Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- Akciókamerák
- Amazon Fire TV stick/box
- Bluetooth hangszórók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
-
PROHARDVER!
A kereshetőség érdekében a filmkritikát, ajánlót tartalmazó
hozzászólások #értékelés címkével vannak ellátva.
Bővebben erről és példa a keresésre.A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Warm Bodies 7/10
Zombis film, nem fröcsögős, inkább romantikus/vígjáték. A közepén egy kicsit mást kaptam mint amit vártam, de tetszettek benne a szereplők, meg a sztori. Egyszer, kétszer mindenképp érdemes megnézni.
The Boy in the Striped Pyjamas 7.5/10
Egy dráma, ami egy zsidó koncentrációs táborban leledző fiúról, és a tábor náci vezetőjének fiáról szól. Nagyon szépen van szerintem fényképezve a film, a szereplők itt is jók, egyedül a tábor vezetője, alias Lupin professzor nem tetszett ilyen szempontból. A csattanó pedig megrázó. Ezt is érdemes egyszer megnézni.
A 2009-es rész nálam 9.5/10, ez most csak 8-at kapott tőlem, lekötött, minden rendben volt, egy-két jelenettől eltekintve. A gonosz is jó volt szerintem, spoiler
a föderáció kapitánya mint karakter nem tetszett ellenbenspoiler. A sztori viszont az első részben jobb volt. Tetszett, hogy nem történt színészváltás a fő karakterekben. Mindenképp moziban nézős.Hummingbird 4/10
Moziban néztem, nekem nem tetszett. Azt tudtam, hogy nem lesz akciófilm, ellenben a várakozásaimat is alulmúlta, főként azért, mert se akciófilm, se dráma, se vígjáték, se romantikus, se stb.. nem volt. Mindenből egy pici, végig vontatott.. nem kötött le. Igazából senkinek se ajánlom.
Új hozzászólás Aktív témák
● A spoiler formázás használata kötelező spoileres tartalmaknál!
● A topikban tiltott a warez mindennemű formája!
● A kereshetőség érdekében lásd el #értékelés címkével a filmkritikát, ajánlást tartalmazó hozzászólásaidat!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- SUSE Linux
- E-roller topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Politika
- Subaru topik
- További aktív témák...
- 8 DB HP ELITEBOOK LAPTOP (Tartós, Elnyűhetetlen) 850 G7, 850 G8, 830 G8 x360
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Csere-Beszámítás! Gari:2027.04.02 Playstation 5 Slim Digital edition + Ajándék Venom töltő állomás!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BESZÁMÍTÁS! ARCTIC Liquid Freezer II 420 vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest