Hirdetés
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Elképesztő lemaradásban van az aktuális Loongson CPU-család
- RAM topik
- Milyen videókártyát?
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
Üdv, kérlek segítsetek!
4 hónapja vettem egy AGP-s MSi 7600 GS-t 256 ddr stb, istenien ment a gépemben (sempron 2800+ stb -> ha fontos akkor adatlapon megtudjátok nézni, hogy mien gépbe raktam be)
Tehát a gép csodásan ment, miután egy hete új winyó miatt rendszert telepítettem, feldobtam sorrendben a dolgaimat (minimum 40 op-ot telepítettem hasonló kondícióban megjegyzem stabilan mentek mindig)
a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.
Gondoltam újra teszem, hátha az xp a hibás... újratettem és kiváncsiságból indítottam egy filmet az új szűz rendszerren, volt amit kodek hiányába nem, de volt amit csodálatosan játszott... gondoltam tök jó akkor telepítek megin.
Óvatosságból lépésenként mindig ránéztem a filmre bármit is raktam fel. ki is bukott a dolog, mert amint feltettem a 7600 gs driverét nem volt jó.
eddig a cd-n lévő drivert használtam ezért kipróbáltam a legújabb nvidia drivert, azzal ugyan ez a hiba.
Szerintetek mi a hiba? Még annyit, hogy az nforcedriverek közül én nem tettem fel aGART ot, gondoltam utánna nézek, látom valami grafikus dolog, okozhat hibát a hiány? Más ötlet?
Kérlek Segítsetek nekem, köszönöm előre is...

Új hozzászólás Aktív témák
- Specifikus előnnyel hirdeti az AMD a Ryzen 7 9850X3D-t
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Temu
- Egymillió műholdból építene a SpaceX adatközpontot
- OLED TV topic
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Sapphire Nitro+ RX 5700 XT 8GB Garanciával!
- Palit GeForce GTX 1060 Dual 6GB GDDR5 192bit Videokártya
- Gigabyte RTX 5070 Ti AERO OC - Garancia 2029.01.06-ig +1 év gyártói garancia
- GIGABYTE GeForce VISION RTX 3070 8GB OC GDDR6 256bit LHR (GV-N3070VISION OC-8GD 2.0) Videokártya
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER ICE / ÚJ BONTATLAN // Számlás + 3-év GARI + Adásvét / Magánsz
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- HP Dell, Fujitsu, üzleti kategóriás notebook kiárusítás - frissítve: 01.03
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- 206 - Lenovo Legion Slim 7 (16IRH8) - Intel Core i7-13700H, RTX 4060
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.