Hirdetés
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Na, nagy vergődések után kiderült, hogy a telepítőlemezem rossz és ezért áll le telepítés közben. A hétvégén végre felkerült a januári-új gépemre az FSX.
Be kell vallanom, hogy én egyenlőre csak hülyéskedésre tudom kb. használni, mert a VA, akinek repülök olyan dolgokat ''ír elő'' vagy akár csak javasol, hogy azok még közel nincsennek meg FSX-hez. Pl. PMDG vagy AS. Sebaj, azért mókázni jópofa vele, főleg az Egyesült Államok területén lévő scenery-k közelében.
Vistáról csak annyit, hogy gyorsan felraktam azt is (gondoltam fusson akkor jobban az FSX is) és a NVIDIA legújabb drivere még összeomlott az FSX alatt, merthogy én 2 monitorral játszom. Ezek után tudtam meg, hogy a Vista még nagyon hiányos driverekben. Gyors uninstall és most megint XP SP2 szolgálja a hazát.
Én (is) annyiban cáfolom meg azokat a híreszteléseket, hogy az FSX-re majd 2 év múlva jönnek ki a megfelelő gépek, hogy nagyon szépen fel vannak tolva a csúszkák és teljesen kellemesen játszható. Ellenben az 1 giga RAM tuti kevés. Nekem anno 2 volt és tudom, hogy a RAM-ban jobb a több...
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- One mobilszolgáltatások
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Gran Turismo
- Mikrotik routerek
- A Windowst és a macOS-t is váltaná a Google Aluminium OS
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Új DELL UltraSharp U2722DE 27" monitor QHD LCD IPS 27% ÁFÁs
- Apple iPad Pro 12.9 4.Gen (2020) 94% (1év Garancia) + Ajándék tok
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- LG 65C5 - 55" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen8 CPU
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest