Hirdetés
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- SSD kibeszélő
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI receptje szerint
- Mini PC
- Op3n Dott tablet mélyvíz
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- OLED monitor topic
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- Milyen széket vegyek?
Aktív témák
-
Mi5i
aktív tag
válasz
d@minator
üzenetére
Hmm. Erre még biztosan fognak mások is reagálni - hogy megerősítsenek remélem
-, de én nem biztos, hogy így járnék el. Hozzátéve 5-6eFt-ot már egy igen tisztességes életminőség javulás lenne a 64-esek között, akár erre gondolva csak, de lehet egy Vertex2 is lenne már jó áron.19 ezer hiába a legolcsóbb, a legolcsóbbra sajnálnám azt a pénzt. De, ha tegyük fel nem váltasz konfigot még egy jó ideig - ssd vásárlás után mondjuk nem ez az első ami az ember eszébe jut talán
- akkor nézhetsz sata2-eseket is akár, de annyira nagy különbség árakban talán manapság már nincs. No, a lényeg, ha már kiadnék ennyi pénzt, akkor egy tisztesebbre áldoznám, és ha úgy alakul, később mikor megint lesz egy kis pénzed - és addig olcsósodik - veszel még egy ugyanolyat, és akkor raid-ben megkapod a 128GB-ot idővel, ami persze nem 512GB, de szerintem annyi nem is kell, ha most beérnéd a 64-el is. Ha ezt a logikát követjük esetleg, akkor sata3-ban gondolkodnék, mivel újabb széria -> később is futnak tán ki.Plus-nak nem csak az a baja, hogy lassú, egyszerűen tényleg teszkó gazdaságos ssd-nek lőtték, hogy kajálja a nép. Ha egy percig is kicsit komolyabban gondolod, és használod a konfigot excelen kívül másra is, akkor szerintem ne azon az árlépcsőn múljon, amit említettem, és még sokan mások előttem.

Aktív témák
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" Fekete i7-1265U 16GB 512GB magyarbill 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Új, Aktiválatlan iPhone 17 (256 GB) (rendelhető)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
-, de én nem biztos, hogy így járnék el. Hozzátéve 5-6eFt-ot már egy igen tisztességes életminőség javulás lenne a 64-esek között, akár
- akkor nézhetsz sata2-eseket is akár, de annyira nagy különbség árakban talán manapság már nincs. No, a lényeg, ha már kiadnék ennyi pénzt, akkor egy tisztesebbre áldoznám, és ha úgy alakul, később mikor megint lesz egy kis pénzed - és addig olcsósodik - veszel még egy ugyanolyat, és akkor raid-ben megkapod a 128GB-ot idővel, ami persze nem 512GB, de szerintem annyi nem is kell, ha most beérnéd a 64-el is. Ha ezt a logikát követjük esetleg, akkor sata3-ban gondolkodnék, mivel újabb széria -> később is futnak tán ki.