- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Videós, mozgóképes topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Philips LCD és LED TV-k
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
-
PROHARDVER!
Ide várunk:
- minden saját tapasztalatot/tesztet, észrevételt a már megvett, és használatban lévő SSD-vel kapcsolatban, illetve mindenféle, megbízható forrásból való cikket/tesztet/érdekességet.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauserjoci
csendes tag
Sziasztok.
120gb-os Kingston ssd now v300as ssd-m van körülbelül 3 hónapja. Az elején nem volt vele semmi gond, nagyon gyors volt. Olvastam cikkeket a "beüzemeléséről" (trim, partíció stb), mindent megcsináltam, jól működött. Azonban az utóbbi időben észrevettem, hogy iszonyat lassan indul be a windows. Újratelepítettem, megint nagyon gyors lett, és most megint nagyon lassú...Eddig másodpercek alatt készvolt az összes induló program betöltése, most szerintem egy izmosabb winyó lenyomja. üdvözlő képernyőtől 20-30mp is lehet kedvétől függően, mire minden a helyére kerül. Utána, ha felállt a rendszer már viszont gyorsan indulnak a programok, 1 játék, a battlefield 3 van rajta, azis nagyon gyorsan betölti.Amire esetleg gondolni tudok, az az, hogy az alaplapomon sata2-es csatlakozó van csak, így arról üzemel, de nem tartom valószínűnek, hogy ez gond lenne, mert az elején nagyon gyorsan indult, illetve több embert is ismerek, akinek sata2ről megy, nem panaszkodtak ilyenre.
Ahci driver az van, amit a windows felrakott magának, egyenlőre még nem kisérleteztem más driverekkel.
Vírusra gondoltam még, hogy esetleg az nagyon visszafogja induláskor, lefutattam 2 vírusírtót is, egyik sem talált vírust az ssd-n. Esetleg még valami program foghatja vissza, de nem sok indul, catalyst, radeonpro, vipre, origin, utorrent, skype, easytune 6, xfire, illetve a audio programja.
Trim működik.Próbáltam már egy programot is, AVG PC Tune up, van benne egy ilyen funkció, hogy oprendszer optimalizálás, azt is lefutattam, letiltott ilyeneket, hogy indexelés, érintőképernyő bevitel, emailezés outlookból(gmailról szoktam), bankkártya használat stb, de így sem változott semmit a helyzet, ugyan olyan lassú, más vírusírtóval is próbáltam (AVG), azzal sem gyorsabb.
Esetleg ötletek, mitől lehet ez? vagy esetleg mit próbáljak meg?
Köszönöm.Itt egy AS SSD benchmark kép:
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- The Last of Us Part II Remastered - Megkaptuk a hivatalos gépigényt
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- Hobby rádiós topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Crucial P3 Plus 2TB M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - Eladó! 37.000.-
- Hozz a Nyuszi Tárolót? Hozzon! Yó áron érdekel? Persze! WD 2TB LILA (WD20PURZ) INGYÉ FOX-al mégjobb?
- SAMSUNG 2TB 990 PRO M.2 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 7450-6900 MBs - Eladó!
- Gigabyte 120GB SSD 10db egyben eladó átlag 90% felett
- Kingston A2000 M.2 SSD (1000GB)
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Flip 5 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Samsung Galaxy Tab S10 Ultra / 256 GB / 12GB RAM / 5G / Ezüst / Független / 2,5 év gyári garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest