Hirdetés
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- A SteamOS helyett Bazzite felé fordul a GPD
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen lézer nyomtatót vegyek?
- Házimozi haladó szinten
Aktív témák
-
ez_meg_emaz
őstag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Megprobálom tömören leírni a problémám:
Adott egy OCZ Vertex 3 120Gb-os SSD. Most vettem. Néztem leírásokat, telepítés előtt érdemes firmware-t frissíteni. Logouton van is egy régebbi leírás hogyan kell. OCZ oldalárol leszedtem a legfrissebb frissítő szoftvert, elolvastam az OCZ hivatalos leírását a folyamatrol (AHCI, WIN7, nem saját magárol frissíteni).Firmware update szoftvert elindítom rámegyek hogy firmware update, kiírja hogy úgy tűnik hogy a legfrissebb firmware van rajta, de felajánlja hogy frissítem-e mégis. Rámentem hogy frissítsen. Megjelenik egy állapotjelző csík, kiírja download, le is szedi szépen, után jön az hogy installing update és itt 0%-nál csontra fagy az egész win (a számítógép hibátlan amúgy, nem szokott fagyni, még teszteltem is napokig a gépet hátha az a gond).
Többször is megpróbáltam mindig ugyanez van... csak a restart segít. Ez azért lehet mert a meglévő firmwarenél valóban nincs újabb és újra azt akarja telepíteni rá? Vagy ilyenkor valójában dolgozik csak ez több mint 20 percig tart (secure earse-t is csinál esetleg) ?
Aktív témák
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Steam topic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Autós topik
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Samsung A17 mobiltelefon
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P53 - i7-9850H I 64GB I 1TBSSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy A13 /64GB/Független/Számlával/
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest