Hirdetés
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Házimozi belépő szinten
- Hobby elektronika
- OLED monitor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Aktív témák
-
alvaro
senior tag
Én így hirtelen kb. 12GB-ra tippelek win7 méretnek, swapfile-lal, de hibernálást letiltva (2GB RAM mellett), de nem tudom igazából megmondani, mert vasárnap estig nem megyek haza...
Az elhasználódást meg majd kipróbálom nektek, bár nem torrentelek sokat, de majd igyekszem az SSD-re, swap is ott van, firefox átmeneti dolgai is (pláne, hogy portable).
Játék nem sok, indexelés se, defrag meg főleg nem, a netem is elég keskeny, de hát én csak használni akarom az SSD-t, nem fölösleges dolgokat csináltatni vele... az még előfordul, hogy egy filmet rámásolok vinyóról, mielőtt elkezdem nézni, hogy az leállhasson, és befogja végre
Sajnos egyelőre nem sokat tudok mondani, mert 91%-ról indult, 3 win7 telepítés után (2 kísérleti rendszerrel, egyszer véletlenül AHCI nélkül) ugyanúgy 91%-on állt, aztán cseréltem rajta firmware-t, azóta 100% a remaining life

De majd szólok, ha lejjebb megy...
Aktív témák
- Autós topik
- Redmi Note 13 4G
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kuponkunyeráló
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A cégvezetők látják az AI költségeit, csak azt nem hogyan lesz ebből haszon
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- iPhone X 64GB 100% (3 hónap Garancia) - AKCIÓ
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest