Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• TRob1

veterán

válasz Kékes525 #3393 üzenetére

Bocs de elég gyökér hasonlat egy szoftverhez... Ez akkor lenne jó, ha kapnál egy pl. esőkabátot ami arról híres, hogy nem tudnak benne elütni. Te meg elhiszed és nem nézel körül. Na az esőkabát a vírusírtód...
    Ha nem tudnád, az általatok kedvelt vírusírtónak csúfolt valamik eléggé beépülnek a rendszerbe. Tehát elég sok rést nyitnak. Akkor nem nyitnának, ha jobban ismernék a rendszert, mint maguk az MS-ék. De még ők sem tudják megfelelően befoltozni, hogy tudná egy idegen cég...
    nem egyszer volt rá példa h olyat megkap egy x vírusírtóval "védett" gép, amit a másik meg nem. És nem egy "védett" gépet kellett már rendberaknom. Erről ennyit. De hiszel amit akarsz, én meg tudom amit tudok, és én tapasztalok, te meg csak hiszel.
    És pont itt a lényeg: Tartsd be a "közlekedési szabályokat". És akkor az esőkabátod nélkül is megúszhatod. Ha nem tartod be, akkor meg vele sem. Sőt, mivel Te elhiszed a sok baromságot, reklámszöveget, fizetett listákat/teszteket...stb, az "esőkabátoddal" inkább rábaxol, mint nélküle.

Új hozzászólás Aktív témák