Hirdetés
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Apple asztali gépek
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- TCL LCD és LED TV-k
- "Krémes" kopogással és pajkos külsővel hódítana a Yunzii klaviatúrája
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
aviator
tag
Sziasztok!
A következő problémával kapcsolatosan kérném a segítségeteket:
Core i3 2120-as processzorom van egy ASUS P8H67-M alaplapban, Radeon 6850 VGA-val és 12 giga rammal. Ezt a konfigot egy hetes kemény munkával nagy nehezen alkalmassá tettem az FSX élvezhető futtatására, ami stabil 20 FPS-t jelent bármilyen körülmények között. Ehhez a processzor olyan 80-90%-os terhelésen, a VGA kb. 60%-os terhelésen dolgozik.
Ma sajnos elkövettem egy nagy hibát, nem tudván semmit a tuningolásról belepiszkáltam a BIOS-ba, hátha valamit ki tudok sajtolni még a prociból. A művelet nem sikerült ezt újraindításkor ki is írta, majd ezután valahogy automatikusan betöltötte a BIOSba a gyári beállításokat. (Load optimized defaults). Ennek hatására ugye minden visszaállt a gyári értékekre, amire emlékeztem hogy más volt beállítva azt visszacsináltam. A Windows-ba belépve elkezdett telepíteni mindenféle drivereket, IDE ATAPI, CD-ROM stb.
A legnagyobb problémám azonban az, hogy amióta ez megtörtént az FSX futása közben a processzor 100%-on kikoppan és nem is hajlandó onnan lemászni, ennek eredménye pedig az, hogy futás közben 10-20 másodpercenként 2-3 másodpercre megáll a kép majd ugyanonnan folytatódik tovább. Így viszont már élvezhetetlen.Mitől lehet ez, mi állítódott el, hogyan állíthatnám vissza a BIOS-reset előtti állapotokat?
Üdv
Ádám
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobil flották
- Döbbenetes csörte zajlott le az AMD és a SemiAnalysis között
- iPhone topik
- Megérkezett Európába az Oppo vékony órája
- Formula-1
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone-t használók OFF topikja
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256GB Cream használt, karcos kijelző 6 hónap garancia
- Apple MacBook Pro 13 (2020) M1 8GB/256GB használt, megkímélt 90% akku (399 ciklus)
- DELL LATITUDE 7330 /i5-1245U/16GB/256 GB SDD/13.3/FHD/IPS/Garancia/
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest