- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.
A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
aizen92
addikt
válasz Viszlát #39683 üzenetére
Her
Azért is szántam válasznak, mert minden leírtál azzal kapcsolatban, amit éreztem a "filmmel" kapcsolatban. Egyszerűen gyönyörű volt, a zene tökéletes, a színészek magukkal ragadtak.
Én nem is filmnek éreztem, hanem egy élménynek, nem is tudom hova tenni, annyira jó volt minden perce, hogy ha tehetném én is újra megnézném egy párszor. Rég váltott ki belőlem ilyen érzéseket film.(#39682) .LnB: Amy Adamas és kb senki nem volt benne agyonsminkelve, felöltöztetve. Ez egy ilyen "utópisztikus" világ, ahol ez a tökéletes. Zseniális volt az a világ, amit leírt a film.
Szerintem nagyon sok embernek nem fog tetszeni, vagy azért mert nem érti, nem ért vele egyet, nem érzi magához közel stb.
De annyi biztos, egyszer mindenki próbálja meg egyszer. hátha!pontozni én sem tudok, ahogy LnB, ezt látni kell.
Akik látták azoktól kérdezem: amúgy a képi világ, zene stb. nem volt olyan érzésetek mintha egy google reklámba/világba csöppentetek volna? Egyszer kétszer valamiért ez villant be. lehet hülyeség.
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- Új 4K Atom Gamer PC Ryzen 5 7600X/RTX 3090 24Gb/500Gb M2 SSD/16-32Gb DDR5 6000Mhz/850W 2-3 Év Gar
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs