Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bigskull

tag

Üdv, kérlek segítsetek!

4 hónapja vettem egy AGP-s MSi 7600 GS-t 256 ddr stb, istenien ment a gépemben (sempron 2800+ stb -> ha fontos akkor adatlapon megtudjátok nézni, hogy mien gépbe raktam be)

Tehát a gép csodásan ment, miután egy hete új winyó miatt rendszert telepítettem, feldobtam sorrendben a dolgaimat (minimum 40 op-ot telepítettem hasonló kondícióban megjegyzem stabilan mentek mindig) :B a mostaninál azomban történt valami, mire felküzdöttem mindent és filmet szerettem volna nézni a médiaplayer iszonyat belassult bedarálta a gépet kilépni nagyon lassan akadozó egérrel lehet, még olyan is van hogy a feladatkezelő 100% megy pedig semmi nem fut egy totalcommanderen kívül. próbáltam egy nagyon egyszerű de atombiztos mplayer névre halgató kis progit, ott a hangot nyomta, de kép semmi, egy underground 1 et indítottam gyorsan hamar az megy.

Gondoltam újra teszem, hátha az xp a hibás... újratettem és kiváncsiságból indítottam egy filmet az új szűz rendszerren, volt amit kodek hiányába nem, de volt amit csodálatosan játszott... gondoltam tök jó akkor telepítek megin.

Óvatosságból lépésenként mindig ránéztem a filmre bármit is raktam fel. ki is bukott a dolog, mert amint feltettem a 7600 gs driverét nem volt jó.

eddig a cd-n lévő drivert használtam ezért kipróbáltam a legújabb nvidia drivert, azzal ugyan ez a hiba.

Szerintetek mi a hiba? Még annyit, hogy az nforcedriverek közül én nem tettem fel aGART ot, gondoltam utánna nézek, látom valami grafikus dolog, okozhat hibát a hiány? Más ötlet?

Kérlek Segítsetek nekem, köszönöm előre is... :R :R

Új hozzászólás Aktív témák