Hirdetés
Aktív témák
-
Sziasztok!
Elkezdtem olvasni az SSD-kről, ugynis itt az ideje, hogy beruházzak egybe. Már van kialakult kép bennem, de mint minden kezdő egy "új témában", kéremszépen a véleményeteket.
Egy 60 GB körüli SSD-t szeretnék venni. Egy Win7 64bit futna rajta, valamint 3ds max és photoshop. A lényeg, hogy gyk. rendszervinyónak, valamint grafikus programoknak szánom, és ide menteném a munkámat is (az utóbbi időben 5-700 megás photoshop fileokkal dolgozom, nem mindegy, hogy mennyi ideig ment a winyó...). Minden más hagyományos HDD-n lesz (ennyi meg elfér egy SSD-re, ami írtam).Ti melyiket ajánljátok? Kicsit belekavarodtam az MLC, SLC, stb. kusza hálózatába, először kingstont néztem, aztán V+ szériát, stb, egyszóval tanácstalanra keresgéltem magam

Ja, a keret 30ról indult, de már az sem érdekel, ha 40 lesz belőle, csak egy kompromisszumos megoldást szeretnék összehozni. Addig is olvasgatok tovább, a válaszokat pedig előre is köszönöm!
Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4425
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Autós kamera eladó
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs