- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Nem követi az NVIDIA dupla pontosságra kialakított modelljét az AMD
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Na hát 31L-ről elstartolva ott csak 12-15 FPS között mozgott, a levegőben felment gyorsan 20 fölé, nagyon sok házzal és mindenfélével. Aztán keresztfalon forgolódtam, fotóztam, 15-20 FPS között kattogtattam, mire nagyon diszkréten kilett az FS és a hibaüzenetben tájékoztatott, hogy indítsam újra a játékot gyengébb beállításokkal mert "out of memory". Konkrétan nem bosszant, mert mint mutattam igen csúcsra húzott grafikával toltam azt hiszem az egyik legrészletesebb fizetős géppel és a szgépem azért nem annyira csúcs, de nagyon tetszett, hogy semmi kifagyás meg kékhalál hanem korrektül tájékoztatott. Az autogent fogom kicsit lejebb venni és holnap újrarepülöm.
Ha holnap meg tudom venni ezt a rohadt 747-est (merthogy a 767 szintén baromi drága, de annyira nem tetszik mostmár mint a 747), akkor szerintem tolok is egy Bp-New Yorkot szombaton és megnézem hogyan dolgozik a kis szgépem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tovább tarthat a memóriakrízis, mint gondolnánk
- Motorola Moto Watch – még nem teljes a kör
- iPhone topik
- Milyen program, ami...?
- PlayStation 5
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G2 SFF brand - i7 6700 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB W10
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion Pro 5 WQXGA GAMER notebook - i9 14900HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 8GB
- LG 32G810SA-W - 32" IPS Smart - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 13 M1 8GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! LG UltraGear 27GR93U-B 27 144Hz UHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air 5 13' 128GB (2029.02.09-ig Garancia) Csak kibontva volt, Aktiválatlan!
- 2db Kolink kontinium 1200w platinum
- Xiaomi Mi Note 10 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest