Hirdetés
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen videókártyát?
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
-
roPHka
senior tag
-
tildy
nagyúr
válasz
Akheron #3884 üzenetére
natúrban szoktam ennia rizst, nem is tudom ki az a (na inkabb visszafogom magam magam) aki olajat rak rá.
Viszont én nagyon rá vagyok kapva a csirkemellre.
Edzés úgy néz ki mostanában, hogy 45 perc tekerés hipoxytrénerben (fordulat hatvan-hetven közt, pulzus eleinte 130-140, sajna a vegefele mar 160) , majd egy ora edzes mell/karra vagy hát/vállra.
Gyakori etkezes nincs. 3-4 sz3r naponta.
Egyebkent a kaja az edzeshez van utemezve:
edzes elott 2 órával (du. 4 ) muszáj ennem valami szénhidrátot, különben elájulok a hipoxyban(Első alkalommal igy jartam 32 perc bringa utan). Ez általában vagy egy pogi, vagy valami muzliszelet.
Edzes utan pedig kizarolag feherjedus kajak johetnek, fel kilenckor. Ez altalaban kefires tojassalata vagy kefires uborka surimivel vagy csirkemellel.
[Szerkesztve] -
fLeSs
nagyúr
válasz
Akheron #3884 üzenetére
már írtam a múltkor is, hogy ha vki nem mozog (nem használ energiát), akkor a rizst nem árt hanyagolni, ugyanis sok benne az energia. Tildy nő, ráadásul valszeg lassú az anyagcseréje. fitnesses illetve testépítő csajok férfiakhoz képest nagyon alacsony kalóriával (1500, max 2000) és ch-val szoktak fogyasztani a versenyekre.
-
tildy
nagyúr
válasz
Akheron #3881 üzenetére
Mit iszok? Bubis víz , meg tejeskávé édesítőszerrel.
Barnarizs mellé pácolt sült csirkemell, olaj nélkül ->ez általában a vacsi. illetve van , amikor tojássaláta (főtt tojás +kefír) van vacsorára. Napközben fél adag rizs, fél rántott/ párolt, sült csirkemellfilé.
Reggeli ha van :pogácsa+kaukázusi kefír. Napi 5szöri evéskor is visszajöttek fél -1 év alatt a kilók.
Így most maradoka 3nál. -
fLeSs
nagyúr
válasz
Akheron #3876 üzenetére
már emléxem, te vagy az a vega a gyúrós topikból. sztem te nem tartozol bele az ''átlagemberek'' csoportjába amiről itt szó volt.
ha nem ennék húst akkor az nekem is napi mínusz 500 ft-ot jelentene.
az ilyen magok és hüvelyesek tényleg olcsók, de a zöldségek és gyümölcsök ilyenkor nagyon drágák szvsz. 1 kiló pari 5-700 ft, 1 kg paprika 6-800 ft, 1 kg kígyóubi 5-700 ft, kapják be (csak mert ezeket eszem minden nap és a hús mellett ezek drágítják meg jelentősen a kajálásomat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Politika
- Micro Four Thirds
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hobby rádiós topik
- Musk, X, a deepfake-törvény és a szólásszabadság
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest