Hirdetés

Aktív témák

• Agro

senior tag

Véleményetekre lennék kiváncsi.

Még mindig nem sikerült eldöntenem, hogy pontosan milyen ssd-t veszek de nézegettem egy-két tesztet meg árakat és ár/érték arányban a legmeggyözőbb számomra jelen pillanatban a Samsung. Most már csak azt kéne eldöntenem, hogy 470 vagy 830 a tárkapacitás tuti 64GB (az bőven elég az én szokásaimhoz, Win7x64, alap progik + 1 játék)

Na most a teszt amit PH-n is találtam a 830-as 128 Gigás tesztje. Ahhol az alkalmazások betöltődési idejét mérik, ott csak prá seces különbség mutatkozik a 470 és 830 között. Egyedül a nagy fileok másolásánál mutatkozik kicsit több. 20 sec abba nem hiszem, hogy bele lehet halni :) Amúgy se tervezem hatalmas fileok mozgatását rajta.

Viszont a teszt első részében ahhol 1MB irás olvasás meg 1 KB véletlenszerü olvasás meg ehhez hasonló tesztek vannak ott majdnem 2-szeres eredményeket hoz a 830. Ennek az én felhasználási szokásaimat tekintve van jelentősége? Én úgy gondolom, hogy nem mert őszinten megmondom azt se tudom, mik azok a tesztek :D Én csak annyit látok, hogy ugyan olyan gyorsan töltődik be mind2 ssd-vel minden.

Fontos lenne mert a mai világban nem mind1 már 6 ezer forint sem.

64GB 470-es már 26k-tól van 64Gigás 830-as meg 32k-tól

Aktív témák