Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Apple asztali gépek
- Intel Core i7 9xx "Bloomfield" (LGA 1366)
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Két 8 GB-os VGA-ra teszi fel ezt a negyedévet az NVIDIA?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Házimozi belépő szinten
- Milyen processzort vegyek?
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
Aktív témák
-
tuleon
tag
Sziasztok!
Egy kis segítséget szeretnék kérni ssdvel kapcsolatban, mert win 7 folyamatosan fagy.
Pár napja vettem egy ADATA S599 SSD-t használtan, felpakoltam IDE módban a win7-et, utána hozzáadtam az ahci reg fájlt, BIOSt beállítottam AHCI módra, szépen elindult a rendszer.
leteszteltem sentinellel, 100% os a drive.
Következőt vettem észre: win7 üresjáratban, vagy nagyon gyenge kihasználtságnál, amikor nem fut semmi, lefagy, és egy idő után újraindul, és utána a BIOS nem ismeri fel az ssd-t addig, amíg a tápnál le nem nyomom az áramot.
Érdekes, hogy terhelésnél, játéknál, programoknál nem fagy le, csak üresjáratban.
Próbáltam már IDE módban is, annyi különbséggel, hogy akkor pos teszt nem áll meg az ssdnél, hanem próbál bootolni a másik vinyóról, ssd-t ekkor sem látja

Gépem: : Asus P7P55D, I3 540, 4 GB ram
Aktív témák
- Bejelentették a Genigods: Nezha-t, a kínai mitológiára épülő akció-RPG-t
- Windows 11
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Iqos cigaretta
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Samsung 980 PRO 2TB. PCIe 4.0 NVMe M.2 SSD. 7000/5100MB/S. (MZ-V8P2T0CW.)Playstation 5. Kompatibilis
- Samsung 980 Pro 1TB 4.0 Nvme SSD Alza Garanciás
- Csere-Beszámítás! WD Black SN850X 4TB Nvme SSD!
- SATA ÉS IDE (PATA) 2,5" , illetve 3,5" HDD BAZÁR
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Sandisk Extreme Portable V2 külső SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Legion 5 16RX9 Gamer notebook - i7 14650HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 8GB
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest