, eg es fold a ketto. A mai mezonyben ott van az eleje fele, ezt elismerem, csak ez nem ugyanaz a Forma1. A lenyeg Senna es Schumi osszehasnolitasan van, nem onmagan Schumacheren. Lehetne errol beszelni, vitazni, de nem hiszem hogy erdemes.
Üdv. -
tomcs
őstag
''Schumi mit csinalna kezi valtoval, meg kiporgesgatlo nelkul''
mar kezdett egy par dolgot de ugy nez ki par verseny es meglatod ugyanis ezek a cuccok ujra tiltolistara kerulnek. az az igazsag hogy most meg schumit lett divat ruhellni. en sem orultem hogy alaztak tavaly a mezonyt es ferrari fan se voltam soha de azert schumacher csinalt mar par dolgot nem sokan fognak utanacsinalni. -
The_Tom
senior tag
azert Schumacher es Senna kozott parhuzamot vonni kicsit vakmero dolog, maximum annyiban, hogy a jateknak ugyanaz a neve, de a azon kivul semmi. Schumi mit csinalna kezi valtoval, meg kiporgesgatlo nelkull, stb. ?? mind1 ezt csak Senna vedelmere.
Egyebkent mit csinaljon ha nem megy siman? Alljon be a sorba, akkor meg jonnek a hozzaszolasok hogy ''szokoevente 1x eloznek'', csak vonatoznak korbe-korbe. Semmi se jo nektek. :)
Üdv. -
tomcs
őstag
nekem az tetszett nagyon hogy a sebessegrekordot montoya csinalta hatso szarny nelkul :DDD
-
Cefa
senior tag
szerintem nem fog nyerni sumi bár annyiból örülnék neki hogy akkor egyértelműen ő lenne a legeredményesebb pilóta a földön.
-
Cefa
senior tag
Nekem tetszik az új forma 1
-
biker
nagyúr
azért montoya kitartása nem semmi...
minden 2. versenyen vagy egy schumacher, vagy egy ferrari üti meg....
schumi meg ismét bizonyította, agya semmi...
amikor nem sumi az elsö, hanem hátrébb van, olyankor kicsit állatként megy, és mindenkit felöklel...
jó, nem mindíg, de rendszeresen -
Superman
nagyúr
Na igen. Ez tényleg így van.
És hadd adjak hangot egy kicsit a Montoya fóbiámnak: utolsó előtti lett. Éljen!!!!
Da Matta is jobb helyen végzett (sokkal) és hát ő is Indy Car bajnok. Reménykedem benne, hogy ő jobb lesz, mint Monty. -
biker
nagyúr
éljen eccleston papa...
amennyire rossznak véltem sokadmagammal az uj szabályokat, annyira jó lett a futam!!! -
marcee
addikt
I Love This Game!
Főleg így! :D -
Peet
senior tag
Üdv Mindenkinek!
Épp most néztem az eredményhirdetését a versenynek és elég meglepő (Sumi nincs az első 3-ba), úgyhogy megfogom nézni az ismétlést.
Viszont észrevettem egy érdekességet!!!!
Eddig a Meclarennek szurkoltam de lehet átálok a Ferrarira, mert most láttam valami érdekes kis cimkét Barichello mezén.
Az a kis cimke nem más volt mint az AMD logoja!
Az AMD a ferrarit támogatja???????????????????????
Nem is tudtam!
Érdekes!
Csak ennyit akartam!
Cső!
:) -
DJ Mythos
aktív tag
Tudja valaki hogy hol lehet elolvasni az új szabályokat???
-
JFL
csendes tag
Baumgartner Zsolt nekem is furcsa kissé. Az egy dolog, hogy úgy beszél, mintha lassított felvétel hallgatna az ember, a nagyobb baj inkább az, hogy a tavalyi futamokon én szinte semmilyen használható megmozdulást nem láttam tőle. Persze lehet, hogy mindig rosszkor néztem a versenyeket, de én csak azt láttam, hogy valahol hátul autózik, előzni nem előz, csak úgy megy. Aztán meg nyilatkozza, hogy ''hát, problémáink voltak az autóval, meg a pálya is rossz volt, meg a többi versenyző is hátráltatott, de azért nem rossz ez a 18. hely.''
Mindegy, azért jó lenne, ha bejutna a Forma1-be, csak nem ártana még egy kis fejlődés. :) -
Zsiba
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Valamennyire igazad van, csak azt a mondatodat éreztem egy kicsit erősnek :))
-
Zsiba
senior tag
A szülői támogatás ahhoz kell, hogy elindulj és bent maradj ezen a pályán, végigjárd a ranglétrát. Ha tehetséges vagy, akkor már simábban bekerülsz a Formula 1-be.
De a gokartot csak meg kell venni, csak pátyolgatni kell az 5-6-7 éves kölköt és ezt az esetek 99%-ában a szülőnek kell megtennie.
Baumgartnernek nincs igazán támogatója (amire panaszkodik is), ami lehet, hogy azért van mert a nagy cégek sem látnak benne fantáziát, ezért max apuka pénzére számíthat... -
Satan-Claus
senior tag
Engem nem feltétlenül az zavar, hogy apuci befizette, hanem az, hogy tehetsége az sajna nincs, de emellett baromi büszke magár, hogy ő mekkora hatalmas versenyző. Elgondolkodtató, hogy az előző évi világbajnok csapattal csak sereghajtó tudott lenni, nála pirosbetűs ünnep, ha egy versenyen csak 3-szor pördül meg (természetesen ez mindig az ellenfelek hibájából történik, vagy mert szar volt az autó...), és szánalmas kis vergődése ellenére komolyan elhiszi, hogy van sansza az F1-ben. (Talán mint pályakarbantartó, vagy büfésfiú...)
Igen, picit irigykedem, de nem lenne semmi bajom akkor, ha annak ellenére, hogy a srácot apuci viszi a hátán, bravúros eredményeket érne el. (Vagy legalább néha célba érne, esetleg pontokat is szerezne.)
És ezt már csak halkan jegyzem meg, de szerentem van a fiúnál egy kis mentális defekt is. Talán inkább pszichoterapeutára kellene költeni azt a valag pébzt. :) -
habarcs
csendes tag
Azért Irvine nem gazdag családból került az F1-be...
Szerintem is béna Palik, és mostmár nem is üvöltözik úgy mint régen.
A verseny elején pár előzést észre sem vett, csak nyomta a süket dumáját.
Az RTL-en a németek jobbak voltak, bár ők is eléggé elhalkulnak ha MS
jól áll, tavaly a szezon felétől ott is lapos volt a közvetítés.
Szerintem Hajdú B. vagy a Játék határok nélkül műsorvezetője
(nem jut eszembe a neve vmilyen Gábor) lenne jó F1 kommentátor. -
Zsiba
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
''...a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...''
Azért ez kicsit durva! Ha én ilyet mondanék róla, biztos az irigység beszélne belőlem. Sajnos az van, hogy aki ebben a sportban akar érvényesülni, annak jó anyagi háttér és támogatás kell. Mit gondolsz, akik ma Formula 1-ben vannak (voltak) nem apuka pénzéből jutottak odáig (Prost, Senna, Schumacher, Montoya)??? Egyikük sem szegény családba született. Arról meg, hogy Baumgartner ilyen körülmények közé született arról igazán nem tehet. Ha lehetőségem lenne rá én is kihasználnám. Azért meg nem kellene így viszonyulni hozzá. Inkább örülni kellene, hogy valaki eljutott idáig és szurkolni neki. Az más kérdés, hogy mennyire tehetséges és mire viheti, de mindenesetre nem csak fekszik valami munka is mögötte, nem csak apuka pénze...
Na, bocs de e mellett valahogy nem tudtam elmenni szó nélkül... :D -
launcser
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
vigyázz az asszonyra, mert ha nem lesz ki most rááád?? :))
de te mért is nem indulsz f1-en?
300-al taxizol fel alá fehérváron
kenterbe vernéd a sok szánalmas tagot.. :D -
bLaCkDoGoNe
veterán
nyahahah...Palik rotfl. húgom amikor még rendszeresen nézte a forma1-et, majdnem egy egész füzetet teleírogatott ennek a motorizált zseninek az aranyköpéseivel :D
hihetetlen, hogy amőbázásból ilyen csavarokat lehet produkálni: Palik hungaroring-fejes meg szaharai buckalakó... lol!
amúgy az rtl klub igen ''ügyesen'' karol fel és próbál a torkunkon letunkolni egy-egy sztárnak kikiáltott sportolót (ez a Baumgartner gyerek, Palik és a Szahara meg Kokó is ide tartozik egy kicsit) -
mozso
senior tag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Ugy hivjak Weber Gabor. :) Tenyleg eleg jo fej, a PH hostol annak az oldalnak, amelynek a forumaba o is rendszeresen benez.
-
Satan-Claus
senior tag
Valószínűleg az asszony megkövezne, ha leírnám, hogy mi mivel dobtuk fel a tavalyi F1 futamok unalmasabb részeit, de azt garantálom, hogy a Paliknál szánalmas hülyeségeinél lényegesen jobb volt. :D
Az a tag egy balfék, a Baumgartner meg egy nyálcsorgató ficsúr, akit apuci befizetettet a nagyok gokartjára...(Komoly lelki rokonságot fedeztem fel egyébként kettőjük között: Mindketten kizárólag úgy érnek el jobb helyezeést futam közben, ha az előttük levők kiesnek...) Viszont a ''szakértők'' közt van egy srác (a fiatalabbik, nem a kopaszodó) aki tényleg sejt valamit a dolgokról. Kár, hogy nem engedik túl sokat szóhoz jutni.
És vannak nagyon jó sportriportereink. Én nagyon csípem pl. a Faragót. Ha kicsit beletanulna szvsz tízszer érdekesebben közvetítene, mint a Palik. -
JFL
csendes tag
Most lehet, hogy megköveztek érte, de nekem bejön Palik közvetítési stílusa. Nem azt mondom, hogy ő a legjobb, vagy hogy egyáltalán jó riporter, viszont akik helyette/mellette voltak eddig, azok szerintem mind rosszabbak. A mélypont természetesen Knézy volt, de ezt inkább hagyjuk is. :)
Én a magam részéről szórakoztatónak találom azt, hogy Palik folyton kiabál, teljesen egyértelmű dolgokat nem vesz észre, nem ismeri fel a versenyzőket, stb. Feldobja vele valamennyire a versenyt. Főleg a tavalyi évadot, amikor gyakorlatilag semmi nem történt, körbevonatoztak az autók, Schumacher győzött és jött a következő verseny. Ha már a pályán nem történik semmi, akkor legalább a riporter legyen olyan ember, aki szórakoztatja a nézőket, még ha sokszor nem is direkt csinálja. -
Edem
senior tag
Palik legnagyobb baromsága, hogy nem bírja felfogni, hogy a kanyarokban közelebb kerülnek egymáshoz az autók, majd az egyenesekben ismét növekedik a távolság. Ő ezt úgy fogja fel, hogy a kanyarokban az ''üldőző'' már majdnem utóléri a másikat, de az az egyenesben jobban megy. ;]
-
JC
tag
Nem tudom a többi futamon mire lesz jó az új szabálymódosítások, de az első futamnak jót tett. A többin majd kiderül.
A Palikot én sem szívlelem, inkább leveszem a hangot, szintén így vagyok a Knézyvel amikor focimeccet közvetit. Mind a kettő kommentárjától a hajamat tépem. Egyébként a magyar focit is utálom majd nézem ha meg tanultak focizni.
Visszatérve a a F1-hez a közvetítéskor ezt a sok fogadatlan prokátor is lelőném a stúdióban.
Nagyon favorizálják a Baumgartner (bocs ha rosszul írom, tősgyökeres magyar név) gyerköcőt, de előszőr bizonyítani a kellene és majd utána vigyorognia a kamerában (unszimpa a csávó). -
Den
veterán
én nem azt mondtam hogy olyat tegyenek oda aki még annyira sem ért a dologhoz mint palik. Nehogy már 10 millió magyarból palik legyen az aki a legjobban ért az f1-ez, és a legjobb szövege van. Szvsz ezrek vannak akik bemelegítés nélkül jobban csinálnák, és vagy 100 olyan lenne aki halál profin csinálná
-
JC
tag
Nem tudom a többi futamon mire lesz jó az új szabálymódosítások, de az első futamnak jót tett. A többin majd kiderül.
A Palikot én sem szívlelem, inkább leveszem a hangot, szintén így vagyok a Knézyvel amikor focimeccet közvetit. Mind a kettő kommentárjától a hajamat tépem. Egyébként a magyar focit is utálom majd nézem ha meg tanultak focizni.
Visszatérve a a F1-hez a közvetítéskor ezt a sok fogadatlan prokátor is lelőném a stúdióban.
Nagyon favorizálják a Baumgartner (bocs ha rosszul írom, tősgyökeres magyar név) gyerköcőt, de előszőr bizonyítani a kellene és majd utána vigyorognia a kamerában (unszimpa a csávó). -
vernyul
tag
Anno meg az M1-en volt az hogy kitettek a palikot a szezon vege elott aztan meg olyan sem volt a kozvetites mert aki kozvetitette az csak Igen ez kiesett itt egy elozes volt stb... igy nem lehet kozvetiteni meg ugyse ahogy a palik csinalja de en azon mar csak rohogok nem veszem komolyan nem er annyit
-
Den
veterán
Nem jelölöm be az újságban, meg nem készülök rá, de ha úgy jön ki akkor elkezdem nézni, bár ritkán nézem végig. Ennek csak egyik oka az unalmas verseny a másik az palik.
Szvsz, nem csak a ma aktív sportriporterekben kéne gondolkodni. Sajnos nagyon belterjes ez a világ, ezért nem nagyon jönnek új emberek, pedig lenne nem egy f1 fan aki mindent tud az f1-ről, és van egyénisége is, simán nézhetővé tudna tenni egy unalmas versenyt is ha a mikrofonhoz engednék. -
Den
veterán
ritka az az f1 futam amit végig bírok nézni, mert álltalában a felénél megunom, de amit mégis végignézek, annak álltalában a végét valamelyik német adón nézem, mertt egyszerüen, nem bírom elviselni palikot 1 óránál tovább. Szerencsétlen annyira nincs képben, ráadásulnem tud beszélni, csak vinnyog.... eh, sorscsapás. Az a gáz hogy túl fiatal, igy sajnos még évtizedekig ''élvezhetjük''. Annak örültem, hogy elindut a dakaron, reménykedtem hátha eltűnik a sivatagban....
-
vernyul
tag
Den azthittem hogy te nem nezed az F1-et ugyhogy nem ertem minek haborgsz itt vagy nezed mert akkor jogos. De mondj egy embert aki szerinted kozvetithetne a futamokat. Csak ne a Farkas Danielt mert az meg papirbol olvas mindent.
-
e-biza
őstag
szerintem a legrosszabbak a szakértök, akik annyit mondanak: ''Igen ez jo verseny volt'' vagy ''Igen láthattuk, hogy kicsuszott XY azért mert vizes volt a pálya'' vagy ''Igen nagy küzdelemnek lehetünk szemtanui, mert..'' ezek a szakértök :) Palik mókás, a sok baromságával, s van benne élet. Üvöltözik, s nem úgy mint a szakértök, akik úgy beszélnek mint anno a szinkrontolmácsok: ''Vigyázz bomba.-kijelento módban''
-
warmaster
aktív tag
Tényleg nem tud valaki valami sms szamot, ahol be lehet írni az RTL Klubnak, hogy váltsák le ezt a Palik palit, mert ha az idei éveben azt kell végighalgatnom, hogy gyönyörűen vezetett ezen a gyönyörű helyen, gyönyörűen, és hogy Corina Shumacher a Ralph-nak a flesége, én istenm bizony görcsöt kapok, ennél még a tavalí állandóan emlegetett pokoli is jobb volt.
u.i.
Legalább a Baumgartnert elfelejtették :)) -
róland
veterán
Ráadásul idénre megtanult váltani is. :DD
Jól tudom, hogy miatta tiltották be a teljesen automata váltók használatát?! :DD -
vernyul
tag
En is Raikönennek drukkoltam (Hajra McLaren) de igy se lett rosz a vegeredmeny:) Azt nagyon birtam amikor kiszoritotta a cipoarust a palyarol:DD
-
róland
veterán
Schumi, Raikönnen. :))
Ők legalább kellő tisztelettel vannak egymás iránt. Nem csak beszélnek, mint J.P.Montoya.
Kérem ültessék már a fiatal finnt is egy PIROS kocsiba. :DD Akkor lesznek szép versenyek. :DD -
Sidaries
őstag
válasz
Satan-Claus
üzenetére
Én bírom a Palikot, pont az ilyen ökörségei miatt. Végig lehet röhögni a futamot. :) Egyébként meg HAJRÁ MONTOYA!
-
Satan-Claus
senior tag
Ha már F1, akkor Palik. Reggel megnéztem a futamot a német RTL-en, aztán délután az RTL Klubon Palik úr vezényletével. Kár volt. :(( Már kezdett elhalványodni a tavalyi baromságai emléke, de most ismét rá kellett eszmélnem, hogy ez a fazon mekkora ökör. A kedvencem az volt, amikor azon örömködött, hogy Baricello Ferrarijának leszakadt bal első kereke egy véletlen csoda folytán ''visszatalált'' a kerékfelfüggesztéshez, és ott gurult tovább ahelyett, hogy elgurult volna. Ez ugye amiatt történt , mivel az kerekeket egy acél sodronnyal is rögzítik az autóhoz, nehogy levigye valaki fejét véletlenül a leszakadó abroncs. (Mint két éve pont ott Ausztráliában.) Az talán még elnézhető lenne, hogy ez a marha nem tud erről a megoldásról, de tökéletesen lehettet látni szabad szemmel is... És ez csak csepp a hülység tengerében. És ez a tag a Hungaroring elnöke, és a Dakar császára...:(
-
Atrox
tag
Nagyon jó, izgalmakkal teli volt ez a verseny. Most már kevésbé lehet megtippelni, hogy ki fog nyerni. Akkor lesz az igazi, amikor egyforma teljesítményű lesz minden csapat motorja. :)
-
Edem
senior tag
Csak annyit mondanék, hogy Renault RULEZ!!! :)
Jók voltak a camping ferrarik is, de nem hiszem, hogy ezzel divatot teremtenének az F1-ben. :DDD -
bdav
őstag
Nagyon kúlos volt ez a mai futam. Nem csak a végeredmény miatt (McLaren fan vagyok :)) Különben Raikonnent sajnálom. Ha nem is megy gyorsan a boxban, akkor is sumi elé jött volna vissza és akkor nyeri :))) Lásd amit sumival müvelt amikor az megpróbálta megelőzni :DD
-
Den
veterán
válasz
Superman
üzenetére
Hm, harmatos teljesítény... tavaly pl, a legjobb nem ferraris pilóta volt, ami figyelembe véve hogy a ferrarik nem igazán voltak egy súlycsoportban a többi autóval, nem rossz. Barichello, ha nem ferrariban ül, akkor valahol a mezőny végén kullogott volna, szal egyelőre nagyon úgy néz ki hogy montoya sumi után a második legjobb pilóta f1-ben, legalábbis a teljesítméne alapján. És elég szépeket csatázott sumival is (már amennyire f1-ben lehet szép csatáról beszélni)
-
Superman
nagyúr
Háát, az bizony lehetséges. ;] Egyetlen dolog: sok tehetséges pilóta, ha egy ilyen teljesen átépített Williams - BMW - t kapna, akkor nem olyan harmatos teljesítményre lenne képes, mint Montoya. Én eleinte nagyon is bíztam benne: aztán viszont rájöttem, hogy miféle pilóta ő.
-
Peet
senior tag
Most megy felvételről az RTL-en! Bocsi!
-
Superman
nagyúr
Räikönennek drukkoltam,mert ő nemcsak autózgatott, mint Montoya. Kicsit csalódott voltam pár körrel a vége előtt, hogy Montoyáé lesz - teljesen érdemtelenül - a győzelem, de aztán némileg igazságot szolgáltatott a verseny.
Jellemző egyébként, hogy Scumacher még sérült autóval is gyorsabb volt, mint Montoya. -
Peet
senior tag
Nem tudom tudjátok-e az Ausztrál Nagydíj végeredményét?
Forma 1, Ausztrál Nagydíj, végeredmény:
(Albert Park, 58 kör, 307.574 km)
1. David Coulthard (brit, McLaren) 1:34:42.124 (194.868 km/h)
2. Juan Pablo Montoya (kolumbiai, Williams) 1:34:50.799
3. Kimi Räikkönen (finn, McLaren) 1:34:51.316
4. Michael Schumacher (német, Ferrari) 1:34:51.606
5. Jarno Trulli (olasz, Renault) 1:35:20.925
6. Heinz-Harald Frentzen (német, Sauber) 1:35:26.052
7. Fernando Alonso (spanyol, Renault) 1:35:27.198
8. Ralf Schumacher (német, Williams) 1:35:27.869
9. Jacques Villeneuve (kanadai, BAR) 1:35:47.660
10. Jenson Button (brit, BAR) 1:35:48.098
11. Jos Verstappen (holland, Minardi) 1 kör hátrány
12. Giancarlo Fisichella (olasz, Jordan) 6 kör hátrány
13. Antonio Pizzonia (brazil, Jaguar) 6 kör hátrány
Feladta:
Olivier Panis (francia, Toyota) 31. kör
Nick Heidfeld (német, Sauber) 20. kör
Justin Wilson (brit, Minardi) 16. kör
Mark Webber (ausztrál, Jaguar) 15. kör
Cristiano Da Matta (brazil, Toyota) 7. kör
Ralph Firman (brit, Jordan) 6. kör
Rubens Barrichello (brazil, Ferrari) 5. kör
A leggyorsabb kör: Räikkönen 1:27.724
Az állás:
Pilóták:
1. Coulthard 10 pont
2. Montoya 8
3. Räikkönen 6
4. M. Schumacher 5
5. Trulli (olasz, Renault) 4
6. Frentzen 3
7. Alonso 2
8. R. Schumacher 1
Konstruktőrök:
1. McLaren 16 pont
2. Williams 9
3. Renault 6
4. Ferrari 5
5. Sauber 3
Aktív témák
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, 3-11. gen.
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- Samsung Galaxy S24 Ultra 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, beépített S Pen, Galaxy AI 12/256 GB
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB DeepCool CC560 Thermaltake 730W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest