- Fujifilm X
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- Kompakt vízhűtés
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Nagyon meggyőző közösségi klienst kapott a GeForce Now
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia,
Ez csak az FSX-es kiegészítőkre fenntartott hely, csak nem írtam, emiatt félreérthető volt. Elnézést. Kénytelen vagyok a sok teszt miatt mindent (FS9+külön partición a kiegészítők, ugyanez FSX-nél is) tárolni. Szóval eszmbe nem jutott volna, hogy kiegészítőkre nem elég 150 giga. Ehhez képest valahol olvastam, hogy az NL2000-ből készül a V4, FSX kompatibilis lesz és kb 100 giga körül várható.
Persze ezek csak pletykák, ki tudja mekkora lesz a végtermék, de azért ez nagyon beteg szám, ha azt nézem, hogy egyetlen kiegészítőről van szó.De már eldöntöttem, hogy elkerülendő a tárhely problémákat veszek egy komolyabb NAS-t és oda pakolok mindent.

Nálam sajnos vannak - észrevehető - késések a textúra betöltésnél (leginkább az összetetteb photo sceneryknél) , de ez valószínű a monitorozó program miatt van, ami a háttérben fut a bétateszt alatt és az is igaz, hogy valószínű már kevés a 4 giga memóriám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox Series X|S
- Fujifilm X
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Starlink
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szomjan halunk, míg az AI dolgozik
- Mi lesz a Facebook fiókoddal, ha meghalsz?
- További aktív témák...
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4355
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- NAGYKER ÁR!Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 8GB 512GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ezek csak pletykák, ki tudja mekkora lesz a végtermék, de azért ez nagyon beteg szám, ha azt nézem, hogy egyetlen kiegészítőről van szó.