Hirdetés
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- HP EliteBook / ZBook topik
- Apple asztali gépek
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Melyik tápegységet vegyem?
Aktív témák
-
Agro
senior tag
Véleményetekre lennék kiváncsi.
Még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy pontosan milyen ssd-t veszek de nézegettem egy-két tesztet meg árakat és ár/érték arányban a legmeggyözőbb számomra jelen pillanatban a Samsung. Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy 470 vagy 830 a tárkapacitás tuti 64GB (az bőven elég az én szokásaimhoz, Win7x64, alap progik + 1 játék)
Na most a teszt amit PH-n is találtam a 830-as 128 Gigás tesztje. Ahhol az alkalmazások betöltődési idejét mérik, ott csak prá seces különbség mutatkozik a 470 és 830 között. Egyedül a nagy fileok másolásánál mutatkozik kicsit több. 20 sec abba nem hiszem, hogy bele lehet halni
Amúgy se tervezem hatalmas fileok mozgatását rajta.Viszont a teszt első részében ahhol 1MB irás olvasás meg 1 KB véletlenszerü olvasás meg ehhez hasonló tesztek vannak ott majdnem 2-szeres eredményeket hoz a 830. Ennek az én felhasználási szokásaimat tekintve van jelentősége? Én úgy gondolom, hogy nem mert őszinten megmondom azt se tudom, mik azok a tesztek
Én csak annyit látok, hogy ugyan olyan gyorsan töltődik be mind2 ssd-vel minden.Fontos lenne mert a mai világban nem mind1 már 6 ezer forint sem.
64GB 470-es már 26k-tól van 64Gigás 830-as meg 32k-tól
Aktív témák
- Mobilinternet
- Okos Otthon / Smart Home
- YouTube
- Gumi és felni topik
- BestBuy topik
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- Gitáros topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- További aktív témák...
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- Új könyv: Harrari: Sapiens Rajzolt történelem
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Amúgy se tervezem hatalmas fileok mozgatását rajta.
Én csak annyit látok, hogy ugyan olyan gyorsan töltődik be mind2 ssd-vel minden.