Hirdetés
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Házimozi belépő szinten
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Visszavont videó árulkodik az új Steam Controllerről
- Google Chromecast topic
- Apple MacBook
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cs1csó
titán
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez eddig kimaradt, pedig itt motoszkált bennem, most tudtam egy újraindítást csinálni vártam pár percet, majd kikapcsoltam az Avast Free-t és láss csodát azonnal megnyílt, tehát az Avast Free a ludas, köszönöm a tippet!
(Végül megnyugodtam, mert azt hittem valami egyéb gond van akár a programmal akár a Windows-zal de csak az Avast Free fogja kicsit gépbekapcsolás utáni első megnyitáskor.
Na csináltam még egy tesztet: bezártam a Foobar-t majd visszakapcsoltam az Avast Free-t és megnyitottam a Foobar-t, lassan nyílt meg, gondolom mivel az Avast Free szemszögéből - hiszen az előbb ki volt kapcsolva - ez volt az első megnyitása.
Új hozzászólás Aktív témák
- A Kindle-botrány röviden — a digitális tulajdon vége
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Autós topik
- Házimozi belépő szinten
- Parkside szerszám kibeszélő
- OLED monitor topic
- Gaming notebook topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kihagyja a következő GPU-generációt az Intel?
- További aktív témák...
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, EA, Xbox stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Tavaszi RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E5550, E5570, 5590, 5500, 5501, 5510, 5520 / SZÁMLA + GARANCIA
- AKCIÓ! ASRock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB Zalman T3 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest