- Növelhetik VGA-nk túlélési esélyeit az ASRock tápjai
- Az In Win "lopakodó akváriuma" nem panaszkodhat a szellőzésére
- Máris kezeli a nem induló Socket AM5-ös alaplapjainak ügyét az ASRock
- A Sony szerint a PlayStation 5 konzolokat még nem érinti a memóriahiány
- A beérkező kérésekre figyelve frissítette North szériáját a Fractal
Aktív témák
-
Dalai Láma
őstag
Nekem a mostani riporterek sem tetszettek. Rohadt sok baromságot mondtak, és általában nem arról beszéltek, amit a tévében lehetett látni. Éppen megy egy előzés, ezek meg a statisztikákról beszélnek! Én szeretem, ha azt közvetítik, amit látok! Az egyik leghülyébb mondatuk valahogy így hangzott: '' Villnőv leszakadt első kereke az egyik pályabíró életét okozta''. És még sok ilyn van. Nem mondom, hogy a Palik a kőnig, de ők elég gyengén nyomták. Meg aztán a Knézy sem volt egy nagy űbermájszter, amikor ő kommentált. Nagy véletlen kellett ahhoz, hogy eltalálja az éppen látható versenyző nevét. Ráadásul nem is értett igazán hozzá. A Paliknak meg már van egy kevés háttértudása, meg tapasztalata is. Elég régóta ő közvetít.
A verseny meg rohadt izgalmas volt. Így, hogy nem Kultárd nyert, örülök. Bár jó lett volna, ha Fizikella nyer, vagy esetleg Frencennek sikerül valami. De így is jó volt. Az viszont tényleg szar, hogy nem tehetnek fel ilyen helyzetben full esős gumit!
Arra azért kiváncsi leszek, hogy mit fogok ezek után álmodni!
Aktív témák
- PlayStation 5
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sapphire B650M R7 8700F 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB CM MasterBox 5 fehér 750W
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs