Hirdetés
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen egeret válasszak?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Apple MacBook
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cypresss
senior tag
válasz
AirBooms
üzenetére
Szia,
Ez csak az FSX-es kiegészítőkre fenntartott hely, csak nem írtam, emiatt félreérthető volt. Elnézést. Kénytelen vagyok a sok teszt miatt mindent (FS9+külön partición a kiegészítők, ugyanez FSX-nél is) tárolni. Szóval eszmbe nem jutott volna, hogy kiegészítőkre nem elég 150 giga. Ehhez képest valahol olvastam, hogy az NL2000-ből készül a V4, FSX kompatibilis lesz és kb 100 giga körül várható.
Persze ezek csak pletykák, ki tudja mekkora lesz a végtermék, de azért ez nagyon beteg szám, ha azt nézem, hogy egyetlen kiegészítőről van szó.De már eldöntöttem, hogy elkerülendő a tárhely problémákat veszek egy komolyabb NAS-t és oda pakolok mindent.

Nálam sajnos vannak - észrevehető - késések a textúra betöltésnél (leginkább az összetetteb photo sceneryknél) , de ez valószínű a monitorozó program miatt van, ami a háttérben fut a bétateszt alatt és az is igaz, hogy valószínű már kevés a 4 giga memóriám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Androidos tablet topic
- Formula-1
- World of Warships
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Horgász topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Eladó Gamer számítógépem.
- Honor 90 Lite 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- OnePlus 15 16/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Verhetetlen áron!Gamer PC i7-14700K / RTX 5070 / 32GB / 1TB NVMe - Beszámítás
- Logitech PRO X SUPERLIGHT 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF brand számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD UHD630 250W WIN11
- Dell Latitude 7280,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4, 128GB SSD,WIN11, 2 KAMERA
- iPhone 13 512GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB / WD19TBS / WD22TB4
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Persze ezek csak pletykák, ki tudja mekkora lesz a végtermék, de azért ez nagyon beteg szám, ha azt nézem, hogy egyetlen kiegészítőről van szó.