Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jim-Y

    veterán

    Warm Bodies 7/10

    Zombis film, nem fröcsögős, inkább romantikus/vígjáték. A közepén egy kicsit mást kaptam mint amit vártam, de tetszettek benne a szereplők, meg a sztori. Egyszer, kétszer mindenképp érdemes megnézni.

    The Boy in the Striped Pyjamas 7.5/10

    Egy dráma, ami egy zsidó koncentrációs táborban leledző fiúról, és a tábor náci vezetőjének fiáról szól. Nagyon szépen van szerintem fényképezve a film, a szereplők itt is jók, egyedül a tábor vezetője, alias Lupin professzor nem tetszett ilyen szempontból. A csattanó pedig megrázó. Ezt is érdemes egyszer megnézni.

    Star Trek Into Darkness 8/10

    A 2009-es rész nálam 9.5/10, ez most csak 8-at kapott tőlem, lekötött, minden rendben volt, egy-két jelenettől eltekintve. A gonosz is jó volt szerintem, spoiler a föderáció kapitánya mint karakter nem tetszett ellenben spoiler. A sztori viszont az első részben jobb volt. Tetszett, hogy nem történt színészváltás a fő karakterekben. Mindenképp moziban nézős.

    Hummingbird 4/10

    Moziban néztem, nekem nem tetszett. Azt tudtam, hogy nem lesz akciófilm, ellenben a várakozásaimat is alulmúlta, főként azért, mert se akciófilm, se dráma, se vígjáték, se romantikus, se stb.. nem volt. Mindenből egy pici, végig vontatott.. nem kötött le. Igazából senkinek se ajánlom.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák