Hirdetés
- A természettel együtt ébredeznek a hardverek
- A '90-es évek jutnak az eszünkbe az ATK készülő egeréről
- Huszadik születésnapjára eléggé megváltozott az Antec nagytornya
- Még a saját szövetségeseivel szemben is fegyverként használná az AI-t az USA
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
Aktív témák
-
fanti
addikt
Sziasztok SSD guruk!
Én rendeltem egy Kingston SV100S2D/128G meghajtót sok olvasgatás után.
Úgy gondolom, hogy a konfigomon (lásd alul) sokat dobna egy ilyen SSD minden tekintetben.
Holnab vagy holnapután jönne meg a rendelésem.Átolvasva sok PH-s anyagot választottam a V100-as családot ellenben a V100+ családdal, mert az utóbbi jóval drágább és én ezt a rendelt meghajtót is hónapokba telt mire nagynehezen kigazdálkodtam, valamint a PH cikkei és tesztjei alapján nekem ez a V100-as tökéletesen megfelel.
Tudom, hogy AHCI módban kell hajtani és hogy a Win7-el kell lepartícionáljam az eltolás miatt és hogy az Intel chipset drivert is majd fel kell tennem. Nem klónozok partíciókat hanem ujra telepítem a rendszereket.
Szeretnék egy 15GB-os partíciót WinXP SP3-al használni, és a többi szabad helyre meg egy Win7 Professional-t tennék (64bit) és játékokat. És ugyebár WinXP alatt nincsen ez a TRIM támogatás oprendszer szinten és ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy szerintetek ez mennyire lesz zavaró vagy hátrányos?
Win7 alatt jó az oprendszer alap AHCI drivere, vagy telepítésnél adjam be neki pendrive-ról az alaplapom honlapján lévő legújabbat?Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy kinek milyen tapasztalata van a V100-as Kingstonokkal?
Előre is köszönöm válaszaitokat!
Üdv!
Fanti
Aktív témák
- Asus ROG Strix B650-A Gaming Wifi alaplap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Értékcsökkentett gamer alaplapok /ASUS/MSI/AM5/Számlával/
- Vegyes , 3 db memoria egyben vihető, teszteletlen.
- Akció! Gamer PC-Számítógép! Intel Ultra 5 245K / RTX 3080 10GB / 16GB DDR5 / 1TB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest