Hirdetés
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Gaming notebook topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Plazma TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
Aktív témák
-
marcee
addikt
Én váltig meg vagyok róla győződve, hogy azért szántszándékkal nem olyan egyszerű elbaszni egy Formula 1-ess autót. Már egy személygépkocsit is igen nehéz széthajtani, nemhogy egy csúcstechnológiát felvonultató autócsodát.
Volt valaha egy videom a netről, amiben tesztpályán satugázzal pörgött néhányat a teszter e Modena 360-nal, a harmadik forduló után (40mp) úgy robbant fel a motor, hogy kb. 5 méter magasra szált a motorháztető.
Egymás után hússzor néztem meg, nagyon élveztem. ;] -
marcee
addikt
A jó büdös francba!
Azt sajnos lehetett sejteni, hogy Kiminek nem fog összejönni, annak nagyon örülök, hogy ilyen szorossá tudta tenni a pontversenyt, de hogy az a szerencsétlen Williams nem volt képes leverni a Ferrarit, az egyenesen vérlázító.
Azt vágjátok, hogy a német RTL-en a Nürnburgringen Sumit visszatoló 4 pályabírót éltetik, mint akik megnyerték neki a vb. címet?! :( -
marcee
addikt
Akkor egész jól válaszoltam, #1657-ben úgy hogy fogalmam sem volt mire gondolsz. (:D)
Sz'al pont nem így van, szándékosság, nyereségvágy, előre megtervezett leszúrás ''kicsit'' komolyabb büntit von maga után, mintha ha valaki beleszalad - maradjunk a példánál - a kezedben lévő késbe, ami baleset.
(szigoruan elvi síkon, mert mint fentebb írtam jelen esetben JPM-et is hibásnak tartom) -
marcee
addikt
A vicc az, hogy én eddig is elfogadtam, hogy a jelenleg legjobb pilóta, sőt lassan elhiszem, hogy a valahaélt. (a képességeit nem is szídtam soha)
De mit csináljak, ha nem szimpi a csávó? (még az öccsét is bírom)
Én speckó Sumi ellendrukker vagyok, drukkolok annak aki szimpi és meg tudhatja verni, meg annak aki szimp, de lúzer és elvezem ha be tud futni 10nek. -
marcee
addikt
Nekem Sumival az volt a kedvenc esetem, amikor tavaj vagy előtte vissza fújták a rajtbalesete miatt a rajtot Hochenheimben (tartalékautó, rajtrácsról). Azóta is röhögcsélek, amikor futkorásznak a pilóták a boxba, aztán tartalék autó helyett öltözhetnek utcaiba...
-
marcee
addikt
-
marcee
addikt
Azért nem tetszik, mert nem szeretem a Sumkót. Plussz a Ferrarit sem. A versenyt azt nagyon szeretem, és jó is volt a futam, de jobban örültem volna ha bárki más nyer. Én nem szurkolok igazán senkinek (talán csak a Minardi-nak!), és nem vagyok annyira elvakult, hogy ne lássam, hogy a nagyobbik Sumkó a legjobb pilóta, csak éppen nem szimpatikus.
Félre értettél azthiszem, a kritika a többi csapatnak szólt, hogyha már egyszer gyengébbek a pályán miért nem tudnak a box-ban, taktikában jobbak lenni?
Az elmúlt három évben a Ferrari szerelői talán ha 3x-4x hibáztak (pozició vesztő hibára gondolok, ebből kétszer idén, azt is Barichello-nak), ezzel szemben a többi ''élcsapat'' hibáját az összes ujjunkon nem tudnám megszámolni. -
marcee
addikt
válasz
bitfarkas
üzenetére
Attó vagyok kiakadva, hogy nem elég, hogy a Ferrari a legjobb autó (gyk.: motor+kasztni: a teljes konstrukció, de már nem sokáig remélhetőleg), de még a taktikájuk és a szerelőik is a legjobbak. :( Az pedig nem, vagy csak kevéssé pénzkérdés.
A Barichello-t meg a Culthard-ot szvsz ki kellene pöccenteni a csapataiktól, annyi a tehetség, de ők már nagyon rég nem murtatnak igazán érdemlegeset. -
marcee
addikt
Szerintem üdítő, hogy ez a Wéber Gábor némi háttérinfóval is tud néha szolgálni, átlátja a taktikákat és az ok-okozati összefüggéseket (legalábbis a Palknál én mindig korábban jöttem rá, hogy miről van szó, de a Wéber az jobb nálam :) )
Viszont a Palik poénkodása, félrebeszélése, ''stílusa'' kifejezetten hiányzott. :D -
marcee
addikt
I Love This Game!
Főleg így! :D -
marcee
addikt
Van egy olyan sanda gyanum, hogy nem nagyon fognak beválni az új szabályok: ez megint a két Ferrari bulija lesz! :O
Engem baromira idegesített, hogy az ismeretlen, de eltérő taktikák miatt nem lehet látni az erőviszonyokat.
Aktív témák
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Spórolós topik
- Okos Otthon / Smart Home
- Gaming notebook topik
- Yettel topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LEGO klub
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 188 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest