Hirdetés
- Bemutatkozik a slim billentyűzetekre való, ujjainkat vezető PFF kupakprofil
- Tavaszig befut az Intel feltápolt csatamágusa, de a játékosok nem fognak örülni
- Kell-e a korlátlan mobilnet, vagy luxusból égetjük a pénzt?
- Híres és hírhedt processzorokkal számol le az Intel
- Neked az algoritmus mondja meg, hogy ki vagy
Új hozzászólás Aktív témák
-
bigskull
tag
Üdv, kérlek segítsetek!
4 hónapja vettem egy AGP-s MSi 7600 GS-t 256 ddr stb, istenien ment a gépemben (sempron 2800+ stb -> ha fontos akkor adatlapon megtudjátok nézni, hogy mien gépbe raktam be)
Tehát a gép csodásan ment, miután egy hete új winyó miatt rendszert telepítettem, feldobtam sorrendben a dolgaimat (minimum 40 op-ot telepítettem hasonló kondícióban megjegyzem stabilan mentek mindig)
a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.
Gondoltam újra teszem, hátha az xp a hibás... újratettem és kiváncsiságból indítottam egy filmet az új szűz rendszerren, volt amit kodek hiányába nem, de volt amit csodálatosan játszott... gondoltam tök jó akkor telepítek megin.
Óvatosságból lépésenként mindig ránéztem a filmre bármit is raktam fel. ki is bukott a dolog, mert amint feltettem a 7600 gs driverét nem volt jó.
eddig a cd-n lévő drivert használtam ezért kipróbáltam a legújabb nvidia drivert, azzal ugyan ez a hiba.
Szerintetek mi a hiba? Még annyit, hogy az nforcedriverek közül én nem tettem fel aGART ot, gondoltam utánna nézek, látom valami grafikus dolog, okozhat hibát a hiány? Más ötlet?
Kérlek Segítsetek nekem, köszönöm előre is...

Új hozzászólás Aktív témák
- norbx: Számítógép.hu
- Bakelit, Vinyl lemezjatszó
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Elektromos autók - motorok
- Hivatalosan is továbbmegy az EU-nál a Stop Killing Games kezdeményezés
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- World of Tanks - MMO
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.