Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- CES 2026: árad a Panther Lake az Inteltől
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- CES 2026: valóságos képkockagenerálók lesznek a modernebb GeForce-ok tavasszal
- CES 2026: Teljesen szürreális lett az ASUS asztali gamer PC-je
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- Apple asztali gépek
- E-book olvasók
Aktív témák
-
Geryson
addikt
Mesterek! Nem hiszitek el, hogy hogy jártam. 1 hónapos Kingston 128-as SSD-m van. Tegnap lezártam a gépet ahogy kell, még valami frissítést felrakott a Win7. Ma indítom és nem látja az SSD-t. Mivel az a rendszer (értelemszerűen), így nem is tudok bootolni. Valami gebaszt érezhet a gép, mert ha rá van dugva az SSD, akkor nagyon lassan fut végig azon a self-teszten, vagy min a gép. Tudjátok, ott a legelején, amikor RAM-ot meg SATA-t, meg mindent checkol. Ha lehúzom, akkor simán végigpörög és kiakad, hogy nincs boot. Ilyet még nem láttam. 128-ból olyan 70-80 foglalt, semmi gondja nem volt tegnap. Tipp?
I-Pon, garanciával természetesen, de most a legkisebb gondom maga a csere, hanem inkább az adatvesztés és a nyűg.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest