Hirdetés

Aktív témák

• Mi5i

aktív tag

válasz d@minator #32852 üzenetére

Hmm. Erre még biztosan fognak mások is reagálni - hogy megerősítsenek remélem :) -, de én nem biztos, hogy így járnék el. Hozzátéve 5-6eFt-ot már egy igen tisztességes életminőség javulás lenne a 64-esek között, akár erre gondolva csak, de lehet egy Vertex2 is lenne már jó áron.

19 ezer hiába a legolcsóbb, a legolcsóbbra sajnálnám azt a pénzt. De, ha tegyük fel nem váltasz konfigot még egy jó ideig - ssd vásárlás után mondjuk nem ez az első ami az ember eszébe jut talán :DDD - akkor nézhetsz sata2-eseket is akár, de annyira nagy különbség árakban talán manapság már nincs. No, a lényeg, ha már kiadnék ennyi pénzt, akkor egy tisztesebbre áldoznám, és ha úgy alakul, később mikor megint lesz egy kis pénzed - és addig olcsósodik - veszel még egy ugyanolyat, és akkor raid-ben megkapod a 128GB-ot idővel, ami persze nem 512GB, de szerintem annyi nem is kell, ha most beérnéd a 64-el is. Ha ezt a logikát követjük esetleg, akkor sata3-ban gondolkodnék, mivel újabb széria -> később is futnak tán ki.

Plus-nak nem csak az a baja, hogy lassú, egyszerűen tényleg teszkó gazdaságos ssd-nek lőtték, hogy kajálja a nép. Ha egy percig is kicsit komolyabban gondolod, és használod a konfigot excelen kívül másra is, akkor szerintem ne azon az árlépcsőn múljon, amit említettem, és még sokan mások előttem. :R

Aktív témák