Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple asztali gépek
- Micro Four Thirds
- Milyen egeret válasszak?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
-
PROHARDVER!
Microsoft Flight Simulator (MSFS vagy FS) és Prepar3D (vagyP3D) összefoglaló:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Én nem úgy értettem, hogy a Tiédnél bitangabb gépet!
Úgy értettem, hogy az enyémet meghúzni ha vennék bele friss RAM-ot és lapot (azért nálam az a kettő vagy 3 éves már).X-Plane-t én még nem is probáltam de az tuti, hogy be kell még nekik hozni egy pár év lemaradást ez minden játéknál (vagy éppen más területen) így van. Ami biztos, hogy ha valóban komolyan veszik azt, hogy ők most megcsinálják a tutit és sikerül az FS hiábiból tanulva egy teljesen úgy felépítést kreálniuk (ahogy Te is írtad a motort), akkor nagyot fognak tudni alkotni. Ami kérdés, hogy feccölnek-e bele ennyi energiát, merthogy azért a polgári szimulátorok nem annyira kelendőek mint pl. egy arcade szimulátor vagy lövöldözős.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos autók - motorok
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Jövedelem
- OLED TV topic
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Szolnok és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Suzuki topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPad Air 13 (7. gen) 128 GB, Wi-Fi, Asztroszürke Bontott nem használt.
- PNY GeForce RTX 5060 Ti 16GB EPIC-X RGB Overclocked, Triple Fan
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB white titanium fehér titán független Apple 2 év garancia ajándék tok
- szinte új 13 hüvelykes MacBook Air M4 512GB SSD midnight éjfekete Apple 3 év garancia
- új aktiválatlan Apple Watch SE 3 GPS 40mm csillagfény alumíniumtok Apple 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- RAPOO 7100P 1000DPI optikai rádiós 5GHz egér
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Modern 15 FHD IPS Ryzen5 7530U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Graphics Win11 Garancia
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Úgy értettem, hogy az enyémet meghúzni ha vennék bele friss RAM-ot és lapot (azért nálam az a kettő vagy 3 éves már).