Hirdetés
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Visszatér a legjobb Expertbook
- CES 2026: A legjobb volt, az is marad? Itt a Zenbook A14 második generációja
- CES 2026: akár játszhatunk is az Acer RGB lézerprojektorával
- Iterálunk, iterálunk? DeepCool AK700 Digital processzorhűtő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple MacBook
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Egér probléma
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Sziasztok!
Remélem valaki tud segíteni. Win 7-et használok, optikán van bekötve az erősítő, a játékok miatt pedig be van kapcsolva a DTS Connect / DTS Interactive 5.1. (filmeknél a VLC megoldja, simán kitolja helyette a DD / DTS hangsávot az optikán ennek ellenére... ezért is gondolom, hogy megoldható amit szeretnék)
Hogy tudom beállítani a Foobart vagy mi kell bele ahhoz, hogy (a VLC-hez hasonlóan) megkerülje a hangkártya beállítását, és PCM-ben tolja ki a hangot az optikán?
A kiválasztott kimenetem a "Realtek digital output" (Primary, null és az USB-s hangfal ami még választható, több nincs is a listámon). A probléma ezzel így most, hogy átmegy a hangkártya encoderén is a file, ami szépen belenyúl, és a végén az erősítő Dolby Proligoc-nak érzékeli, ezzel a körrel pedig elcseszve a hangot (nincs épp tökéletes hallásom, de még én is észreveszem, hogy ez így nem jó).Ami fura, hogy régen, több frissítéssel, és talán driver frissítéssel ezelőtt az erősítő PCM-et írt néha a zene esetén (vagy még az előző alaplapom volt? :S ...DTS Connect ott is be volt kapcsolva a játékok miatt), és úgy teljesen jó volt a hang.... illetve értelem szerűen semmi másnak nem volt akkor hangja amíg szólt a zene, mert kisajátította magának a kimenetet. Ezt szeretném újra elérni, de nem sikerül.
Tömören: Mit csináljak a Foobarral ,hogy megkerülje a hangkártya driver beállításait, és PCM-ben tolja ki a hangot az optikán direktben? ( tudom, hogy ilyenkor semmi másnak nem lesz hangja a gépen, amíg zenét játszik, mert lefoglalja a kimenetet, de ez nem probléma nekem )
Szerk: Közben frissítettem a Foobart a legújabbra, hátha... na, most már DTS-t ír az erősítő a lejátszásnál, de így is szétszórja a hangot az 5.1-re a hangkártya ( bár a prologicnál minden jobb
), de így sem az igazi, a sima PCM sztereot kéne elérni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Újévi áron! :)
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eladó XpertVision GT 1030 Silent 2GB videokártya
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 Fe
- Apple iPhone 13 128GB,Vodafone,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), de így sem az igazi, a sima PCM sztereot kéne elérni.