Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED TV topic
- Külső merevlemezek - USB, eSATA, FireWire HDD
- Kompakt vízhűtés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Mobilarena témák
GAMEPOD témák
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
Úgy tűnik, ez végre rendesen támogatja a multi core CPU-t. Bár nem tudom, meddig, remélem nem csak ilyen 3-4 magig képes skálázódni, mint sok más progi. Egy ilyen címhez nagyon kell, hogy minden erőforrást képes legyen kihasználni. Főleg a csúfosan gynge FSX után (mármint performance téren csúfos).
Jadro
Én még pont ezért hagyom meg az FSX-et is. VFR-ben elleszek az új szimmel egy darabig, de komolyabb utakat még FSX-ben fogok menni, mert ott vannak profi gépek és rendes AI traffic. Ha nincs AI forgalom körülöttem, nekem már döglött a hangulat, különösen a nagyobb reptereken.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GL.iNet AXT1800 (Slate AX) - Vadiúj Wi-Fi 6-os mini router, VPN-re is ideális
- ASUS ROG Strix GeForce RTX 4090 BTF 24GB GDDR6X Graphics Card
- Bomba ár! MacBook Pro M1 14" 2021 - M1 Pro I 16GB I 512GB SSD I OS X Sequoia I Cam I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Üzleti előfizetők hirdetései
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest