Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezetékes FEJhallgatók
- VR topik
- E-book olvasók
- OLED monitor topic
- Minikijelzőben és szénszálban hisz az Epomaker új egere
- Új Xeonokkal szorongatná meg az Intel az AMD-t
Aktív témák
-
válasz
FireKeeper
üzenetére
Mindkét SSD jó választás lehet, a Corsair-nél annyi megjegyzés, hogy ne marvell vezérlőre kerüljön, FW gondról nem tudok. A Samsung-hoz épp pár napja adtak ki FW frissítést és ahogy olvashatod, amolyan orosz-rulett hogy sikerül-e frissíteni, viszont az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy az új FW-ben javított hibákkal nem találkoztam (meg szerintem itt a topikban sem írtak róla a 830-as tulajok), szóval személy szerint nem tartom szükségesnek/kötelező jellegűnek az új FW felrakását.
malisonX #30686
Kedvelem az olyan versenyzőket, akik nem hagyják magukat...
Viszont az lehangoló, hogy ilyen tortúra árán lehetett csak kivitelezni, főleg, ha ehhez még hozzávesszük jNk #30689 hsz-át is... Elég szomorú, hogy pont az a Samsung allergiás FW frissítéskor a chipsetekre/vezérlőkre, aminek amúgy meg szinte mindegy milyen vezérlőre van kötve OS alatt... (Bocs, hogy csak most írok, csak közben régebben ígértem pár emberkének egy logout bejegyzést, W7 x86 és x64 az egyben telepítő készítéséről, aztán most gyorsan megcsináltam, ha már megigértem...)(B)jNk #30689(/B)
Tehát az SSD-n van az OS, erről indítottad a gépet, és a futó OS alól frissítetted a FW úgy, hogy nem is takarította le az adatokat? Ha igen, akkor nem értem miért nem tudják ezt kiírni a Samsung honlapján, mint anno a 470-esnél...(ott is volt olyan FW frissítés, hogy ha bizonyos FW-ről, bizonyos FW-re frissítettél, akkor nem vesztek el az adatok, de ezt le-/ki is írták...)
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Viszont az lehangoló, hogy ilyen tortúra árán lehetett csak kivitelezni, főleg, ha ehhez még hozzávesszük jNk #30689 hsz-át is... Elég szomorú, hogy pont az a Samsung allergiás FW frissítéskor a chipsetekre/vezérlőkre, aminek amúgy meg szinte mindegy milyen vezérlőre van kötve OS alatt... (Bocs, hogy csak most írok, csak közben régebben ígértem pár emberkének egy logout bejegyzést, W7 x86 és x64 az egyben telepítő készítéséről, aztán most gyorsan megcsináltam, ha már megigértem...)