Hirdetés
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Ilyen se volt még: mégsem kell sok memória az új James Bond játékhoz
- Házimozi belépő szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Két 16 GB-os GeForce gyártását szüntette meg az ASUS
- Melyik tápegységet vegyem?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- A Micron szerint nem dobbantott a végfelhasználói piacról a Crucial eltűnésével
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Nekem a mostani riporterek sem tetszettek. Rohadt sok baromságot mondtak, és általában nem arról beszéltek, amit a tévében lehetett látni. Éppen megy egy előzés, ezek meg a statisztikákról beszélnek! Én szeretem, ha azt közvetítik, amit látok! Az egyik leghülyébb mondatuk valahogy így hangzott: '' Villnőv leszakadt első kereke az egyik pályabíró életét okozta''. És még sok ilyn van. Nem mondom, hogy a Palik a kőnig, de ők elég gyengén nyomták. Meg aztán a Knézy sem volt egy nagy űbermájszter, amikor ő kommentált. Nagy véletlen kellett ahhoz, hogy eltalálja az éppen látható versenyző nevét. Ráadásul nem is értett igazán hozzá. A Paliknak meg már van egy kevés háttértudása, meg tapasztalata is. Elég régóta ő közvetít.
A verseny meg rohadt izgalmas volt. Így, hogy nem Kultárd nyert, örülök. Bár jó lett volna, ha Fizikella nyer, vagy esetleg Frencennek sikerül valami. De így is jó volt. Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!
Arra azért kiváncsi leszek, hogy mit fogok ezek után álmodni!
Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- One mobilszolgáltatások
- Renault, Dacia topik
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Viccrovat
- Witcher topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- új, összeszerelt Razer Iskur V2 Fabric gamer szék
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- MacBook Pro 14 2024 M4 Pro, 24 GB RAM, 1 TB SSD Space Black 27% Áfás
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4325, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest