Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
wollnerd
aktív tag
Végül is igen, az állandó statikus zaj csak akkor nagyon hallatszik aktív freq mellett, ha még nincs beindítva a motor pl. C172-ben, de azért üresben járó motornál is jobban feltűnik nekem, de állandóan van a szimulátorban, akkor is amikor csend van a ATC részéről. Bug? Tovább játszadoztam a hangcsúszkákkal a hangbeállításokkal, pl. környezeti hangerőt is levettem, így még jobb számomra.
"hozzád vagy a többi körzeten belüli géphez beszélnek"
Akkor az nem bug hogy a szimben az összes repcsinek atc kommunikációját is hallom adott freq-án? A való életben is meg kell (kénytelenek) hallgatniuk a közelükben lévő repcsikhez kötődő kommunikációt a pilótáknak és így mindig figyelniük kell a callsing-re?
Új hozzászólás Aktív témák
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Star Trek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Cyberpunk 2077
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Posta, csomagküldés
- Milyen egeret válasszak?
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- További aktív témák...
- AMD Ryzen Threadripper 1950X
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Szép! Lenovo ThinkPad P15 Tervező Vágó Laptop -50% 15,6" i7-10850H 64/512 QUADRO T2000 4GB
- NVIDIA GeForce RTX 3070 Founders Edition (ingyéfox)
- AKCIÓ! GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 32GB RAM 1TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest