Hirdetés
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Léghűtés topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
Aktív témák
-
fanti
addikt
Sziasztok SSD guruk!
Én rendeltem egy Kingston SV100S2D/128G meghajtót sok olvasgatás után.
Úgy gondolom, hogy a konfigomon (lásd alul) sokat dobna egy ilyen SSD minden tekintetben.
Holnab vagy holnapután jönne meg a rendelésem.Átolvasva sok PH-s anyagot választottam a V100-as családot ellenben a V100+ családdal, mert az utóbbi jóval drágább és én ezt a rendelt meghajtót is hónapokba telt mire nagynehezen kigazdálkodtam, valamint a PH cikkei és tesztjei alapján nekem ez a V100-as tökéletesen megfelel.
Tudom, hogy AHCI módban kell hajtani és hogy a Win7-el kell lepartícionáljam az eltolás miatt és hogy az Intel chipset drivert is majd fel kell tennem. Nem klónozok partíciókat hanem ujra telepítem a rendszereket.
Szeretnék egy 15GB-os partíciót WinXP SP3-al használni, és a többi szabad helyre meg egy Win7 Professional-t tennék (64bit) és játékokat. És ugyebár WinXP alatt nincsen ez a TRIM támogatás oprendszer szinten és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek ez mennyire lesz zavaró vagy hátrányos?
Win7 alatt jó az oprendszer alap AHCI drivere, vagy telepítésnél adjam be neki pendrive-ról az alaplapom honlapján lévő legújabbat?Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy kinek milyen tapasztalata van a V100-as Kingstonokkal?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv!
Fanti
Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Cyberpunk 2077
- Minden, ami hőszivattyú
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Léghűtés topik
- További aktív témák...
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kingston DDR3 ramok 4GB
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Update 01.16. - Bomba árak 2026-ban is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest