Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
hammered
csendes tag
Az a baj ezekkel a különböző foobar configokkal hogy számomra sok felesleges dolog van benne.Pl én kifejezettem nem szeretem a rate,lyrics és az ezekhez hasonló + dolgokat.Nemtom ki milyen minőségű mp3,flac stb zenét hallgat de nekem ne irogasson a plug-in az id-tag be mert akkor crc-s lesz ezek után a file.Ha véletlen hibás mp3-at szedek le valahonnan akkor az megy a kukába.Való igaz hogy szép skineket lehet látni és bosszantó hogy nem találok kedvemre valót a sok közül mert mindenki 1 alap configot babrál és azokat mutogatja.Így marad az alap fapados külső átalakítása...
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4022
- 0% THM 4 havi részlet beszámítás! 5060Ti/5070/5070Ti/5080/5090 videokártyák készletről KAMATMENTESEN
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Alphine Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3024
- Ritkaság! 17" Dell XPS 9720 - i7 12th gen 27% Áfás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest